FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Možda i najdominantnije poluvrijeme pod Koemanom..
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Ovo je skoro rutina
Prelagano se igra u ovoj formaciji
Eh sad daj nekog finog beka lijevog mjesto Albe i spica mjesto braithwaita
Messi bas predvidljiv, pa kralju promjeni malo stil, ne mozes ko nekad ocigledno...zaglavio lik samo ponavlja isto....
Svjezije puno djeluju
Prelagano se igra u ovoj formaciji
Eh sad daj nekog finog beka lijevog mjesto Albe i spica mjesto braithwaita
Messi bas predvidljiv, pa kralju promjeni malo stil, ne mozes ko nekad ocigledno...zaglavio lik samo ponavlja isto....
Svjezije puno djeluju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Messi još 5 šuteva i gol 

Pjanic masterclass.
Savrsena kretnja , savrsene okomite lopte.
Ekipa dise.
Licno , Pedri je visak.Radije Buskeca kad vec Riki ne smije igrati.
Savrsena kretnja , savrsene okomite lopte.
Ekipa dise.
Licno , Pedri je visak.Radije Buskeca kad vec Riki ne smije igrati.
Ne sjećam se zadnji put kad sam vidio da se Messi oznojio.
Dobro je ovo večeras...

Dobro je ovo večeras...
Bravo ,odlicno poluvrijeme,promjena formacije se vrhunski pokazala. Samo pitanje koliko mozes gurati ovo kroz sezonu ,mozes dok su ti Dest i Alba spremni,ali bojim se da nema zamjene njima za ovaj sistem. I na prekidima napokon imas 3-4 dobra skakaca.
Pjanic maestealan vidi se da mu lezi ova formacija koji je vec igrao u Italiji. Pedri mi malo koci u prvom.
Pjanic maestealan vidi se da mu lezi ova formacija koji je vec igrao u Italiji. Pedri mi malo koci u prvom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U cemu ti mislis da je glavni Messijev problem pa ne moze vise predriblat niti najslabije defanzivce?
Je li to fizicka sprema ili sta? Igrati nije zaboravio preko noci, motivacija znam da je u khurcu ali i to nije objasnjenje da ne moze u nekom momentu napraviti dribling dva i zabiti.
Da mi je ovo neko govorio prije,da ce ovako izgledat jedan Messi, ne bi mu vijerovao...stvarno ne.
⚽FK Garaže⚽
Solidno poluvrijeme, Pjanić dobar.
Dest za Semeda je bio dobro odluka. Amerikanac je bolji igrač.
Za nadati se da neće zajahati ovu 3-5-2.
Dest za Semeda je bio dobro odluka. Amerikanac je bolji igrač.
Za nadati se da neće zajahati ovu 3-5-2.
Da vas ne zbuni sve ovo, Valjadolid je jedna od najgorih ekipa u ligi. Barca nema nikakav plan i sistem igre, sve je cista improvizacija. U takvom haosu Dest se najbolje snalazi. Momak igra i beka i krilo
Svakako možemo ocekivati raspad u zadnjih 20 minuta utakmice.

