Forum
Re: Forum
' & не ".
" се ја на овој " ? на $, - $ на '.
$ $ " постова у " се на " " " ? $ $ " његова ? " је & ? постова.
& $, са те стране ' ?.
У & ? " ' се $, " - " на '. " је он ' ?, гост ' & " " ?, у $ са " " ' " ".
" се ја на овој " ? на $, - $ на '.
$ $ " постова у " се на " " " ? $ $ " његова ? " је & ? постова.
& $, са те стране ' ?.
У & ? " ' се $, " - " на '. " је он ' ?, гост ' & " " ?, у $ са " " ' " ".
" " $.
-
- Kontakt:
Jos malo i neces vise biti konstituivan ortegaa
Momčiluko, tvoja agenda na ovom forumu je jasna i žao mi je što se pecaju na tvoje postove, ali to su mladi momci i uvijek će se naći neko da uđe u polemiku s tobom. Ti si zalutao na naš forum, kao što uvijek neko od vas zaluta negdje gdje ne bi trebao (što nije slučajno). Jednostavno ste u svim porama društva, i naš forum nije izuzetak.
Nedavno sam se tebe sjetio. Tražeći prevod za neki film, u komentarima sam naletio na još jednog koji ljudima otvara oči tamo gdje ne bi trebao,
https://titlovi.com/titlovi/bitter-harvest-254033/
Jednostavno ste takvi i nema vam spasa, a društvo još uvijek nije dovoljno snažno da vas izoluje i završi sa vama jednom za sva vremena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Centre forward
- Kontakt:
Agenda je k'o da šaptača svim strukturama Ćosića čitam, il memorandum SANU iz 1986.
Metni Neletovu siku kad je post'o četnik, na toj je bio pola-pola, il 80-20. ko će ga znat'?
Metni Neletovu siku kad je post'o četnik, na toj je bio pola-pola, il 80-20. ko će ga znat'?

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Virtu4l je napisao/la: ↑21 dec 2020, 08:10
Momčiluko, tvoja agenda na ovom forumu je jasna i žao mi je što se pecaju na tvoje postove, ali to su mladi momci i uvijek će se naći neko da uđe u polemiku s tobom. Ti si zalutao na naš forum, kao što uvijek neko od vas zaluta negdje gdje ne bi trebao (što nije slučajno). Jednostavno ste u svim porama društva, i naš forum nije izuzetak.
Nedavno sam se tebe sjetio. Tražeći prevod za neki film, u komentarima sam naletio na još jednog koji ljudima otvara oči tamo gdje ne bi trebao,
https://titlovi.com/titlovi/bitter-harvest-254033/
Jednostavno ste takvi i nema vam spasa, a društvo još uvijek nije dovoljno snažno da vas izoluje i završi sa vama jednom za sva vremena.
" " ? на ?. ?.
" " $.
Molim vas, ne smarajte servisnu temu
viewtopic.php?f=43&t=2158&start=12420
Mislim da bi ovom spamu i provociranju trebalo stati u kraj. Pogotovo s obzirom da dolazi od dobro poznatog trolla koji je vec trajno banovan.
Mislim da bi ovom spamu i provociranju trebalo stati u kraj. Pogotovo s obzirom da dolazi od dobro poznatog trolla koji je vec trajno banovan.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
preduhitrio sam te

Forum je u svakom slucaju dosta kvalitetniji bez ovakvih tipova
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- OldFashioned
- Kontakt:
Taman htio prijaviti, sve se mislim stat' će lik, ali jok...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Pa nije ga banovao koliko ja vidim
- OldFashioned
- Kontakt:
Vjerovatno upozorenje, ne vjerujem da je za bana ovo ali baš spamuje, evo nastavlja i dalje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
I nastavio je
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
Moze li za raju sa foruma informacija koliko je vico kanuo za ove clanke o petevu hvala lp
Naravno da nije za ban covjek postavlja ono što misli da je njemu smiješno ne krši bilo kakva pravila foruma nego kad je napisao admin preduhitrio sam te kontam vec ukinut, a ja ga isti taj momenat vidim da i dalje piše dakle upozorenje je dobio u PM u vezi teme.OldFashioned je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:00Vjerovatno upozorenje, ne vjerujem da je za bana ovo ali baš spamuje, evo nastavlja i dalje.
dupli je racun, kako nije za ban? Koliko ja znam tobe je trajno odstranjen. Valjda nije made in china "trajno"90minut je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:57Naravno da nije za ban covjek postavlja ono što misli da je njemu smiješno ne krši bilo kakva pravila foruma nego kad je napisao admin preduhitrio sam te kontam vec ukinut, a ja ga isti taj momenat vidim da i dalje piše dakle upozorenje je dobio u PM u vezi teme.OldFashioned je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:00Vjerovatno upozorenje, ne vjerujem da je za bana ovo ali baš spamuje, evo nastavlja i dalje.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kad sam se ja kačio na pocetku mog registrovanja s forumašem imena pastrmka javio sam se na ovu temu da ukažem upravo na to što si ti sada ukazao jer je dobio trajni ban na tom glavnom acc i ismijavali su me ovdje jer sam spomenuo da se registrovao pod novim...SMR187 je napisao/la: ↑27 dec 2020, 01:48dupli je racun, kako nije za ban? Koliko ja znam tobe je trajno odstranjen. Valjda nije made in china "trajno"90minut je napisao/la: ↑25 dec 2020, 20:57Naravno da nije za ban covjek postavlja ono što misli da je njemu smiješno ne krši bilo kakva pravila foruma nego kad je napisao admin preduhitrio sam te kontam vec ukinut, a ja ga isti taj momenat vidim da i dalje piše dakle upozorenje je dobio u PM u vezi teme.OldFashioned je napisao/la: ↑25 dec 2020, 19:00Vjerovatno upozorenje, ne vjerujem da je za bana ovo ali baš spamuje, evo nastavlja i dalje.
I admin više manje potvrdio tad da se mozes ponovo registrovati tako da eto da znaš i to.
Imali smo nesporazum, jer sam ja mislio da govorite o forumasu koji se registrivao da pise o strankama i politici... njega sam banovao ranije.
A nesto kasnije sam i tobeta banovao, tako da eto i o tome ne treba puno polemisati. U biti tacno je da ne bjezim od toga da nekome damo i drugu, trecu, pa i petu sansu... ali ima i likova kojim ce svaki nick biti banovan cim ih skontam. Tobe je jedan od njih
A nesto kasnije sam i tobeta banovao, tako da eto i o tome ne treba puno polemisati. U biti tacno je da ne bjezim od toga da nekome damo i drugu, trecu, pa i petu sansu... ali ima i likova kojim ce svaki nick biti banovan cim ih skontam. Tobe je jedan od njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.