Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Gameiro koji je poslije Griza imao najbolju sezonu od svih francuskih napadaca nije bio na spisku , jel to znaci da je i on los ili ti pak govori koliki je debil Deschamps
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
BigBigBang
- Kontakt:
nicolo
Prestani se vise blamirati cuj Draxler nema mjesta u Arsenalu
Pored koga to nema mjesta? Pored strasnog Walcotta, Oxa, Iwobija i Cammpbella? Cuj 30 miliona vrijedi pa yebeni Oxlade Chamberlain je ko balavac masno placen bez minute odigrane u Premier ligi, jedan Leroy Sane kosta oko 50 miliona a da Draxler ne vrijedi...
Pretpostavljam vi strucnjaci sto vam Draxler i Icardi ne vrijede te pare ste vjerovatno mislili da i Alexis ne vrijedi onih para sto je Barcelona dala da dodje iz Udinesea jer on tamo nije bio nista bolji od Draxlera i Icardija u Wolfsburgu i Interu danas.
miki
Deshamp jeste debil, Gameiro je trebao biti ispred Gignaca i Girouda ali sigurno niej debil zbog toga jer je izostavio Lacazetea koji je realno prosjek na kojem Lyon zeli masno da zaradi i nekoga zayebe.
Prestani se vise blamirati cuj Draxler nema mjesta u Arsenalu
Pretpostavljam vi strucnjaci sto vam Draxler i Icardi ne vrijede te pare ste vjerovatno mislili da i Alexis ne vrijedi onih para sto je Barcelona dala da dodje iz Udinesea jer on tamo nije bio nista bolji od Draxlera i Icardija u Wolfsburgu i Interu danas.
miki
Deshamp jeste debil, Gameiro je trebao biti ispred Gignaca i Girouda ali sigurno niej debil zbog toga jer je izostavio Lacazetea koji je realno prosjek na kojem Lyon zeli masno da zaradi i nekoga zayebe.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
igrac koji zabije u 2 sezone zaredom po 20 golova ni u ludilu nije prosjek ali dobro
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma sa pajom nema rasprave zapravo ima ali on ne yebe misljenja drugih on je uvjek upravu,i pretezno uvjek priziva igrace u kluba za koje postoji mala sansa da ce doci kod nas ili nikakva sansa,da bi kasnije mogao srati kako smo trebali dovesti one igrace koje je on govorio,a ni sam nema pojma kako bi se ti igraci proveli u arsenalu,i ja se slazem upravo da bi mogli pokusati sa icardijem,draxlerom i nekim klasnim stoperom,ali nigdje nisam rekao da su lakazet i mahrez losi igraci i da ne trebaju arsenalu,ali kod njega je sve crno bijelo,miki_92 je napisao/la:Gameiro koji je poslije Griza imao najbolju sezonu od svih francuskih napadaca nije bio na spisku , jel to znaci da je i on los ili ti pak govori koliki je debil Deschamps
Pa on je za dzaku govorio kako je on proljev od igraca(mislim kaze to on i sada)ali je mislio da je dzaka malan lik,kada je malo proguglao ili vidio da je neko napisao da je momak visok 1,85,onda kao nije on to znao mozda nesto i moze uraditi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije ni Draxler krilo, vec ofanzivni vezni.
A sad nesto kontam, Mahrez je bas krilo po Wengerovom ukusu. Tacnije playmaker na krilu. Mislim da bi se bas uklopio.
A sad nesto kontam, Mahrez je bas krilo po Wengerovom ukusu. Tacnije playmaker na krilu. Mislim da bi se bas uklopio.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
On je ofanzivni vezni ko sto je i Ox po nekim strucnjacima ovde bio AMF. Draxler je najbolji na krilu i tamo i igra, naravno da je kao i KDB kvalitetan da odigra dobro i na AMF kao sto belgijanac to radi na krilu ali nije tu najjaci. Da playmaker na krilu u ovoj formaciji je bas dobar izbor sjecamo svi kako je Ramsey na krilu dobro igrao.
