Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Milanista92
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Milanista92 » 30 apr 2013, 17:55

slika

Manje Udaraca u okvir gola
Real Manje od 8 Kornera
Real ekipa sa vise zutih

SRETNO

semih23
Kontakt:

Post Postao/la semih23 » 30 apr 2013, 18:41

Matador je napisao/la:Zeljo 1
Curry preko 25.5
Paul preko 7.5 asistencija

10 km , 63 km .
Koja je kladionica to, sa 25 ??
Ako želite da zarađujete na kladionici, onda se tamo i zaposlite !

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 30 apr 2013, 18:51

20:45 Real M. - Dortmund(s.t.) 1 @ 1.85
Sve ljubitelje nogometa veceras ocekuje prava poslastica a to je uzvratni dvoboj polufinala ovogodisnje lige prvaka izmedju Real Madrida i Dortmunda. U prvom susretu svjedocili smo necemu nevjerovatnom a to je pobjedi Dortmunda rezultatom 4-1. Mozda je bolje receno pobjedi Lewandowskog koji je zabio sva 4 gola za njemacki tim i osigurao im odlicnu prednost pred uzvratni dvoboj u Madridu. Kao i u prve dvije utakmice Klopp je nasao nacina da nadjaca Mourinha i Real i da po treci put ove sezone protiv Reala ostane neporazen. Klopp je jedan od boljih trenera trenutno iako ga ja ne volim jer je trener Dortmunda najvecih Bayernovih rivala a i njegova osobnost nije na nivou takvoga trenera. Ima odlicnu taktiku a to je kada njegovi igraci izgube loptu odmah moraju stisnuti protivnika i pokusati mu uzeti loptu a ne vracati se nazad. To je do sada urodilo plodom i samo je Bayern nasao lijek za to. Dortmund je odigrao za sebe razocaravajucu sezonu sto se tice Njemacke. Bayern je od prvog kola (pa naravno) vodio na tablici i Dortmund ih losim igrama nije mogao nikako stici. I u kupu su ispali od njih tako da im je Bayern vratio barem nesto od prosle 2 sezone. U ligi prvaka Dortmund je sasvim druga prica jer igraju nevjerovatno i jedina su ekipa koja nema poraza u ligi prvaka ove sezone. Real Madrid takodjer nije bas zadovoljan igrama u Spanjolskoj. U prvenstvu ove sezone nisu mogli nista Barceloni koja gazi prema novome naslovu, ali su u kupu uspjeli napraviti nesto i dosli su do finala u kojima ih ocekuje dvoboj sa Atl Madridom. Dosta osciliraju ove sezone ali u Europi vecinom pruzaju dobre partije. Proslu utakmicu nisu odigrali toliko lose koliko je Dortmund dobar bio. Veceras ocekujem sasvim drugu pricu i da ce Real odnjeti prvu pobjedu nad Dortmundom ove sezone. Ramos bi trebao biti zaduzen za Lewandowskoga veceras i trebao bi raditi flaster na njemu. Cristiano je imao malu ozljedu i propustio je prosli susret u ligi ali ga ocekujem veceras spremnog. Real mora napasti od prve minute veceras jer trebaju dati minimalno tri gola. Ocekujem potpuno drugaciji Real od prosle utakmice i vise napadacki. Mislim da bi se uz pobjedu Reala moglo vezati i da Ronaldo daje gol.

