Tri pobjede laganini.IloveN je napisao/la:
Utorak - Lejkers-Milvoki - 04:30
Cetvrtak - Lejkers-Majami - 04:30
Nedjelja - Toronto-Lejkers - 19:00 (Sportklub)
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Jedva cekam tekmu protiv Majamija, mada malu prednost dajem aktuelnim sampionima.
Volim te Zeljo!!!
Ako uvežu ovdje tri pobjede, mislim da će do kraja ići ta serije i više. Samopuzdanje je kod nas veoma nisko u ovim trenutcima i ova serija bi nam dobro došla.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- majestic24
- Kontakt:
Ako KObe neodluci da siluje loptu,sva tri meca cemo dobiti 100%.
Malo je smijesno reci "100%",al jest zaista tako. Igramo protiv tri ekipe koje sigurno ni jedna nemoze zaustaviti Howarda pa cak ni sa udvajanjem. Ako bude protok lopte kao protiv Cavsa,Dwight moze ici sva tri puta preko 30 poena uz odlican procenat suta.
Uglavnom,vec veceras cemo da vidimo jesu li spremni da krenu naprijed,ili je ono bio samo jedan blijesak.
Malo je smijesno reci "100%",al jest zaista tako. Igramo protiv tri ekipe koje sigurno ni jedna nemoze zaustaviti Howarda pa cak ni sa udvajanjem. Ako bude protok lopte kao protiv Cavsa,Dwight moze ici sva tri puta preko 30 poena uz odlican procenat suta.
Uglavnom,vec veceras cemo da vidimo jesu li spremni da krenu naprijed,ili je ono bio samo jedan blijesak.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Nash je sinoc imao interviju za ESPN 710 i evo njegovih izjava na pitanje novinara...
Nash on edits for season: "The goal right now is to make the playoffs...I'd be lying if I didn't admit to that. Our goal is to not give up"
Nash on Earl Clark: He's got so many skills to add to the team. His versatility, his energy...he can really do good things for us
Nash on shooting more: "Ideally, I'd love to shoot more...with the injuries, its been the opposite-I gotta create opportunities for others"
Nash: Kobe takes a helicopter to-and-from (home to practice/game) to save his knees
Nash on Kobe: "He grinds it out everyday. What more can you ask for? He sacrifices."
Nash on Gasol: "He just hasn't found comfort yet...we haven't seen a healthy Pau Gasol who believes in what he did this summer"
Nash: "I don't think you could really say it hasn't worked yet because we really haven't seen Pau yet...He never really got off yet"
Da se primjetiti da izmedju redova i on kritikuje Gasola i mislim da je samo pitanje vremena kada ce ga Lakersi trade-ovati. Ako se ne varam od danas ekipe mogu trade-ovati igrace sve do 21.Februara.Nash: "Lost a few hours of sleep over it (Lakers struggles)"
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Clark je super za sada, ima potencijala.
There's no cure for being a cunt - Bronn, son of... You wouldn't know him.
majestic24 je napisao/la:Ako KObe neodluci da siluje loptu,sva tri meca cemo dobiti 100%.
Ako bude protok lopte kao protiv Cavsa,Dwight moze ici sva tri puta preko 30 poena uz odlican procenat suta.
Vidim po tebi je najvise problem Bryant i njegov broj pokusaja...ne znam samo da li si svjestan da je Kobe protiv Cavsa uzeo isti broj suteva kao i citavu sezone,znaci ni manje ni vise od prosjeka.
Razlika je samo u tome sto su Cavsi smijesna ekipa pa su nakon 100 utakmica svi dali svoj doprinos i Lakersi lagano dobili.Vec u sljedecem mecu ce biti stara prica...Lakersi gube ovo preko 10 razlike,nebitno da li Kobe uzeo 10 ili 30 suteva.
- BeyKopites
- Kontakt:
Svako ima nekog koga mora kritikovati, samo moraš biti baš pametan da kritikuješ Bryanta koji praktično sam drži ekipu ove sezone!adnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Ako KObe neodluci da siluje loptu,sva tri meca cemo dobiti 100%.
Ako bude protok lopte kao protiv Cavsa,Dwight moze ici sva tri puta preko 30 poena uz odlican procenat suta.
Vidim po tebi je najvise problem Bryant i njegov broj pokusaja...ne znam samo da li si svjestan da je Kobe protiv Cavsa uzeo isti broj suteva kao i citavu sezone,znaci ni manje ni vise od prosjeka.
Razlika je samo u tome sto su Cavsi smijesna ekipa pa su nakon 100 utakmica svi dali svoj doprinos i Lakersi lagano dobili.Vec u sljedecem mecu ce biti stara prica...Lakersi gube ovo preko 10 razlike,nebitno da li Kobe uzeo 10 ili 30 suteva.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Donnie Darko
- Kontakt:
Skoro? Ove sezone je duplo bolji od Gasola, za duplo manje novaca.filip13 je napisao/la:kad je sam kirilenko ove sezone skoro pa na nivou gasola?
Najjaci si. Ima li kakvo takmicenje za najboljeg forumasa? Da glasam odmah.majestic24 je napisao/la:Ako KObe neodluci da siluje loptu,sva tri meca cemo dobiti 100%.
