PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
Ismar Tandir jedan je od nas.!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
svaka cast...jel uracunato 7 postoEisenbahner1921 je napisao/la:Ja sam predvidio raspad Slobode.solinas je napisao/la:Samir je predvidio propadanje Sirokog.
Ps
Merak je citati vasu temu. Pregrst umjetnickih djela, nastalih izivljavanjem nad tastaturom. Pisite cesce.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Eee bio penal za Listicu al sudija na svirooo hahahaha
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Uz izgradjenu tribinu i borbu za oba trofeja, jeste.solinas je napisao/la:svaka cast...jel uracunato 7 postoEisenbahner1921 je napisao/la:Ja sam predvidio raspad Slobode.solinas je napisao/la:Samir je predvidio propadanje Sirokog.
Ps
Merak je citati vasu temu. Pregrst umjetnickih djela, nastalih izivljavanjem nad tastaturom. Pisite cesce.
A vi kako te?
Životni saputnik! 1921
Ti si nam predvidio ligu za opstanak !Eisenbahner1921 je napisao/la:Ja sam predvidio raspad Slobode.solinas je napisao/la:Samir je predvidio propadanje Sirokog.
Ps
solinas je napisao/la:Samir je predvidio propadanje Sirokog.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Hajde super.Mi dobro smo....Privatizovani.Kupio nas sisoje za tri milke.Ali Senad hazretile imao zelju da se igra menadjera fetis iz djetinjstva pa ga sisoje pustio.Cekamo da se njiHa dvojica izigraju,pa da i mi igramo lopte opet.
A ti,kako si
A ti,kako si
Ocekujem miroljubivu podjelu bodova na Tusnju koji ce nam pomoci u ostvaranju cilja koji se zove Evropa.
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Na ploci pise trEbina, ne laziEisenbahner1921 je napisao/la:
Uz izgradjenu tribinu i borbu za oba trofeja, jeste.
A vi kako te?
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Netacno, predvidio sam vam raspad. To vam i slijedi.
Mislim, vec je pocelo. Sjetite se prethodne sezone, a onda je usporedite sa ovom.
@tobe
Hahahahaaahahahaha
Mislim, vec je pocelo. Sjetite se prethodne sezone, a onda je usporedite sa ovom.
@tobe
Hahahahaaahahahaha
Životni saputnik! 1921
Dvica ko hadz.Vec prosle sedmice dogovoreno.Ja slusao svojim ocima.Lakoste je napisao/la:Ocekujem miroljubivu podjelu bodova na Tusnju koji ce nam pomoci u ostvaranju cilja koji se zove Evropa.
- Capodecina
Ako ti nije mrsko potraži na temi Širokog postove od prije 2,5 godine i vidjećeš šta je tada jedan od pitara pisao.solinas je napisao/la:Samir je predvidio propadanje Sirokog.
Naravno, nisu ga ozbiljno shvatili i šprdali se sa postovima... a "udbaš" ih upozorio na ovo što im se dešava u posljednje vrijeme.
do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
virtual ce nam to reci, on je diplomirao historiju postova ovog forumaCapodecina je napisao/la:Ako ti nije mrsko potraži na temi Širokog postove od prije 2,5 godine i vidjećeš šta je tada jedan od pitara pisao.solinas je napisao/la:Samir je predvidio propadanje Sirokog.
Naravno, nisu ga ozbiljno shvatili i šprdali se sa postovima... a "udbaš" ih upozorio na ovo što im se dešava u posljednje vrijeme.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sve do sada kupili bez primljenog gola, Juventusova uprava pregovarala.solinas je napisao/la:Dvica ko hadz.Vec prosle sedmice dogovoreno.Ja slusao svojim ocima.Lakoste je napisao/la:Ocekujem miroljubivu podjelu bodova na Tusnju koji ce nam pomoci u ostvaranju cilja koji se zove Evropa.
Predvio si nam ligu za opstanak, lažove jedan. Sad kad igramo Ligu za prvaka ti si kao predvidio raspad. Mrsko mi traziti tvoje postove ali sam siguran da si ti to napisao, s obzirom da imaš milion akaunta ne znam tacno s kojeg si to napisao. Valjda Virtual iskopa te tvoje postove, on je poznat po tome.Eisenbahner1921 je napisao/la:Netacno, predvidio sam vam raspad. To vam i slijedi.
@tobe
Hahahahaaahahahaha
Ja vam javim direktno 7 dana prije utakmice u Vitezu da je sve riješeno da je Zeljo to vec kupio, indirektno sam vam isto rekao da je sve sredjeno u Krupi na Vrbasu i niko od lobotmaca nije mi rekao hvala..
Na cemu da ti se zahvale...samirr je napisao/la:Predvio si nam ligu za opstanak, lažove jedan. Sad kad igramo Ligu za prvaka ti si kao predvidio raspad. Mrsko mi traziti tvoje postove ali sam siguran da si ti to napisao, s obzirom da imaš milion akaunta ne znam tacno s kojeg si to napisao. Valjda Virtual iskopa te tvoje postove, on je poznat po tome.Eisenbahner1921 je napisao/la:Netacno, predvidio sam vam raspad. To vam i slijedi.
@tobe
Hahahahaaahahahaha
Ja vam javim direktno 7 dana prije utakmice u Vitezu da je sve riješeno da je Zeljo to vec kupio, indirektno sam vam isto rekao da je sve sredjeno u Krupi na Vrbasu i niko od lobotmaca nije mi rekao hvala..
Miske klepa kamatu na svaku marku...Na kraju ce sisati kauboj ispasti djevica marija za lihvara Misketa Hazretile.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Moze nam se, sve smo kupili.
Pucaj Miske kamatu, boli te kur.ac.
Pucaj Miske kamatu, boli te kur.ac.
Životni saputnik! 1921
Ma znaju to i oni.. Niko da se pita šta ce biti kad Miske ode.. Vratio im kamatu u klub a ne znaju da preko trece osobe posudjuje novac koji uredno naplacuje naravno uz kamatu koju ne vraca u klub. Mozda on jeste lazni Hadzija ali nije glup..solinas je napisao/la: Na cemu da ti se zahvale...
Miske klepa kamatu na svaku marku...Na kraju ce sisati kauboj ispasti djevica marija za lihvara Misketa Hazretile.
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Tako je, Senad pokra pare a na ukradeni novac lupa kamatu, istocne tribine uopste nema a ne borimo se ni za jedan trofej.
Vi? Stadion, Europa, trofeji, bilo sta ?
Životni saputnik! 1921
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Trazi se KingJamesMVP. 
Pokro pare nije, nego uredno naplatio ono što je posudio i uzeo kamatu normalno ali ponavljam preko trece osobe.Eisenbahner1921 je napisao/la:Tako je, Senad pokra pare a na ukradeni novac lupa kamatu, istocne tribine uopste nema a ne borimo se ni za jedan trofej.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.