Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Od levela našli smo konačno trenera, do oj moj Bože novi Graham Potter. Kako stvari brzo idu.
Pa čovjek je navodno na golu zbog dobre igre nogom, ne sjećam se kad je poslao precizan dugi pas
- wadethegreat
- Kontakt:
-
Majstorinho
- Kontakt:
Na kraju sezone ćemo biti 12. mjesto odmah iznad Uniteda i Tottenhama. Sumnjam da ćemo se ikada vratiti na sami vrh. Romane kako nam nedostaješ 
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ma ovoj ekipi prvo treba iskusan trener koji je trenirao velike ekipe i s njima osvajao trofeje.
Nakon Contea to je bio samo Tuchel i s njim se i osvojio zadnji trofej.
Nemojte opet sa tim nekim Iraolama, Nunama i sl. koji naprave nekakve uspjehe sa ekipama u kojima nema nikakvog pritiska.
Ovi glupani iz uprave nikako da skontaju da nije isto trenirati Brighton i Leicester ili Chelsea.
A ovome ako nije bio cilj jedno od prvih 4 (ove sezone 5) mjesta koje vodi u LP, nakon što su prošle godine završili šesti, onda bolje da su Pochettina ostavili.
Nemojte opet sa tim nekim Iraolama, Nunama i sl. koji naprave nekakve uspjehe sa ekipama u kojima nema nikakvog pritiska.
Ovi glupani iz uprave nikako da skontaju da nije isto trenirati Brighton i Leicester ili Chelsea.
A ovome ako nije bio cilj jedno od prvih 4 (ove sezone 5) mjesta koje vodi u LP, nakon što su prošle godine završili šesti, onda bolje da su Pochettina ostavili.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Pensioner26
- Kontakt:
Kako usraš.e klub u kratko vrijeme. A ne tako skoro smo osvojili Ligu prvaka i igrali top fudbal.Majstorinho je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:49Na kraju sezone ćemo biti 12. mjesto odmah iznad Uniteda i Tottenhama. Sumnjam da ćemo se ikada vratiti na sami vrh. Romane kako nam nedostaješ![]()
Mora da menja,ne ide ovako,palmera volimo svi, ali nije bog,izvedi ga iz igre kad i njemu ne ide,za sanceza da ne pricam,njega je de zerbi najurio iz brajtona cim je dosao,to nesto govori valjda.Treba nam elitni trener,to je najveci problem,ja ne znam kako mareska moze prica o mladosti i bilo cemu ekipa nece da se popravi ni za 10 godina,ako nije takticki i mentalno dobro pripremljena a on je nesposoban za tako nesto.
- Pensioner26
- Kontakt:
Sad još fali da Potter naoštri qrac protiv nas iduće kolo i onda samo preostaje ključ u bravu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Tuchel ideje nije imao pred kraj zaboravlja se to.jose je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:53Ma ovoj ekipi prvo treba iskusan trener koji je trenirao velike ekipe i s njima osvajao trofeje.
Odlican je trener ali na ovu ekipu ja ne znam da li bi nas Pep i Klopp izvukli.
Pored Maresce ovdje igracki ima tonu problema sto sa povredama sto sa neznanjem.
Lavija beskoristan pojacava bolnicu redovno.
Gusto propo odjednom.
Sancheza i Jacksona necu komentarisati.
I koliko god mu los pas Palmer danas dao mogao je osutati odmah na praznu mrezu lijevom slabijom nogom.
Nema ovdje muda nema pravog kapitena i na kljucnim pozicijama imas ublehe.
Dok se to ne rijesi trener je najmanji problem.
2025ta yebena godina u sistemu u kojem je golman jako bitan tebi Sanchez brani.
Ko da sanjam yebote.
-
Majstorinho
- Kontakt:
Tako je. Dosta više nedokazanih trenera druge lige. Daj nekoga iskusnog. Pa čak i Mourinho bi bio bolji od ovih no name trenera (ne kažem da ga treba vratiti nego samo da su ovi još gori)ZOGLI je napisao/la: ↑25 jan 2025, 20:56Mora da menja,ne ide ovako,palmera volimo svi, ali nije bog,izvedi ga iz igre kad i njemu ne ide,za sanceza da ne pricam,njega je de zerbi najurio iz brajtona cim je dosao,to nesto govori valjda.Treba nam elitni trener,to je najveci problem,ja ne znam kako mareska moze prica o mladosti i bilo cemu ekipa nece da se popravi ni za 10 godina,ako nije takticki i mentalno dobro pripremljena a on je nesposoban za tako nesto.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Pa koji kur1c ne možete govoriti o Palmeru igraču koji jednim potezom promijeni tekmu, imamo tonu problema oni o Palmeru pa koji više
Al potrošit milijardu i nemati golmana i napadača, pa koji talenti, ja da sam spiskao toliko sagradio bih ekipu boli glava, oni i dalje djecu dovode
Dok je Palmer igrao kako treba i bodovi su se osvajali. Inače bi sad pravili društvo Unitedu i Spursima.