Nadam se da ce se Lakersi uspjeti dokopati playoffa. Bilo bi zanimljivo gledati njihove duele sa Thunderima ili Clippersima. Sretno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- majestic24
- Kontakt:
De molim te moje postove probaj zaobici. Ja sam fan LA Lakersa a ne Kobeja Bryanta. Nasao si mi tu pametovati a nisi pogledao 2-3 utakmice Lakersa ove sezone ili mozda pogledas samo "game recap".Greivis je napisao/la:Najjaci si. Ima li kakvo takmicenje za najboljeg forumasa? Da glasam odmah.majestic24 je napisao/la:Ako KObe neodluci da siluje loptu,sva tri meca cemo dobiti 100%.
Nadam se da ce se Lakersi uspjeti dokopati playoffa. Bilo bi zanimljivo gledati njihove duele sa Thunderima ili Clippersima. Sretno.
Za razliku od tebe ja sam 2-3 utakmice ove sezone propustao. Kobe moze zabiti svaki mec 50 poena,al Lakersi ako gube to moze okaciti macku od rep.
Samo pogledaj Kobejevo kretanje ili kad on ima loptu. On uopste negleda suigrace. Koliko puta Howard bude sam pod kosem ili neko od igraca sam na sutu za tri poena a on neda lopte nikome? Sta mislis kako ce suigraca reagovati na to??? Jednostavno vecini ubija moral. Prosle sezone jedan dan zeli a drugi nezeli da se Gasol tradeuje.
On ako misli da moze sve sam onda je najbolje da se otpuste svi igraci Lakersa osim njega i neka se dovede 11 balvana iz NLB lige da mu samo dodaju loptu kad krece ispod kosa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
il nisi gledao tekme lejkersa il nemas pojma opcenito onako xD
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Koliko Bryant ima asistencija ove sezone ?!
ima kao i kroz citavu karijeruGunnerS je napisao/la:Koliko Bryant ima asistencija ove sezone ?!
skoro 5 asistencija u prosjeku
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jbt je li vas stvarno toliko mrzi otici na nba.com ili espn.go.com i sami za sebe provjeritGunnerS je napisao/la:Koliko Bryant ima asistencija ove sezone ?!
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Aha, znači i nije toliko sebičan a nije igrač koji bi trebao djeliti asistencije.
@miki_92 izvini al ako nisi mogao dati odgovor onda nisi trebao ni ovo švrljat niti gluposti pisati
@miki_92 izvini al ako nisi mogao dati odgovor onda nisi trebao ni ovo švrljat niti gluposti pisati
koliki je omjer LAL ove sezone kad je Kobe preko 30
Ako se ne varam 2-9 ili 3-8, ali nisam siguran...Isto tako kada imamo preko 95 posjeda lopte imamo omjer 2-9, dok je omjer 9-2 kada smo ispod 95 posjeda po susretu.dema je napisao/la:koliki je omjer LAL ove sezone kad je Kobe preko 30
Dakle mora se mijenjati sistem i ne mozemo igrati run and gun kosarku...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
brojke sve govore,Kobe je lider ali zna opalit vise nego cijela ostala petorka.Mora ukljucit suigrace ako zeli pobjedu i plasman u play offamerosm je napisao/la:Ako se ne varam 2-9 ili 3-8, ali nisam siguran...Isto tako kada imamo preko 95 posjeda lopte imamo omjer 2-9, dok je omjer 9-2 kada smo ispod 95 posjeda po susretu.dema je napisao/la:koliki je omjer LAL ove sezone kad je Kobe preko 30
amerosm je napisao/la:Ako se ne varam 2-9 ili 3-8, ali nisam siguran...Isto tako kada imamo preko 95 posjeda lopte imamo omjer 2-9, dok je omjer 9-2 kada smo ispod 95 posjeda po susretu.dema je napisao/la:koliki je omjer LAL ove sezone kad je Kobe preko 30
Onako napamet...Kobe je isao preko 30 u svakoj od onih 5 pobjeda u nizu prije par sedmica. Ovaj drugi dio je po meni puno relevatniji...sporija kosarka logicno vise odgovara ovoj ekipi.
I da...zanimljivo je vidjeti koliki je omjer pobjeda Lakersa u svim utakmicama kada Kobe ide preko 30 poena...znaci u cijeloj njegovoj karijeri.Taj omjer je odlican u korist tima...a sad zanimljivo kako to mnogi vide kao problem i to u sezoni u kojoj Kobe ima najbolji prosjek suta kroz karijeru
EDIT: Da ne bude suplja prica:
Kobe scoring/
Team Record
Regular Season
When Kobe scores 30 points
261-138
.654 W-L%
When Kobe scores 40 points
77-38
.670 W-L%
When Kobe scores 50 points
17-7
.708 W-L%
Playoffs
When Kobe scores 30 points
57-31
.648 W-L%
When Kobe scores 40 points
10-3
.769 W-L%
When Kobe scores 50 points
0-1
Strasno losi rezultati kad Kobe "forsira"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.