23:55 Chicago - Minnesota/NHL(s.t.) 1 @ 1.85
Danas nam počinje ono što neki već dugo čekaju.Počinje playoff serija u NHL-u.Tek sad kreće ono pravo.Sad će se tek igrati za pravo.Playoff je nešto sasvim drukčije od regularne sezone.U noći znači sa utorka na srijedu kreće doigravanje najjače hokejaške lige na svijetu,a otvaraju je Chicago i Minnesota.Chicago je najbolja momčad što se tiče regularnog dijela sezone,dok je Minnesota u zadnjoj utakmici tek dohvatila doigravanje.Ali ovo kaj je Chicago napravio u regularnom dijelu sezone,neće biti ništa ako ne nastave u takvom ritmu.Stvarno su regularni dio sezone odigrali na visokom nivou.U 48 utakmica su ostvarili 36 pobjeda(stvarno vrhunski).Imaju +56 gol razliku,ako sam dobro zapamtio.Chicago je ušao i sa prve pozicije u Zapadnoj konferenciji,dok je Minnesota ušla sa osme pozicije(u zadnjem kolu pobjedili najlošiju momčad Zapadne konferencije ekipu Colorada sa 3:1).Ove dvije ekipe su odigrale 3 utakmice u regularnom dijelu sezone.Chivagu su pripale posljednje dvije.Minnesota je pobjedila na svom ledu,dok je Chicago slavio u zadnje dvije utakmice.Chicago je doma an svom ledu dominantan bio,te je u 24 susret a upisao 18 pobjeda što je stvarno odličan podatak rped ovu utakmicu.Chicago je odlična ekipa.Odlično posložena an svim pozicijama.I kad bi morao reći di su najjači,onda bi to sugirno bila golmanska linija i ne znam koga će danas staviti an gol,jer su oba dvojica vrhunski golmani.Pitanje je sada Emery ili Crawford(uglavnom koga god stave znaju da nisu pogriješili).Chicago nema problema sa sastavom za ovu utakmicu.Imaju odličan,ubojit i raznovrstan napad,te svaki igrač koji je na ledu može zabiti gol.I danas će Kane,Towes,Stalberg,Hossa,Saad,Keitha,Shaw,Bickell biti stalna prijetnja za gol Minnesote.Največi problem kod Hawksa je koga staviti na gol(oba dvojica brane fenomenalno).Obrana im je odlična,sa golmanima savršena.Odlično brane igrača manje,protivniku na ledu nameću svoj ritam i tjeraju ih pred njihov gol i oni su svjesni da je otvaranje playoff serije najbolje otvoriti sa pobjedom,a di je najljepše započeti pobjedom nego na svom ledu pred svojim navijačima.Sa druge strane ekipa Minnesote.Jedva ušli u doigravanje i odma imaju ispit danas da pokažu kolko su jaki i dali uopče mogu parirati momčadi Hawksa.Minnesota nije u nekom bajnom ozračju.Loša forma u ovom četvrtom mjesecu i jihove igre koje su pokazali u tih zadnjih mjesec dana,ne daju im nikakve šanse u ovom meču sa Hawksima.Njihov lagani pad je krenuo već u trećem mjesecu,da bi u četvrtom mjesecu došao drastični pad.Ekipa koja doigravanje nije mogla potvrditi na svom eldu,protiv Hawksa nema kaj tražiti.Ali ovo je playoff i sigurno je da će Minnesota dati svoj maksimum.Gledao sam bio zadnje dvije utakmcie Minnesote u regularnom dijelu.Igra loša,muče se sa realizacijom i ugalvnom,ako nastave u tom tonu danas se neće dobro provesti kod Hawksa.Minnesota je ekipa koja ne zabija previše golova.Ekipa koja igra potpuno drugačije od svih jer njihovi napadači igraju previše povučeno.Ako ih Hawksi stisnu,a siguran sam da hoće njihova realizacija se onda još spušta na minimum,jer ne znaju igrati akd ih neko stisne.Bekovi su im ništa special.Stil igre mi se nikako ne sviđa.Njihovi glavni igrači su po meni previše zaokupljeni obranom(a to dolazi od njihovog stila igre),pa nisu baš rpeviše ubojiti za gol protivnika,te njihovi napadači rijetko zabijaju.Kad ih ne ide onda ni Bouchard,a ni Brodziak ne zabija.U napadu im ne ide u korist jer nema Heatleyja koji je operiran već,pa je i ta ozljeda utjecala na njihovu igru.Siguran sam da Hawksi koji su veliki favoriti u ovoj seriji i koji su bili najbolja ekipa u regularnom dijelu prvenstva,da bi si dozvolili u ovoj utakmici poraz.Sigurno je da će igrači biti napaljeni i kako igraju cijelu sezonu(pogotovo na svom ledu).Za mene bi sve osim njihove pobjede bilo veliko iznenađenje.Hawksi mi djeluju širi u svim segmentima igre(napadački i obrambeno),brži su,odlično brane igrača manje.Hawksi igraju jako disciplinirano.Onis su svjesni da je ovo jako važna utakmica(domaći led,domaći navijači),te će od početka utakmice probati nametnuti svoj tempo i siguran sam da će probati Minnesotu sterati pred svoj gol,a onda Minnesota enma baš nikakve šanse.Za mene pobjeda Hawksa dolazi u ovoj utakmici i ništa više od toga.

