BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Lik nas zahebava cijelo vrijemelucif3R666 je napisao/la:Tugaa !!!!!!!!!!!!! IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
Juventino1995
- Kontakt:
oni ti ga puse ernade ernade ernadeeeeeeee
@guarin14 brat mojGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 15 jan 2014, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Laze ba samo nas navukoEvolution87 je napisao/la:ne serilucif3R666 je napisao/la:IVAN DODIG I NJEGOV TRENER NE ZELE DA SE OBJAVLJIVA U BISNI LIVE STREEM NIJE MOGUCE DA JE COVJEK OVAKAV EVOOO DAMIR GA NAGOVARAAAA DA PUSTIIII NIJE MOGUCEEE DA JE COVJEK TAKAV ZVALI ME SAD UZAS
nemoguceee a kretenaaa
EVO DOGOVARAJU PRVO SE DOG I ON I DAMIR DA CE BITI LIVE I OD JEDNOM NE ZELEEEE NIKAKOOO DAMIR U NVJERICI KAZU DA JE SKORO POCEO DA PLACE UZAS ovo pise ernad
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
-
lucif3R666
- Kontakt:
sve ovo ce damir da potvrdi 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- bavaraccccc
- Kontakt:
Enver has left the building..... hahahaha 
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Šta prenosi Eurosport 1 i 2?
Kaunas neće buraz svi.
Nama je dovoljan i live score....dernek je i sa streamom Ali i bez
- Cautinho
- Kontakt:
Mogu misliti Envera,eno ga kod kuće,leži na kauču,nema pojma šta se ovamo dešava.
Keep walking.
- legenda reala
- Kontakt:
Napravio lik 4-5 nikova i sam sa sobom priča i ovdje i na klix-u, tamo je lady na vrijeme sasjekla, ovdje moderatori rane sutra pa nisu budni i on pravi showGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako je ovo istina,onda Damire stisni ga i dobi ovo,ako nije opet ga pobijedi 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
vjerujem ti luka brateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dajte livescore
dajte livescore
Ne gine tebi pušenje jarane,ima live tekstualni stream !Kaunas je napisao/la:@guarin14 brat mojGuarin14 je napisao/la:Cekaj ba, vi ozbiljno kontate da uopste potoji sansa da se gleda Dzumhur, jarane volio bih i ja da gledam mec, lai makar malo korisitm mozak, nemojte se dzaba nadati..
Ovog sto pise za stream i ostale gluposti, banovati sto dzaba lozi raju !![]()
... ja im obeco popusit kolektivno ako bude streama, izgleda da ce oni glabat meni
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Teletovic je mala maca za Dzumija 
http://pokit.org/get/?f2e602a1961613192 ... 929145.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pokit.org/get/?f2e602a1961613192 ... 929145.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.