Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
L-Train je napisao/la:ako prihvati i dodje na okupljanje iz saveza su mu vec obecali 3 obroka dnevnoBlek_Stena je napisao/la:Da hoce Mirza kako presaltat Derona da zaigra za BH reprezentaciju. Nek dodje da odigra sljedece EP da uzmemo prvo mjesto![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Puni pansion 
skyisthelimit je napisao/la:Bravo Pjanke legendooooo, samo (je) tandaraaaaj
Tema je Pjanićeva nova djevojka i @Head u svom stiluHead je napisao/la:Skini joj paucinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Cautinho
- Kontakt:
Vedo išće za fiksa,pdf-kladionica :
daj neka dobra duša nek udijeli 0.30 ili 0.40 € na wwinu da mogu nba odigrati večeras molim vaaaaas rajaaa  !!!
username : arsenal101
četvrti znak : e
ma jest mi blizu ba 6-7 minuta od kuce su mi i wiliams i premier, al ne bi se mogao sad nakaniti da odem nema šanse, a vala ako je nekome problem poslati 30-40 feninga ne znam stvarno 
daj ba neko, bilo ko 30-40 €uro centi na wwinu da senda šta je to problem raja svega vam, kad bi svako poslao ono što ima iza zareza eto drama bi mi se nakupilo 
arsenal101
ajd zgmiky ti si brat ti vazda dobijaš hajd sendaj šta na wwinu sviju ti da imam za nba večeras da odigram 
daj neka dobra duša nek udijeli 0.30 ili 0.40 € na wwinu da mogu nba odigrati večeras molim vaaaaas rajaaa  !!!
username : arsenal101
ma jest mi blizu ba 6-7 minuta od kuce su mi i wiliams i premier, al ne bi se mogao sad nakaniti da odem nema šanse, a vala ako je nekome problem poslati 30-40 feninga ne znam stvarno 
daj ba neko, bilo ko 30-40 €uro centi na wwinu da senda šta je to problem raja svega vam, kad bi svako poslao ono što ima iza zareza eto drama bi mi se nakupilo 
arsenal101
ajd zgmiky ti si brat ti vazda dobijaš hajd sendaj šta na wwinu sviju ti da imam za nba večeras da odigram 
Keep walking.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ovo nije smiješno ovo je žalosno kako niko neće da pošalje 30 yebenih € centi

- Cautinho
- Kontakt:
Znam brate,ne bih se ni ja trebao smijati,ja sam jos gori kad mi treba nesto sitno.
Sretno u pronalasku siće.
Sretno u pronalasku siće.
Keep walking.
roy_makaay je napisao/la:Očito da se prokletstvo nastavlja, flopnici ne mogu nikako do trofeja, pa makar se radilo o zlatnoj kanti na forumu.![]()
![]()
BHF Bosanska Krajina!
adisice je napisao/la:Ko je njega banovo?bagrcavi je napisao/la:Višća je i počeo karijeru kao desni bek. Tu poziciju je igrao dok je bio u Banovićima. Kasnije kad je došao u Želju prebačen je ofanzivnije.
- tyler durden
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zeman je napisao/la:A ironije, jbte životfilip13 je napisao/la:čudan tip ako smijem primijetiti taj @cautinho
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Marsal
- Kontakt:
Je li ovaj filip13 ustvari @kakavdanakneiskustvu?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
adc je napisao/la:Meni smješno što se vode 23 igrača, a samo će ih 11 igrati. Ionako država nema para, pa zar ne bi bilo bolje uštediti tako da se vodi samo onih 11 koji će igrati-
A budale braćo ...
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Pa valjda je to ocigledno.Marsal je napisao/la:Je li ovaj filip13 ustvari @kakavdanakneiskustvu?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Kakav mindfuck, baš sam to nedavno pomislio.. Ah ti kratki odgovori na svaki postMarsal je napisao/la:Je li ovaj filip13 ustvari @kakavdanakneiskustvu?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- the scouser
- Kontakt:
Jeste, radi se o istom liku. Negdje na temi filmovi i kinematografija mi je potvrdno odgovorio na to pitanje.
Btw:
Btw:
Cepi1981 je napisao/la:Pojedinci ce misliti da je rijec o nekakvom opojnom sredstvu, a nikako jednim od padeza.Edol je napisao/la:Izvini, samo mi reci jesi l' iz Tuzle? Sve češće primjećujem po forumima ovakvu upotrebu instrumentala, i kako sam upratio sve redom Tuzlaci, pa mi bilo zanimljivo jer nisam pojma imao da imamo čitav jedan kraj države gdje se padež upotrebljava na drugačiji način.viKK je napisao/la:hvata me nostalgija kada gledam ovo, kontam u sebi "šta se desilo sa njega"..Još jednom se izvinjavam na totalnom off topicu, ali lingvistika je, ništa zlonamjerno.
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Marsal
- Kontakt:
A jbg moram provjerit.Greivis je napisao/la:Pa valjda je to ocigledno.Marsal je napisao/la:Je li ovaj filip13 ustvari @kakavdanakneiskustvu?
Frajer je i na klixovom forumu i tamo je isti, ima bruku postova i samo postavlja glupa pitanja...ne mogu da shvatim tog čovjeka nikako pošto koliko sam skontao radio je u MUP-u ili tako neki ozbiljan posao.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni je ubjedljivo najcudniji lik na forumu. Ali nit vrijedja nit napada ikada nekoga, pa moras fino sa njim.Marsal je napisao/la: A jbg moram provjerit.
Frajer je i na klixovom forumu i tamo je isti, ima bruku postova i samo postavlja glupa pitanja...ne mogu da shvatim tog čovjeka nikako pošto koliko sam skontao radio je u MUP-u ili tako neki ozbiljan posao.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako ti ne možeš da shvatiš, ja sam shvatioMarsal je napisao/la:ne mogu da shvatim tog čovjeka nikako pošto koliko sam skontao radio je u MUP-u ili tako neki ozbiljan posao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.