Svakako možemo ocekivati raspad u zadnjih 20 minuta utakmice.
Lijepo poluvrijeme. Nadam se izmjeni Albe, frajer je beskoristan, Firpo nikako ne bi lošiji bio dosad. 2 odlične šanse je upropastio, koje je sa druge strane Dest pretvorio u poluprilike ili asistenciju. Konstantno nešto čeka, i na kraju ga pokriju.
Ideja sa 3 štopera je dobro djelovala zasad, mada su to ustvari 2 štopera, Araujo i ova dvojica po pola štopera. Volio bih ovo vidjeti protiv malo kvalitetnije ekipe, da vidim koliko bi to sigurno djelovalo.
Još jednom moram istaći, ne znam zašto se toliko često ovdje Breithweite ističe kao neki loš igrač, po meni i više nego solidan. Jak, relativno brz, nema drvene noge pa da mu se lopta odbija od njih, pomaže i veznom redu, solidan u skoku, dobro prati igru i lijepo se pozicionira. Po meni odlično rješenje dok se neki "pravi" špic one najviše klase ne izganja (a znamo da takvih nema previše).
Što se Pjanića tiče, prvi sam rekao da puno bolje treba da njegova igra izgleda da bi se mogao žaliti što ne igra, i eto dočekao sam. Ovo večeras je što se mene tiče skoro perfektno. Lijepo se razumije sa Leom, i brzo ta lopta ide od noge do noge. Nije zasad čini mi se napravio nijednu veću grešku, siguran u dodavanjima, doduše dosta povučenije igra iza De Jonga. Nisam vidio ona lopta za Messija pred kraj jel' je on uputio, al' djelovalo mi je da jest. Eh onakvih stvari se nadam da ćemo više gledati.
Ideja sa 3 štopera je dobro djelovala zasad, mada su to ustvari 2 štopera, Araujo i ova dvojica po pola štopera. Volio bih ovo vidjeti protiv malo kvalitetnije ekipe, da vidim koliko bi to sigurno djelovalo.
Još jednom moram istaći, ne znam zašto se toliko često ovdje Breithweite ističe kao neki loš igrač, po meni i više nego solidan. Jak, relativno brz, nema drvene noge pa da mu se lopta odbija od njih, pomaže i veznom redu, solidan u skoku, dobro prati igru i lijepo se pozicionira. Po meni odlično rješenje dok se neki "pravi" špic one najviše klase ne izganja (a znamo da takvih nema previše).
Što se Pjanića tiče, prvi sam rekao da puno bolje treba da njegova igra izgleda da bi se mogao žaliti što ne igra, i eto dočekao sam. Ovo večeras je što se mene tiče skoro perfektno. Lijepo se razumije sa Leom, i brzo ta lopta ide od noge do noge. Nije zasad čini mi se napravio nijednu veću grešku, siguran u dodavanjima, doduše dosta povučenije igra iza De Jonga. Nisam vidio ona lopta za Messija pred kraj jel' je on uputio, al' djelovalo mi je da jest. Eh onakvih stvari se nadam da ćemo više gledati.
mene zanima koja je prava formacija za ovu barcu
nadam se da necu umrijeti u neznanju
nadam se da necu umrijeti u neznanju
Ne znam, nije ni meni jasno. Prenagli pad nakon sezone 2018/19 koju je pokidao. Tako da bih isključio godine definitivno.FCB1986 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 22:51U cemu ti mislis da je glavni Messijev problem pa ne moze vise predriblat niti najslabije defanzivce?
Je li to fizicka sprema ili sta? Igrati nije zaboravio preko noci, motivacija znam da je u khurcu ali i to nije objasnjenje da ne moze u nekom momentu napraviti dribling dva i zabiti.
Da mi je ovo neko govorio prije,da ce ovako izgledat jedan Messi, ne bi mu vijerovao...stvarno ne.
Motivacija ili nije koncentrisan u glavi. Možda i samopouzdanje. Kako god, teško ga je gledati.
Dobra igra. Nadam se da drugo neće biti totalni kontrast
Kakve su sanse da proba Firpa? Ovo je njegova formacija...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa trenutno jeste nema krila jbg
Dest je babuka. Samo da ga ne sjebe zutalj kad se Roberto vrati.
Pjanic i de Jong dobri.
Doduse Valladolid je rang Osasune.
Pjanic i de Jong dobri.
Doduse Valladolid je rang Osasune.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Moderator
- Kontakt:
Samo cu napisati heh 

Dobar Pedri. Ima itekako smisla za fudbal. Konačno i Leo da zabije.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
De Jong budalese, ni on ni Pjanke nisu 6-ice
- Romagnoli13
- Kontakt:
10 golova i 3 asistencije, zasad, a igra kao na terminu
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.