Lacazete je u te dvije sezone skoro 40% golova zabio iz penala.
Cuj ovog uvijek priziva igrace za koje postoji mala sansa da ce doci hahah pa strucnjak zapitaj se zasto je mala sansa da ce oni doci? Kad se to zapitas onda ces skontati zasto Arsenal nista ne osvaja. Cuj molim te podli paja namjerno zaziva igrace koje Arsenal ne dovodi umjesto da zazivam polovne siptare Xhaku i Mustafija.
Lacazete je u te dvije sezone skoro 40% golova zabio iz penala.
Cuj ovog uvijek priziva igrace za koje postoji mala sansa da ce doci hahah pa strucnjak zapitaj se zasto je mala sansa da ce oni doci? Kad se to zapitas onda ces skontati zasto Arsenal nista ne osvaja. Cuj molim te podli paja namjerno zaziva igrace koje Arsenal ne dovodi umjesto da zazivam polovne siptare Xhaku i Mustafija.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Realno je da na trzistu nema apsolutno ni jedan WC napadac i Arsenal mora traziti nekakve polovnjake kao Lacazzete ili se kockati pa iskesirati mnogo novca za neke potencijalne WC igrace. Suarez, Aguero, Lewa, Benzema, Griezman - ni jedan od ovih 5 ponajboljih napadaca na svijetu ni u ludilu nece doci u Arsenal u ovom momentu, osim neke lude cifre od 100+ miliona al zato je sansa 0,01 %, s toga ne vidim svrhu zasto konstantno pljujete po ovim napadacima koje Arsenal trazi, realnost je da se trenutno moze dovesti samo Lacazete, Icardi ili neki wunderkindovi iz Brazila kao neke opcije za spicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Realno je da na trzistu nema apsolutno ni jedan WC napadac i Arsenal mora traziti nekakve polovnjake kao Lacazzete ili se kockati pa iskesirati mnogo novca za neke potencijalne WC igrace. Suarez, Aguero, Lewa, Benzema, Griezman - ni jedan od ovih 5 ponajboljih napadaca na svijetu ni u ludilu nece doci u Arsenal u ovom momentu, osim neke lude cifre od 100+ miliona al zato je sansa 0,01 %, s toga ne vidim svrhu zasto konstantno pljujete po ovim napadacima koje Arsenal trazi, realnost je da se trenutno moze dovesti samo Lacazete, Icardi ili neki wunderkindovi iz Brazila kao neke opcije za spicu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Covjece, kakvo je vase trziste? Zelis trenutno top napadaca, a cifra od 100miliona ti je luda? Onda budi zadovoljan francuzom u napadi i njegovih 10-15golova po sezoni. Jednom se radja Henry i onakva situacija sa njim, sve ostalo je jedan obicni san. Zato 70-100miliona na stol i napadac WC je tu.bodi123 je napisao/la:Realno je da na trzistu nema apsolutno ni jedan WC napadac i Arsenal mora traziti nekakve polovnjake kao Lacazzete ili se kockati pa iskesirati mnogo novca za neke potencijalne WC igrace. Suarez, Aguero, Lewa, Benzema, Griezman - ni jedan od ovih 5 ponajboljih napadaca na svijetu ni u ludilu nece doci u Arsenal u ovom momentu, osim neke lude cifre od 100+ miliona al zato je sansa 0,01 %, s toga ne vidim svrhu zasto konstantno pljujete po ovim napadacima koje Arsenal trazi, realnost je da se trenutno moze dovesti samo Lacazete, Icardi ili neki wunderkindovi iz Brazila kao neke opcije za spicu.
Max Allegri
Pa pitam te opet, koliko je R E A L N O da Arsenal iskesira 100 mil. eura za Benzemu REAL MADRIDU i da ovi prihvate? Po meni 0.01% 
Benzema je mislim cak i dostupan za neku enormnu sumu, Suarez, Aguero, Lewa i Griezman vjerujem da uopste nisu ni dostupni pa ni za 100+ miliona, klubovi poput Bayerna, ATL, Barce i Citya kojim ne manjka novca nemaju nikakvu potrebu da prodaju svoje WC napadace.
