Safet Sušić - Pape

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 15:02

Bekric zvijezda Korejske La Lige, nesto sto radi Messi u Europi, ovaj u Aziji..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 16:08

@Nikad_izvini,

Gdje si bio prije 3-4 mjeseca kada sam (bezuspješno) pisao o nekim Safetovim "eksperimentima"? :lol: Dijelim tvoje mišljenje kada su neke stvari u pitanju, no također nam se i mišljenja razilaze kada su (opet) neke druge stvari u pitanju. Helem, kristalno jasno je da znak jednakosti ne smije biti kada su Safet kao trener i Safet kao igrač u pitanju. Dakle, čovjek bi rek'o da se radi o 2 potpuno drugačije osobe, jer jedan je bio pravi znalac, a drugi, kako sada stvari stoje, totalna neznalica.

Prije svega, mislim da ne gleda fudbalere kao što većina Manijaka to želi predstaviti. Dobro, činjenica je da su ti nepozvani usko povezani sa Željezničarom, no ne bih rek'o da je ta spona razlog nepozivanja u reprezentaciju. Da je to slučaj, onda sigurno ne bismo gledali Šehića na spisku(vjeruj mi da ne znam je li sada pozvan, al' sigurno je da njegovo prezime ne bismo našli na prethodnim spiskovima), pa možda čak ni Hasagića(dakle, sigurno bi Begović bio jedinica(da se razumijemo, mišljenja sam da je daleko kvalitetniji golman od Kenana). Pročitah ovdje mnoge prijedloge u vezi Željinih igrača, koji ruku na srce, i nisu materijal za reprezentaciju. Višća, Kerla(on je i igr'o) sigurno nisu još materijal za A tim, što ne znači da neće biti(posebno mislim na Višću). Štilić bi sigurno treb'o dobiti poziv, no pitanje je koliko bi on igr'o s obzirom na poziciju koju igra. Bekrić je bio najbolji igrač naše lige, no moram priznati da ne'am pojma kakav je u Koreji. Btw, kakav je? Cocalić bi treb'o dobiti poziv, ako ništa onda barem za ove prijateljske utakmice, jer se tu ne može ništa izgubiti, a može se puno dobiti. Eh, kada je Jaha u pitanju, to mi nikako nije jasno. Dakle, čovjek stvarno može da se podredi kolektivu, može i braniti ako je potrebno, a opet u našoj selekciji nema mjesta. Mišljenja sam da nije za prvih 11, ali da bi MORAO biti na spisku. Šta je problem, ne'am pojma. No, nekako mi je presmiješno to što svi aludiraju na neko antiplavo djelovanje selektora.

Na Šabana se ne obaziri, to je čovjek koji ne dopušta nikakvu kritiku na račun Papeta, te kritičare naziva pljuvačima, a kada je u pitanju Medunjanin, onda je dozvoljeno pljuvanje, psovanje i šta sve ne. Dakle, s takvim ne'a potrebe ulaziti u diskusiju; napravih to jednom, al' to sigurno neću ponoviti.

Što se tiče Safeta, još mi nije jasan kada su razlozi nepozivanja pojedinih igrača u pitanju. Recimo, ovaj nije standardan, tim za koji igra onaj je slab, a opet se na spisku nalaze igrači koji su posljednju utakmicu odigrali u 4. kolu neke lige(sada je nešto više od polovine prvenstva prošlo), te koji ne treniraju sa timom. Da, pogodili ste, riječ je o Misimoviću. Dobro, momak nas je zadužio, sigurno je da je svojim iskustvom potreban, al' zašto Sušić izjavljuje neke stvari, a onda samom sebi udara kontru. To ne valja nikako. Opet se vraćam na ono da mu je hitno potreban PR, jer sam ne'a pojma šta govori.

Vidljivi su pomaci kada je igra repke u pitanju, to je nedvojbeno(stoga ipak nisam toliko kontra Sušića kao na samom početku njegovog mandata), al' kao što @Nikad_izvini napisa, teško nama u sljedeće 2 kvalifikacione utakmice, jer svi znamo kakvi smo mi pod pritiskom. Igru protiv Albanije i (ne)igru protiv Francuza smo svi vidjeli, te se nadam(o) da neće biti ponovljena. Ne'a smisla sada govoriti o tome šta je treb'o protiv Francuza(ja se samo iznerviram kada se samo sjetim te tekme).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 feb 2011, 16:12

Los_Blanos2 je napisao/la:Bekric zvijezda Korejske La Lige, nesto sto radi Messi u Europi, ovaj u Aziji..
pa nisam ga odmah provalio,a to je on :oops: joj mene,cccccccc
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 01 feb 2011, 16:13

dupli za
Zadnja izmjena: haryxs, dana/u 01 feb 2011, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.