Čuj onoga "i Mourinho bi bio bolji"!? Ispade Mourinho nešto kao Lampard ili Potter, a ne najbolji trener kojeg je ova ekipa ikad imala u 120 godina postojanja.
Čuj onoga "i Mourinho bi bio bolji"!? Ispade Mourinho nešto kao Lampard ili Potter, a ne najbolji trener kojeg je ova ekipa ikad imala u 120 godina postojanja.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
Majstorinho
- Kontakt:
Naravno da je najbolji trener u historiji kluba, ali njegovo vrijeme je nažalost prošlojose je napisao/la: ↑25 jan 2025, 21:19Dok je Palmer igrao kako treba i bodovi su se osvajali. Inače bi sad pravili društvo Unitedu i Spursima.
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Ne možeš tako reći dok smo igrali kao tim i dok nismo padali u drugom poluvremenu smo dobijali, Jacki nije dao gola koliko tekmi, a sjećam se na 14 utakmica je imao 9 golova, a i dalje starta, krila ništa, odbrana da ne pričam. Pa onaj Tosin nam je najbolji strijelac januara, o čem pričamo. Šta stavit ćeš sve na leđa Palmera i slomiti ga, važi, vidiš šta su uradili oni Saki
Najgore od svega je sto su sve ekipe uhvatile formu,a mi smo pali,ima jaku klupu to mu zameram,sto ne koristi vise ove igrace,bas su skenjani i kada udju u utakmicu, vidi se da su gurnuti skroz u drugi plan.
Davno je receno da je definicija gluposti kada ponavljas i radis iste stvari a ocekijes drugaciji rezultat.Robert Sanchez je dokazano kikser i treba se potrudit pa nac utakmicu otkako je tu u kojoj nije imao neki "blunder" sto kaznjen sto nekaznjen.Tako da ja stvarno ne znam po kojem osnovu taj covjek konstantno pocinje utakmice.Njegova nesigurnost ulijeva nesigurnost i zadnjoj liniji koja svakako pati zbog ovog sto cu napisat u narednom pasusu.
Enzo i Caicedo u veznom redu po meni ne rade i nisu radili ni prosle sezone.Kad god su njih dvojica tandem uvijek sve izgleda mnogo haoticno .Djeluje kao da ovi prolaze kroz vezni red kako hoce,a time i odbrana bude izlozena.
Sve u svemu ni po cemu se nije zasluzio bolji rezultat.Sem onog gola nakon njihove greske i one jos jedne propustene sanse nedugo nakon toga nista se u sustini nije ni odigralo.
Enzo i Caicedo u veznom redu po meni ne rade i nisu radili ni prosle sezone.Kad god su njih dvojica tandem uvijek sve izgleda mnogo haoticno .Djeluje kao da ovi prolaze kroz vezni red kako hoce,a time i odbrana bude izlozena.
Sve u svemu ni po cemu se nije zasluzio bolji rezultat.Sem onog gola nakon njihove greske i one jos jedne propustene sanse nedugo nakon toga nista se u sustini nije ni odigralo.
To realno jeste,najbolje utakmice u poslednje 2 sezone smo odigrali bez enza u ekipi.
Ovo ne viđoh hahah
- wadethegreat
- Kontakt:
Bez Enza u ekipi uposte nismo kreativnosti imali.
Proslu tekmu 7 sansi stvorio...
Imao strasan niz ove sezone koji se potrefio sa nasim strasnim nizom.
Ovo ti je jedan od losijih postova iskreno.
PRoblem je sto Caicedo, Palmer i Enzo ne vuku vise ekipu.
Problem je sto nemas jedno krilo koje moze isporuciti redovno golove.
Problem je sto na golu imas kladu.
Problem je sto nemas napadaca.
Enzo meni nije problem.
I problem su neke Marescine odluke sto takticke sto igracke...
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆!! Enzo Maresca: “We trust Robert Sanxhez for sure. He is completely aware he is making mistakes in this moment”.
“But yes, we trust Robert”.
E cuj izjave sta ovo znaci uopste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.