Pereyra In Pirlo Out nakon 60 minute.
Sturaro odlican, bez greska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tako to izgleda kad neko ulozi u transfere 500 miliona kroz 6 godina, a neko 70.arhimed89 je napisao/la:Nisam odavno gledao utakmice Serije A pa tako ni Juventusa,ali ovo sto gledam veceras mi je pomalo tuzno.Real je druga klasa za Juve,imam osjecaj da ljudi igraju totalno nezainteresovano i takvi mogu u svakom trenutku da vam naprave problem.Tesko prenosite loptu,nekako boljazljivo i sa previse respekta.
A ja ne znam kakva je to izvlakusa ? Cuj oni dali 500 miliona a mi 70akisarajevo92 je napisao/la:Tako to izgleda kad neko ulozi u transfere 500 miliona kroz 6 godina, a neko 70.arhimed89 je napisao/la:Nisam odavno gledao utakmice Serije A pa tako ni Juventusa,ali ovo sto gledam veceras mi je pomalo tuzno.Real je druga klasa za Juve,imam osjecaj da ljudi igraju totalno nezainteresovano i takvi mogu u svakom trenutku da vam naprave problem.Tesko prenosite loptu,nekako boljazljivo i sa previse respekta.
Ma nije ga niko ispratio bar sto sam ja vidio Bonucci i Lichtsteiner su bili ispred/iza njega medutim niko ga nije ispratio do krajaIlCapitano je napisao/la:Pirlo kod gola opet stoji sam na 5 metara i gleda kako Ronaldo zabija. Beskoristan čovjek svega mi. Ako će stajati neka stoji na centru, bar bi Marchisio pokrivao njegovo. Ovako se čitava ekipa pomjera da pokrije rupu, a on bleji k'o tele neko.![]()
Ne primiti drugi gol i mora se jače i brže igrati. Licht i Morata čim prime loptu gledaju kako bi pali na guzicu umjesto da povuku naprijed.
Tevez podbacio osim prvih 10-ak minuta.
Bonucci je otišao da zatvori Jamesa zajedno sa Vidalom na prvu stativu. Licht je imao igrača iza leđa i morao je ostati na njemu. Čak i da je otišao na Ronalda ne može ga nadskočiti sa leđa, samo penal napraviti. Pirlo stoji i gleda, nije ni pokušao. U tom i jeste problem, teško bi i on zatvorio, ali njemu puca **** što nije.10DelPiero je napisao/la:Ma nije ga niko ispratio bar sto sam ja vidio Bonucci i Lichtsteiner su bili ispred/iza njega medutim niko ga nije ispratio do krajaIlCapitano je napisao/la:Pirlo kod gola opet stoji sam na 5 metara i gleda kako Ronaldo zabija. Beskoristan čovjek svega mi. Ako će stajati neka stoji na centru, bar bi Marchisio pokrivao njegovo. Ovako se čitava ekipa pomjera da pokrije rupu, a on bleji k'o tele neko.![]()
Ne primiti drugi gol i mora se jače i brže igrati. Licht i Morata čim prime loptu gledaju kako bi pali na guzicu umjesto da povuku naprijed.
Tevez podbacio osim prvih 10-ak minuta.
Ne vjerujem fakat.Nedved11 je napisao/la:Crveni sudija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.