haryxs
Kontakt:

Post Postao/la haryxs » 01 feb 2011, 16:15

nikad_izvini je napisao/la:
Saban je napisao/la: Vidi ovoga, citave romane pravi zbog toga sto Susic nije pozvao Bekrica :D :D :D :D i to umjesto Alispahica :o :o :o :o :o :o :o :o . Pa jadan ne bio ti pojma, ali bas poooojma nemas o fudbalu kakav Bekric salajbajzeru, Alispahic je Maradona, Messi, Ronaldo, Zidane...za njega.
Isto kao što je Mravac Ferdinand za Jahića. Šabane/Murate, Pape, jes to ti :lol:
Saban je napisao/la: Dalje nabraja Cocalica i Stilica :lol: Bi reko covjek neke igracine koje drmaju u Engleskoj pa haj' da ga razumjes sto se ljuti. Potpuno nevazni igraci, do skora rezerve u svoim timovima u kurcevitoj Poljskoj i Grckoj gdje ce jos i ispasti taj tim u kojem igra taj junak,
Do skora rezerve :lol: Iz koje pećine si ti ispuzao da mi je znati :lol:
Saban je napisao/la: Taras Buljba. Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci i onda pricaj o Papetu. Svasta.....rodi, voz povuce i forum primi. Sram te bilo, lazovcina...
Balo nisam a ti si baš nepismen. Bolje bi ti bilo da si završio školu. Šabane/Murate, smiju ti se ljudi :lol:
Saban je napisao/la: da bi ocrnio Papeta skoro si maltene hvalospjevi pisao Ciri, a sad kad vidis da ni Ciro ne kotira dobro...ko fol ih poredis.
Khm, Šabane/Murate, pored toga da si nepismen i nekulturan pa mi se obraćaš kao da smo skupa čuvali ovce još i lažeš, usput, ne čitaš šta pišem. Daj post gdje sam pisao "hvalospjeve o Ćiri" :lol: Svašta je izgmizalo iz pećine Šabane/Murate :mrgreen: Još se boriš sa padežI :lol:
Saban je napisao/la: Cuj zasto se on naso uvrijedjen i bajke pise - Bekric, Cocali i Stilic, od kojih samo Stilic eventualno moze proci kao fudbaler ali ako malo celikom oblozi one svoje staklene noge inace od Poljske mrdnuti nece. Pandza vs Cocalic? Ma jesti normalan, ima Bruce Lee da ga za predjelo smota,
Papak, Cocalić igra na poziciji zadnjeg veznog igrača u Panioniosu :lol: Veze ti nemaš. Bolje ti je poređenje Mravac vs Jahić odnosno Pandža vs Jahić :lol: Doduše, Jahić i Cocalić su polivalentni igrači za razliku od Pandže i Mravca koji nisu.
Saban je napisao/la: a Lulic postaje polahko jedna od vaznijih karika. Jok, tebi ne valja....bolji ti je Bekric, :lol: :mrgreen: :D :D .
Bekrić i Lulić ne igraju na istim pozicijama :lol: Baš veze nemaš :lol: A Lulić je strašan, nije prodora imao kako treba.
:lol:
:lol: :o

Koji si ti Komplexas pa to je za ne povjerovat!!!

Buraz idi lijeci se ba, banuj se, radi nesto, ali stvarno...odakle ti snaga za takve gluposti??????

Eto Safet bi sad trebo otjerat 4-5 relativno mladih igraca koji jos uvjek mogu napredovat i dovesti zvijezde poput Cocalica, Bekrica, Kerle...

NEzamjenjive :o Jahica i Stilica je izostavio iz razloga, tako da bezveze mlatis praznu slamu...

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 01 feb 2011, 16:18

Joj imam osjećaj da se ovdje sarajlije i željovci plaho svađaju.Dokaz tome je što ne spominjete igrače drugih klubova.Šta mislite o jednom Husejnoviću(Verder),Puriću,Trivunoviću.Uskoro još jedna zvijezda zapamtite Borogovac
Malog su već vrbovali iz Slavena -Nijemci(Ljevak-polivalenta-već ga porede sa Salihovićem jer ima vrlo jaku i preciznu ljevicu.Ako se tome doda njegova odlična konstitucija onda u budućnosti rješavamo lijevu stranu)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 feb 2011, 16:20

deset je napisao/la:Joj imam osjećaj da se ovdje sarajlije i željovci plaho svađaju.Dokaz tome je što ne spominjete igrače drugih klubova.Šta mislite o jednom Husejnoviću(Verder),Puriću,Trivunoviću.Uskoro još jedna zvijezda zapamtite Borogovac
Malog su već vrbovali iz Slavena -Nijemci(Ljevak-polivalenta-već ga porede sa Salihovićem jer ima vrlo jaku i preciznu ljevicu.Ako se tome doda njegova odlična konstitucija onda u budućnosti rješavamo lijevu stranu)
o njemu kad bude vakat ;) prvi put cujem za njega :oops:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 01 feb 2011, 16:34