23:55 Denver - Golden State (1:3) 1x @ 1.20
Serija izmedju Denvera i Golden Statea vratila se u Denver. Denver je odlicno otvorio ovu seriju i poveo 1:0 iako se dobro namucio. Nakon toga slijedi sok za domacine jer Golden State ostvaruje jako vrijednu pobjedu u gostima rezultatom 131:117. Serija se zatim seli u Golden State gdje domacin dobija obje utakmice rezultatima 110:108 i 115:101. Denver je imao nesrecu da im se pred kraj regularne sezone ozljedi ponajbolji igrac Gallinari s kojim bi ova ekipa puno bolje izgledala u playoffu. Faried je imao malih problema sa gleznjom ali bi trebao igrati. Golden State nece pamtiti po dobrom prvu utakmicu playoffa ove sezone jer im se ozljedio Lee koji ce mirovati do kraja sezone. Tako da je najveci teret pao na mladog Currya koji igra sezonu iz snova. Ostvario je rekord po broju pogodjenih trica u regularnom dijelu sezone preskocivsi velikog ray raya. U odlicnoj je formi i u playoffu i najveca je prijetnja za Denver. Veceras ocekujem da Denver napokon dobije utakmicu i da pokusa vratiti seriju u Golden State. U regularnom dijelu sezone bili su najbolja domacinska ekipa i veceras ce morati pokazati tu moc. Ocekujem Lawsona na svome nivou sa 25+ poena ali da ce Iggy i ostatak tima takodjer biti na nivou i da ce ostati u borbi za prolaz u polufinale zapadne konferencije.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 30 apr 2013, 20:40

slika

Moje za veceras valjda uzmu ovi hadalji, ne znam ni sto ih odigra
Manchester United!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 30 apr 2013, 22:18

igrajte live ko ima da ce dortmund pobjediti :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 30 apr 2013, 22:25

LenBias je napisao/la:igrajte live ko ima da ce dortmund pobjediti :mrgreen:
:lol:
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 30 apr 2013, 22:28

Za veceras MLB pa reko da podjelim kad sam vec tu posto u zadnje vrijeme manje vremena imam :(

Detroit-1
NY Yankees-1
Texas-1

Kvota je 2,64KM
Zadnja izmjena: ado899, dana/u 01 maj 2013, 10:39, ukupno mijenjano 3 puta.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 30 apr 2013, 22:59

Milanista92 je napisao/la:slika

Manje Udaraca u okvir gola :mrgreen:
Real Manje od 8 Kornera :oops:
Real ekipa sa vise zutih :mrgreen:

SRETNO

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 30 apr 2013, 23:03

idemo i vcrs opet divlji tiket nba :D sinoc je bilo 10/11 pa da vidimo
slika

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 30 apr 2013, 23:08

c paul manje
gs denver zbroj koseva manje

Billy
Kontakt:

Post Postao/la Billy » 30 apr 2013, 23:11

http://pokit.org/get/?b7a17c2432adac851 ... 5cdfea.jpg

Neće pa neće. Sitno nešto se i ubode, ali ove veće cifre nešto slabije.
Sve vrijeme vode, i u zadnjoj minuti sami sebe poraze... :D

Idemo dalje

Pozzz
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 30 apr 2013, 23:28

Nesto za vcrs

slika

SRETNO

canca
Kontakt:

Post Postao/la canca » 30 apr 2013, 23:53

slika

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 01 maj 2013, 10:18

canca je napisao/la:slika
1,05 i 1,02 -.-

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 01 maj 2013, 10:22

momci ima neko nešto danas za tenis dok nije počelo :D
ZAHVALJUJEM UNAPRIJED :)

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 01 maj 2013, 10:29

reus3 je napisao/la:momci ima neko nešto danas za tenis dok nije počelo :D
ZAHVALJUJEM UNAPRIJED :)
Ja sam ti igro Dodig Čilic prvi set 1 :D :D
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 01 maj 2013, 10:29

ado899 je napisao/la:Za veceras MLB pa reko da podjelim kad sam vec tu posto u zadnje vrijeme manje vremena imam :(

Detroit-1 :mrgreen:
NY Yankees-1 :mrgreen:
Texas-1 :mrgreen:

Kvota je 2,64KM

Nadam se da je neko ispratio ;) uskoro cu postaviti dva,tri tiketa za danas pa da bjezim :)
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Milanista92
Kontakt:

Post Postao/la Milanista92 » 01 maj 2013, 10:45

Milanista92 je napisao/la:Sta mislite za Kudlu ...

slika
Prodje Kudla .. 2:0 :mrgreen: :mrgreen:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 01 maj 2013, 10:49

za danas barcelona 1, messi daje gol i nba sva tri para 1 :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 01 maj 2013, 10:51

slika

slika

Mozda jos jedan postavim MLB ako stignem veceras ;) sad mi mrsko analizirati a i zurim u svakom slucaju sretno :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.