Ajde daj ti meni primjer kojeg to top napadaca Arsenal moze kupiti trenutno? Valjda smo utvrdili da Lacazete, Icardi i slicni to nisu?
Benzema je mislim cak i dostupan za neku enormnu sumu, Suarez, Aguero, Lewa i Griezman vjerujem da uopste nisu ni dostupni pa ni za 100+ miliona, klubovi poput Bayerna, ATL, Barce i Citya kojim ne manjka novca nemaju nikakvu potrebu da prodaju svoje WC napadace.
Ajde daj ti meni primjer kojeg to top napadaca Arsenal moze kupiti trenutno? Valjda smo utvrdili da Lacazete, Icardi i slicni to nisu?
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 01 avg 2016, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Higuain NIJE wc napadac. Mozda jeste najblize tome, ali ima razlike izmedju njeg i Suareza recimo.
Draxler je prosle godine odigrao 8 utakmica u ligi na poziciji ofanzivnog veznog. 8 na poziciji lijevog veznog, 4 na poziciji krila. Na transfermarktu kao glavna pozicija je "Attacking midfield". Dodatne pozicije "Left wing" i "Right wing". Bas kao i Ox
Draxler je prosle godine odigrao 8 utakmica u ligi na poziciji ofanzivnog veznog. 8 na poziciji lijevog veznog, 4 na poziciji krila. Na transfermarktu kao glavna pozicija je "Attacking midfield". Dodatne pozicije "Left wing" i "Right wing". Bas kao i Ox
Celik!3,2,2.
Igrač koji zabije 36 golova u ligaškoj sezoni nije WCAllGunsBlazing je napisao/la:Higuain NIJE wc napadac. Mozda jeste najblize tome, ali ima razlike izmedju njeg i Suareza recimo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Da je zabio 76 ja njega ne bi u Arsenalu. Vjerovatno jedini veći luzer od Wengera
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prodajem steonu kravu...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Higuain može biti svjetska klasa ali ne vrijedi 90 i kusur miliona,ne vrijedi ni u ovom ludilu od tržišta gdje svaka šuša vrijedi bar 20 milki jer ulazi u tridesetu godinu života i sasvim je realno ocekivati da njegova igra bilježi postepeni pad..
Kad smo vec kod njega meni je smješna cinjenica da nas je jedan Napoli pobjedio u utrci za njegov potpis još prije par godina jer je i tada za Arsenalove magove valjda bio preskup,. Hajd mu znaj,možda je se samo previše vjerovalo Giroudu
Kad smo vec kod njega meni je smješna cinjenica da nas je jedan Napoli pobjedio u utrci za njegov potpis još prije par godina jer je i tada za Arsenalove magove valjda bio preskup,. Hajd mu znaj,možda je se samo previše vjerovalo Giroudu
Mauro je najbolji spic Serie A, igrac koji bi u iole normalnoj ekipi na stakama trpao 20 plus. Ako vasi mogu ispratiti ponudu Napolija ja bih ga vise volio gledati kod vas jer mislim da bi u Arsenalu trpao iz sesnaesterca ko lud. Covjek ima takvu statistiku a znalo se desiti da dobije loptu 2-3 puta u toku utakmice, ne smijem ni zamisliti kako bi ga Ozil i kompanija hranili loptama. Ovi sto pisu da se radi o prosjecnom napadacu ocito se vode time da je Inter kita i da ne moze dohvatiti Ligu prvaka, pa je tome kriv njihov napadac, valjda.
A mislim da bi i ova njegova drolja bez razmisljanja poletila u London.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bi droca poletila za London i karindzala se za Ziletom ali Arsenal gotovo sigurno nece za njega dati 70 miliona eurica koliko Napoli nudi!
