Odvojite Ferida.Feridaga je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:09Mislim da je samo vama teze pala ova pobjeda nego gurbetima.doduse ima vas jos par onaj spermic zagorski itdSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:04Ma on treba biti bivši, al ovu utakmicu mu nemaš šta reći. Ne može on debila Hebibovića od 31 godinu naučiti da razmišlja u kontranapadu, kao ni Velkoskog i debelog. Da su Fanimo i Meša ostali dali bi im još 2-3 sigurno.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Nece se njima Krupa skloniti sigurno.Vlasnici Krupe braca Ilić se ne mogu smisliti sa Borcem i njihovom upravom.Budi siguran da ce se Krupa na glavu bacati za dobar rezultat.johntravolta123 je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:08Pobjedom u Tuzli 90% sampioni.
Dobro je sto je Krupa danas pobjedila nece protiv Borca na izlet.
Ramazan, podne, a ja pijan ko zicagu.. Sta mi rade ove nase ublehe, to nije normalno
- feniksptica
- Kontakt:
Hebibovica ostavit u akademiji samod a uci djecu kako da udju u gol sansu. Nista vise, samo to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Iskreno cestitke i Vinku...
Imao je daMu da u 60 minuti izvadi Fanima i Mesanovica...
Znam da su roviti, ali ja se ne bih usudio, zato i nisam trener...
Jos jednom HVALA VAM MOMCI, na ovako velik dan karnuti jos i kone,aferim...
Imao je daMu da u 60 minuti izvadi Fanima i Mesanovica...

Znam da su roviti, ali ja se ne bih usudio, zato i nisam trener...

Jos jednom HVALA VAM MOMCI, na ovako velik dan karnuti jos i kone,aferim...

- NisamInSajder
- Kontakt:
Uparit Mustedanagica i Susica u veznom, dominacija zagarantovana.
Od januara govorim da Zinedin mora u prvih 11. Susic takodjer. Pored Susica jos Djokanovic kao osigurac i to je to. U ovoj ligi nema ti ravnog protivnika onda. Pejovica poslat u Srbiju sa jednosmjernom kartom. Jukic, takodjer fali kontinuitet nastupa da pokaze svoje kvalitete.
Od januara govorim da Zinedin mora u prvih 11. Susic takodjer. Pored Susica jos Djokanovic kao osigurac i to je to. U ovoj ligi nema ti ravnog protivnika onda. Pejovica poslat u Srbiju sa jednosmjernom kartom. Jukic, takodjer fali kontinuitet nastupa da pokaze svoje kvalitete.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Onda se pretvori u ovog.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadamnse da su danas i oni povrsni poznavaoci fudbala vidjeli kakva je ubleha od igraca igrac sa brojem 7.
Slovom i brojem pet 5 sansi je upropastio
To treba znati!
Uz njega kad jenusao handzic vidjelo se koliko je to levela ispod mesanovica.
Ovo je moralo biti sa jps dva gola zavrseno ali nema veze sad u tuzlu i 0-1 bi vjerovatno znacilo da amo najblizi tituli
To treba znati!
Ovo je moralo biti sa jps dva gola zavrseno ali nema veze sad u tuzlu i 0-1 bi vjerovatno znacilo da amo najblizi tituli
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha, tačno se nije vidio na terenu

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Svi su klubovi pitice, samo je Sarajevo pitac
O kako ih popisha Vinko a oni zedni pa kontaju kisha...
A onda i strumfice i Baku....
A onda i strumfice i Baku....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Takav je od kad je dosao u klub. U onoj Calinoj sezoni kostao nas je titule. Mogao je biti prvi strijelac te sezone. Zna zabiti u nekim bitnim trenucima, ali zna i promasit dosta vise nego sto zabije. 30te godine, vakat mu je mijenjati sredinu.Pantelija je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:17Nadamnse da su danas i oni povrsni poznavaoci fudbala vidjeli kakva je ubleha od igraca igrac sa brojem 7.
To treba znati!
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ziv bio fin si momakSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:13Odvojite Ferida.Feridaga je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:09Mislim da je samo vama teze pala ova pobjeda nego gurbetima.doduse ima vas jos par onaj spermic zagorski itdSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:04
Ma on treba biti bivši, al ovu utakmicu mu nemaš šta reći. Ne može on debila Hebibovića od 31 godinu naučiti da razmišlja u kontranapadu, kao ni Velkoskog i debelog. Da su Fanimo i Meša ostali dali bi im još 2-3 sigurno.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko nije vidjeo sljedece:
- da smo 94 min. igrali sa igracem manje
- da je ulazak TSS smirio igru i priveo je kraju, BRAVO TINO MAJSTORE[/b]
- da je Marinovic "solidan" trener, mozeteli zamisliti da jos nemamo Fanima i Jasmina Mesanovica
, Marinovic izvlaci max. iz limitirane ekipe.
- JOS 5 POBJEDA I PRAVAC VJECNA VATRA, aBd.
- da smo 94 min. igrali sa igracem manje
- da je ulazak TSS smirio igru i priveo je kraju, BRAVO TINO MAJSTORE[/b]

- da je Marinovic "solidan" trener, mozeteli zamisliti da jos nemamo Fanima i Jasmina Mesanovica

- JOS 5 POBJEDA I PRAVAC VJECNA VATRA, aBd.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Kockoglavi
- Kontakt:
[media]]
Samo notorne budale mogu pricati o nekakvim performansama a roviti smo igrali i krpimo se naprijed svi igraci napada vuku ozljede i na inekcijama igrajuNisamInSajder je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:20Takav je od kad je dosao u klub. U onoj Calinoj sezoni kostao nas je titule. Mogao je biti prvi strijelac te sezone. Zna zabiti u nekim bitnim trenucima, ali zna i promasit dosta vise nego sto zabije. 30te godine, vakat mu je mijenjati sredinu.Pantelija je napisao/la: ↑01 maj 2021, 19:17Nadamnse da su danas i oni povrsni poznavaoci fudbala vidjeli kakva je ubleha od igraca igrac sa brojem 7.
To treba znati!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, plisek, Rajvosa4ever, Tatamata1946 i 77 gostiju.