Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Samo da pohvalim Asmira. Svaka cast. Veceras nije imao pravo na kiks. Sigurno je to bilo tesko, psihicki tesko. Ipak, Asmir je pokazao zrelost i svih 90+ minuta bio fenomenalan.
Za kvalitete smo znali, u to niko i ne sumnja ali veceras je pokazao da je i mentalno sazrio za najvece klubove.
Za kvalitete smo znali, u to niko i ne sumnja ali veceras je pokazao da je i mentalno sazrio za najvece klubove.
- HazardEden
- Kontakt:
Ova hanuma od Begovića nije loša

Jeste skontali kad je Beg vraćao loptu u igru pred kraj utakmice, kako se za leđa uhvatio, i istezao ?, ukočilo ga u leđima, kako čitavu utakmicu ništa nije radio, osim one 2, 3 intervencije. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Još da se i ti prodaš i gdje bi nam kraj bio, a ima dosta klubova gdje bi bio jedinica. Arsenal najbolja opcija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Voli da jaše.HazardEden je napisao/la:Ova hanuma od Begovića nije loša![]()
Asmir je budući golman Chelsea, kakav Arsenal, nije lud.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ima Celzi vec golmana i to strasnog, vjerovatno i boljeg od Begovica tako da je bolje traziti neki drugi klub 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cech, Courtois.. teško.Virtu4l je napisao/la:Voli da jaše.HazardEden je napisao/la:Ova hanuma od Begovića nije loša![]()
Asmir je budući golman Chelsea, kakav Arsenal, nije lud.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- HazardEden
- Kontakt:
neka njeg u Stoke-u, bar da znam da će svake sedmice biti na golu i tako kaliti svoj zanat i da cemo imati vrhunskog golmana
Mislim da bi u Chelseu prop'o, jer i Buffon da dode bio bi klupa Cechu

Mislim da bi u Chelseu prop'o, jer i Buffon da dode bio bi klupa Cechu

Asmir je imao previše oscilacija u formi ove godine, najvažnije je da održava formu a ponude će stići.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kakve je samo odbrane imao protiv Wba posebno odbrane iz 89 minute spasio je svoj tim poraza sa dvije nevjerovatne odbrane....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Svojim današnjim odbranama spasio Stok City čistog poraza ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bravo za Bega, ovo su cisti ziceri.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bravo Beže, samo tako nastavi !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
U situacijama jedan na jedan medju najboljim na svijetu. Definitivno!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da, slazem se. Jos bi mogao poraditi na postavljanju kad su u pitanju sutevi s distanceSamoZeljo je napisao/la:U situacijama jedan na jedan medju najboljim na svijetu. Definitivno!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uh kad se sjetim one odbrane u Atini. Je li ono Salpingidis sam izasao na njega? Mnogi su zaboravili to i pricaju o golu Hajrovica na primjer kao kljucnom, ali ta odbrana je vrijedila kao gol isto tako.SamoZeljo je napisao/la:U situacijama jedan na jedan medju najboljim na svijetu. Definitivno!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Uhh, naravno da se sjecam i toga, kad smo pricali da zubima hvata lopte.Cartman je napisao/la:Uh kad se sjetim one odbrane u Atini. Je li ono Salpingidis sam izasao na njega? Mnogi su zaboravili to i pricaju o golu Hajrovica na primjer kao kljucnom, ali ta odbrana je vrijedila kao gol isto tako.SamoZeljo je napisao/la:U situacijama jedan na jedan medju najboljim na svijetu. Definitivno!

Jeste, on je, na 3:10 " onclick="window.open(this.href);return false;
(ja se nisam toliko prep'o, bas zato sto znam ko je na golu

I poslije ove zadnje utakmice sam pohvalio Begovica. On nije imao pravo na kiks.
Golman dobrim dijelom odlucuje koliko dobro ce funkcionisati odbrana. Lakse je igrati kad znas ko ti je na golu. Puno lakse nego kad znas da je neka taraba.
Begovic odlican danas,svaka cast! odbranio je nekoliko zicera...smao tako nastavu Zmaju!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Asmir Begović
I penalima..Bosniacum Lilium je napisao/la:da, slazem se. Jos bi mogao poraditi na postavljanju kad su u pitanju sutevi s distanceSamoZeljo je napisao/la:U situacijama jedan na jedan medju najboljim na svijetu. Definitivno!
Nadam se da ce iduce sezone u jaci tim. Zasluzio je.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Barcelona?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.