Elem, ljudi treba te shvatiti da nama ko god da dodje od njih dva je veliki plus posto mi drugog napadaca i nemamo. Zile ce utrpati svojih 15 golova + Neka Lacazette ili Icardi jos dodaju 15 i na velikom smo plusu.
Ista stvar je i sa krilo. Na anemicnog Walcotta da li Mahrez ili Draxler bi bili Pires licno!
Druga je stvar sto ce doci ili napadac ili krilo oba nece sigurno?!
Vise bih volio da sada dodju ta dva a stopera neka ne ganja uopste.
Elem, ljudi treba te shvatiti da nama ko god da dodje od njih dva je veliki plus posto mi drugog napadaca i nemamo. Zile ce utrpati svojih 15 golova + Neka Lacazette ili Icardi jos dodaju 15 i na velikom smo plusu.
Ista stvar je i sa krilo. Na anemicnog Walcotta da li Mahrez ili Draxler bi bili Pires licno!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Lillard je napisao/la:Igrač koji zabije 36 golova u ligaškoj sezoni nije WC
obična panjina koja nabija statistiku protiv manjih ekipa,a kad dođe biti ili nebiti bude glavni tragičar
uživaj u tom wc panju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Puma je napisao/la:Mauro je najbolji spic Serie A, igrac koji bi u iole normalnoj ekipi na stakama trpao 20 plus. Ako vasi mogu ispratiti ponudu Napolija ja bih ga vise volio gledati kod vas jer mislim da bi u Arsenalu trpao iz sesnaesterca ko lud. Covjek ima takvu statistiku a znalo se desiti da dobije loptu 2-3 puta u toku utakmice, ne smijem ni zamisliti kako bi ga Ozil i kompanija hranili loptama. Ovi sto pisu da se radi o prosjecnom napadacu ocito se vode time da je Inter kita i da ne moze dohvatiti Ligu prvaka, pa je tome kriv njihov napadac, valjda.

slažem se
Higuain - 5.2 shots per game, 36 goals = 19.8%
Dybala - 3.1 shots per game, 19 goals = 21.1%
Bacca - 2.0 shots per game, 18 goals = 25.0%
Icardi - 1.7 shots per game, 16 goals = 29.4%
Pavoletti - 2.7 shots per game, 14 goals = 23.6%
Salah - 2.1 shots per game, 14 goals = 20.8%
Gunner4 » 01 kol 2016, 21:48
Bi droca poletila za London i karindzala se za Ziletom ali Arsenal gotovo sigurno nece za njega dati 70 miliona eurica koliko Napoli nudi!
glavno da uzoran život vodi nosati panj,nema veze šta u 4 sezone forsanja bez konkurencije nemože doći do 20 golova u ligi
Arsenal missed more clear-cut chances than any other Premier League team last season, failing to convert a remarkable 57 opportunities which Opta deem they should reasonably be expected to score.
Of Premier League strikers to have scored over seven goals last season, Giroud has the worst big-chance conversion rate of them all.
The striker has missed 68.4 per cent of the clear-cut chances to fall his way.
traže 60 milijuna eura
Pa Higuain je WC napadač i choker također. Jbga, danas ih nema puno: Suarez, Aguero, Ibra, Lewa, Benzema, Higuain, Aubameyang donekle. Oni su ispred svih.
E sada, ne vrijedi 90 milijuna, ali yebaji ga, Arsenal mora pretplatit napadača ukoliko ga želi dovest, takvo je tržište. Dovedu li Mahreza, onda imaju natrpan vezni red i opet u napadu jednu opciju u vidu Girouda. Opet ništa od titule.
E sada, ne vrijedi 90 milijuna, ali yebaji ga, Arsenal mora pretplatit napadača ukoliko ga želi dovest, takvo je tržište. Dovedu li Mahreza, onda imaju natrpan vezni red i opet u napadu jednu opciju u vidu Girouda. Opet ništa od titule.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Pa Higuain je WC napadač i choker također. Jbga, danas ih nema puno: Suarez, Aguero, Ibra, Lewa, Benzema, Higuain, Aubameyang donekle. Oni su ispred svih.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.