U mojoj vjero su idoli zabranjeni.fanatik19 je napisao/la: ↑29 mar 2025, 00:04Znam da sam ti idol pa cu se udostojit da ti odgovorim jer evo 2. Dan me spominjes bez povoda![]()
Vrati 5-6 stranica nazad i pronaces izvinjenje nakon Kipra koje sam uputio a potom i nakon Rumunije. Nemam se ja sta udostojit teska srca jer sam samo jedan u moru istinskih navijaca ove reprezentacije i sve sto sam pisao a cesto stavljao pod "najiskrenije zelim da me demantuje". Koliko znam, i ti si pisao nakon nekih utakmica da Barbarez treba otici![]()
Ne pisem mjesecima vec nikakve uvrede i jedino mi je to krivo sto sam radio prilikom kritikovanja pa kad sam shvatio klko je debilno prestao sam. Valjda si provalio dosad da navijam za Velez pa ako hoces vrati na prve stranice i vidices klko me dolazak Barbareza obradovao![]()
Isto ko da nisi svjestan u kakvom okruzenju zivimo, grob te yebo jednog Dalica koji je Hrvatsku vodio do bronze i srebra ljudi pljuju i tjeraju cim 1 tekmu ne spremi kako treba i sad kao cudno sto se Barbareza koji je od 8 utakmica izgubio 6 tjera, ma hajde molim te. Puno stvari mi se jos uvijek ne svidja ali dok je rezultat dobar sve zataska i zato puna podrska jer na kraju dana repka je najbitnija a sve ostalo ce proci.
I ja sam se obradovao Barbarezu, ali i kritikovao lose poteze. Medjutim, uvijek sam vjerovao i vjerovat cu u ovi mladost, zeliti im svi srecu i napredak, nikad se radovati neuspjehu, a tek nakon ovog ciklusa kvalifikacija cemo vidjeti koliko se napredovalo i vrijedi li ici dalje sa ovim trenerom i SŠ. Zasad vise koristi, nego stete, sto je sasvim dovoljno za podrsku, ali i kritiku onoga loseg, sve dok je u duhu sporta i mormalne konverzacije.
Tebe sam spomenuo cisto jer pises i prije i poslije ovih utakmica, a nisi vjerovao u ovaj rezultat i konstantno si kritikovao i osporavao mogucnost dobrog rezultata.
One degenerike svakako ne dozivljavam i na FOE su mi, Mogli, Kempes, Semper i jos par njih. Oni svakako ni ne znaju sta je obraz jer to mozda i rezona nema ni ko cemo ispod nokta.