NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
jos Drummond fali 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Svi hoce da igraju s Bradom
Fali još neko na vanjskoj poziciji, šteta što se Reddick tradea i on je već pakovao kofere za Brooklyn 
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Sve ovo da dobiju debu iz Sombora 
naravno Claxton ce popusiti u ovoj situaciji jer valja onoj ojebini DAJ naci minute
Sean Marks

Rotacija od 12 igraca + KD. Nema potrebe umarati KD do velikog finala

Rotacija od 12 igraca + KD. Nema potrebe umarati KD do velikog finala
Zadnja izmjena: Bassha, dana/u 27 mar 2021, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
BREAKING: John Stockton, Allen Iverson, Tracy McGrady, Karl Malone, and Charles Barkley have announced they are all coming out of retirement and intend to sign with the Nets
Al im je guzica zinula. Yebali mater svoju.
Mada su to meni malo i cudni pickupi. Griffin i Aldridge stilom igre nisu role igraci, niti mogu preuzimati, niti ce im nesto znacajno pomoci defanzivno. Aldridge je u dobrom okruzenju neutralan defanzivac ili u svom primeu mozda i vise od toga, ali sigurno nije nikakav floor raiser u losem. Griffina ne vrijedi ni pominjati u tom kontekstu. Ofanzivno su obojica igraci koji zele dosta loptu na postu a nece je imati, upitno je koliko su uopste sposobni iskljucivo za neke spotup ili "prljave" uloge. Njima je trebalo igraca poput Browna i Greena, jedan Dieng recimo, ali dobro.
Na papiru je to nedostizno bilo kome, ali ima stvari koje su skakljive, ukljucujuci dugi izostanak Duranta koji nakon teske povrede i neigranja prolazi nesto slicno poput Haywarda proslih sezona, Hardenove potrosnje, velike ranjivosti defanzivno, itd.
Mada su to meni malo i cudni pickupi. Griffin i Aldridge stilom igre nisu role igraci, niti mogu preuzimati, niti ce im nesto znacajno pomoci defanzivno. Aldridge je u dobrom okruzenju neutralan defanzivac ili u svom primeu mozda i vise od toga, ali sigurno nije nikakav floor raiser u losem. Griffina ne vrijedi ni pominjati u tom kontekstu. Ofanzivno su obojica igraci koji zele dosta loptu na postu a nece je imati, upitno je koliko su uopste sposobni iskljucivo za neke spotup ili "prljave" uloge. Njima je trebalo igraca poput Browna i Greena, jedan Dieng recimo, ali dobro.
Na papiru je to nedostizno bilo kome, ali ima stvari koje su skakljive, ukljucujuci dugi izostanak Duranta koji nakon teske povrede i neigranja prolazi nesto slicno poput Haywarda proslih sezona, Hardenove potrosnje, velike ranjivosti defanzivno, itd.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 27 mar 2021, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jao kad LeBron osvoji prsten ni sam MJ nece vise sebe smatrat GOATom 
Stvarno nisam mislio da ce neko vise talenta od GSWa uspijeti skupiti al eto...njima LMA i Blake ni ne trebaju da sad nesto odigraju za zavrsnicu PO bitno je da sa njima imas sirinu da odmaras svoje najbolje igrace,prije svega naravno mislim na KDa,Hardena svakako ni ne moras on je mashina covjek.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma samo nek im KD ne bude spreman u PO i nece ni do finala doc. Cuj Harden i Irving da te negdje odvedu lol
Vise im ovo pomaze sto odmazu protivnicima nego sto ce njima nesto valjati.. Sad mogu igrati Kyrie, Harden, KD, LMA, Jordan a sa klupe Griffina i Claxtona ili kako vec, zajebani, ali mislim da ce ih neko iznenaditi i prije finalaL-Train je napisao/la: ↑27 mar 2021, 23:27Stvarno nisam mislio da ce neko vise talenta od GSWa uspijeti skupiti al eto...njima LMA i Blake ni ne trebaju da sad nesto odigraju za zavrsnicu PO bitno je da sa njima imas sirinu da odmaras svoje najbolje igrace,prije svega naravno mislim na KDa,Hardena svakako ni ne moras on je mashina covjek.
@epi-malo koji tim bi mogao nadoknaditi najboljeg igraca,zapravo ni jedan sem mozda upravo Netsa,jes da je Harden znao usrati neke utakmice al budimo realni jbga,Kyrie je dokzan kao drugi igrac kad je glavom unutra
@jham-pa upravo,ja npr Blake uopste ne vidim na parketu kad bude bitno,LMA ce imati svoje minute ali on nece biti clan njihove najjace petorke,odnosno one koja zavrsava meceve u PO.
@jham-pa upravo,ja npr Blake uopste ne vidim na parketu kad bude bitno,LMA ce imati svoje minute ali on nece biti clan njihove najjace petorke,odnosno one koja zavrsava meceve u PO.
Ovo postaje standard, i sve ce se vise desavati u buducnosti. Sav kvalitet ce se skupljati u par ekipa, gdje ce pojedine gotov pa garantovati prsten
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa sta da se uradi po tom pitanju,mozda zabraniti otpustanje igraca 
- Felixians4
- Kontakt:
Čisti luksuz! Ali sad ih proglašavati prvacima i senzacijom da ih netko skine je zasigurno overreacting. a većina je prije 20 dana b.griffina smatrala penzionerom. imaš recimo u POR Mela Anthonya koji je 6.igrač, al on nije ni na 40 % najjačeg sebe,ova dvojica možda i manje.
OKC ide u tanking,SGA ozljeda,Horfordu dali godišnji doslovno,davaj mladima i novi trener da skombaju nešto.
Časte Knickse Bud i staff,odmaraju svih, haha,možda štimaju i da izbace jednog od konkurenata za doigravanje.
OKC ide u tanking,SGA ozljeda,Horfordu dali godišnji doslovno,davaj mladima i novi trener da skombaju nešto.
Časte Knickse Bud i staff,odmaraju svih, haha,možda štimaju i da izbace jednog od konkurenata za doigravanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.