ma nee , oni ganjaju "tehnički potkovane" golmane ..ZgemboAdislic je napisao/la:Barcelona?

bitno da zna dodati prvom do sebe

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
ma nee , oni ganjaju "tehnički potkovane" golmane ..ZgemboAdislic je napisao/la:Barcelona?
Abbiati i nije neki golman, star je, ali tu je Gabriel mladi Brazilac koji će imati blistavu karijeru i postati vjerovatno prvi golman Milana i Brazila.JTS je napisao/la:Arsenal, Napoli, Atletico Madrid, mislim da će jedan od ovih klubova biti njegov naredniChelsea, Man Utd, Tottenham i Liverpool ne trebaju golmana, Milan, Inter, Juve također, možda može u Romu, De Sanctis je star, al' dobro brani
Barca će uzet ter-Stegena ili Courtoisa, Bayern ima Neuera, Dortmund ima Weidenfelera, pa i Schalke ima Unerstalla
PSG ima Sirigua, Monaco će vjerovatno uzet Valdesa, Lyon nema para
To je jedini veliki klub gdje može otići. Eto Barcelona kao kaparisala Ter Stegena, Juve, Milan, Liverpool, Inter, Chelsea, Man Utd, Real Madrid, Bayern.. imaju dobre golmane. A realno po meni Napoli, PSG, Atl.Madrid, Tottenham nikada neće biti veliki klubovi..JTS je napisao/la:to ti kažem, Buffon će braniti do kad želiGabriel je potencijal, a Weidenfeler legenda kluba vjerovatno, pa kao i Buffon, braniti će dokle god želi
kao i ti, a i kao i svi pretpostavljam, volio bih da potpiše za Arsenal, al' ..
Zbog?Marsal je napisao/la:Male šanse ima za prelazak u Arsenal nažalost...
Svoje cijene i dobre forme Arsenalovog golmana. Nije bolji od Begovića ali je mladji i ima mjesta za napredak. Ja bih volio Asmira ali baš bih volio gledati ga u Arsenalu ali mislim da Wenger ne gleda na to poput nas na forumu ovdje. Njemu je ekonomija sve, a zašto davati pare na Begsona kada već imas solidnog golmana koji možda bude poput Begovica za 2 godine...FaraonTM je napisao/la:
Zbog?
Ma kakve cijene, pusti bajke 15 miliona. 7 miliona i udaraj se nogom u guzicu. A Ščešnji je perspektivan golman ali ne dokazuje to. Čekam ja utakmicu kada Arsenal naleti na nekoga ko će ih napasti al' baš ono jako pa ćemo vidjeti kakav je ove sezoneMarsal je napisao/la:Svoje cijene i dobre forme Arsenalovog golmana. Nije bolji od Begovića ali je mladji i ima mjesta za napredak. Ja bih volio Asmira ali baš bih volio gledati ga u Arsenalu ali mislim da Wenger ne gleda na to poput nas na forumu ovdje. Njemu je ekonomija sve, a zašto davati pare na Begsona kada već imas solidnog golmana koji možda bude poput Begovica za 2 godine...FaraonTM je napisao/la:
Zbog?
Ma ne znam eto. Bacali su drvlje i kamenje prošle sezone na njega. Evo recimo ove sezone u Premiershipu je primio 9 golova, dok je Begović primio 4. To nešto govori, ali dobro eto ne može u Arsenal, onda mu Barcelona ne gineAllGunsBlazing je napisao/la:@Faraon Cuj ne dokazuje to? Pa mi pratimo svaku utakmicu Arsenala od lige do CO kupa i momak to stalno dokazuje.
Pa dobro, činjenica je da daju više golova jer više napadaju i imaju loptu u svom posjedu. Stoke je ekipa koja se maltene brani 90 minuta i tako je vrlo teško držati koncentraciju i tim je uspjeh Bega još veći. Ali sjećam se da Arsenal muku muči sa golmanima već godinama, ali ako ti kažeš da je dobar i da vam Begović ne treba, koji ih pratiš više nego ja sigurno, onda se i ja slažem.AllGunsBlazing je napisao/la:Prosle godine je imao par kikseva, pa je onda uletio Fabianski malo se razbranio, a ovaj se malo sabrao i opet poceo solidno braniti. Ove godine svaku tekmu izvuce jedan gol. Od tih 9 ni jedan ne ide njemu na dusu.
Arsenal je drugacija ekipa od Stokea. Zbog toga i primaju vise golova. Medjutim i daju.