Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
kad prije..ccc
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
NIJE OVO OGLASNA PLOCA NEGO FORUM.emix14 je napisao/la:evo prenosa ko nema na TV-u http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/
aBd da ga Dzekoson zabije u one 3 minute sto udze na kraju.Pozdrav![]()
![]()
RAZGULI!
- Zenichanin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]SamoZeljo je napisao/la:NIJE OVO OGLASNA PLOCA NEGO FORUM.emix14 je napisao/la:evo prenosa ko nema na TV-u http://4fudbal.com/uzivo-prenosi/
aBd da ga Dzekoson zabije u one 3 minute sto udze na kraju.Pozdrav![]()
![]()
RAZGULI!
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
1905 - 19.05.
Djecaci iz Amsterdama u prvih 15 minuta vode 2:0 na Etihadu.
- pintol_TM87
- Kontakt:
djecaci protiv bebaSamoZeljo je napisao/la:Djecaci iz Amsterdama u prvih 15 minuta vode 2:0 na Etihadu.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
20 minuta, 1:2 ( kakva utakmica
)
- BluesForever
- Kontakt:
Ko je dao gol za City..
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
yayaBluesForever je napisao/la:Ko je dao gol za City..
Lakse ovde ispisat post nego otic na **** il livescore.com il milion slicnih stranicaBluesForever je napisao/la:Ko je dao gol za City..
Strasno
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Mancini, pakuj se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znači Balotelli nije dao go ove sezone (mozda grijesim). Sergio Aguero odavno nije dao. A sada, na poluvremenu, ulazi balotelli :S pa ne mogu da vjerujem sta radi onaj debil od trenera
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Zenichanin
- Kontakt:
Balo je dao samo jedan gol koliko se sjecam, i taj je bio iz penala kojeg je Edin izborioVedad87 je napisao/la:Znači Balotelli nije dao go ove sezone (mozda grijesim). Sergio Aguero odavno nije dao. A sada, na poluvremenu, ulazi balotelli :S pa ne mogu da vjerujem sta radi onaj debil od trenera
WELCOME TO CHELSEA FC
1905 - 19.05.
1905 - 19.05.
I on i dalje daje svima priliku osim Dzeke...svastaZenichanin je napisao/la:Balo je dao samo jedan gol koliko se sjecam, i taj je bio iz penala kojeg je Edin izborioVedad87 je napisao/la:Znači Balotelli nije dao go ove sezone (mozda grijesim). Sergio Aguero odavno nije dao. A sada, na poluvremenu, ulazi balotelli :S pa ne mogu da vjerujem sta radi onaj debil od trenera
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
City je ostecen za penal i prije toga cist gol ponisten.
Ali, sta je tu je, ne moze se uvijek vaditi u sudijskoj nadoknadi. O tome sam vec govorio. Da City ima trenera, slomili bi Ajax sa 3-4 razlike.
Mislim da se Manciniju dani odbrojavaju.
Ali, sta je tu je, ne moze se uvijek vaditi u sudijskoj nadoknadi. O tome sam vec govorio. Da City ima trenera, slomili bi Ajax sa 3-4 razlike.
Mislim da se Manciniju dani odbrojavaju.
nešto mi je svejedno koji je rezultat na utakmici, ali treba bit realan i reć da je city pokraden.
kako sam ja vidio (mada je bilo nabrzaka jer sam prebacivao na dortmund) poništen im je čist gol, a u 94. minuti nije sviran čist penal nad balom. čovjek ga 5 sekundi vuče za ruku i tek kad je mariju pobjegla lopta, ovaj ga pustio. čak je i mancini popizdio, išao se raspravljat sa sucima.
kako sam ja vidio (mada je bilo nabrzaka jer sam prebacivao na dortmund) poništen im je čist gol, a u 94. minuti nije sviran čist penal nad balom. čovjek ga 5 sekundi vuče za ruku i tek kad je mariju pobjegla lopta, ovaj ga pustio. čak je i mancini popizdio, išao se raspravljat sa sucima.
-
BigBigBang
- Kontakt:
City je zestoko pokraden, cist gol ponisten i penal cist nedosudjen, sve u sluzbi da ona kanta od spanskog prvaka se progura dalje jer je evidentno da nisu dostojan takmac mocnom Dortmundskom sampionu ni na svom terenu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo situacije kod poništenog gola Građana, koji je kako vidimo neopravdano poništen i mora se priznati da je City nažalost oštećen, iako to ne opravdava lošu igru Građana, kako u ovom dvomeču, tako i od početka ovogodišnje, pa i prošlogodišnje LP

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vidi se lopta?
Ja bih ono svirao, mislim penal. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
BigBigBang je napisao/la:City je zestoko pokraden, cist gol ponisten i penal cist nedosudjen, sve u sluzbi da ona kanta od spanskog prvaka se progura dalje jer je evidentno da nisu dostojan takmac mocnom Dortmundskom sampionu ni na svom terenu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.