Tiho i bez imalo pompe ljudi su ga godinu pratili i ovih dana samo poslali poziv da dođe.Mali je već oduševio na prijateljskim utakmicama
To je dijete Slobodine škole.Bio najbolji strijelac,asistent i igrač U-17,U-19 reprezentativac ,ali kako mu babo nije imao dubok džep,poslali su ga na posudbu u Slaven u kojem su igrali reprezentativci Pirić, Rahimić,Živković,Bešlija.
Tu se pravo afirmisao i bio glavni igrač.Zapamtite to prezime ,jer sam siguran da dobijamo novu zvijezdu.Momak ima samo 22 godine.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 01 feb 2011, 16:43

deset je napisao/la:Joj imam osjećaj da se ovdje sarajlije i željovci plaho svađaju.Dokaz tome je što ne spominjete igrače drugih klubova.Šta mislite o jednom Husejnoviću(Verder),Puriću,Trivunoviću.Uskoro još jedna zvijezda zapamtite Borogovac
Husejnovic da je kojim slucajem bio clan Zelje nebi bilo kraja pljuvanju po gospodinu Safetu Susicu :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2011, 17:07

nikad_izvini, SVAKA TI ČAST! :lol: Poništavaš amebe, ali džaba ti kad to one ne mogu skontati, jer su to što jesu, amebe. Zlatni su ti postovi na ovoj temi, nemoj da ti ponestane snage. Neka se vidi da nisu šabani i harisi sami na svijetu sa svojim glupostima.

Monolože, nagradno pitanje za milion: Kako se preziva jedini pozvani igrač za akciju Švedska - Njemačka, koji nije dobio ni sekunde za igru? Mala pomoć, to bi mu bio debi u reprezentaciji. Još jedna pomoć: Kad je u jednoj narednoj akciji ostao sam na svojoj poziciji, pozvana mu je i alternativa i do zadnje sekunde se razmišljalo da alternativa dobije prednost. Nije dobila, misteriozni igrač nas je spasio poraza i nema ga na spisku za narednu utakmicu.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2011, 17:10

Saban je napisao/la: Pa jadan ne bio ti pojma, ali bas poooojma nemas o fudbalu salajbajzeru, Taras Buljba. Hajde balo, umi se, usi operi, te krnjadke procackaj, nokte osijeci rodi, voz povuce i forum primi. Sram te bilo, lazovcina...Ma jesti normalan, on to ko bajagi kurcevito objasnjava. Jadan ne bio
Je li može ovo ovako, administracijo? Kakav šaban :oops:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 01 feb 2011, 17:14

Ibrahim Šehić :?:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 01 feb 2011, 17:58

Na ovom spisku igraca za Meksiko sto je napravio Pape ima za skoro svaku poziciju najmanje 2-3 alternative. I to se ne moze reci da je neko od njih slab i da nije zasluzio poziv. Mozda je mogao pozvati i Jahica, ne znam zasto nije. Mozda ne zeli da vodi previse igraca, kad ionako vecina nece igrati. Zasto da ih vuce preko Atlantika i onda da ih posalje na tribine?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 feb 2011, 18:15

calcio je napisao/la:Na ovom spisku igraca za Meksiko sto je napravio Pape ima za skoro svaku poziciju najmanje 2-3 alternative. I to se ne moze reci da je neko od njih slab i da nije zasluzio poziv. Mozda je mogao pozvati i Jahica, ne znam zasto nije. Mozda ne zeli da vodi previse igraca, kad ionako vecina nece igrati. Zasto da ih vuce preko Atlantika i onda da ih posalje na tribine?
To je već par puta naglasio, ali džaba...
100% sportski i krajnje opušten potpis

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 01 feb 2011, 18:25

Monolog je napisao/la:Ibrahim Šehić :?:
Ako je na njega ciljao, onda ne znam u cemu je problem? Nasa prva dva golmana su jasna ko dan (trenutno), i ne vidim nacin da Sehic (trenutno) se uvali izmedju bilo kojeg. Neka je on veliki potencijal, to mu u ovoj konkurenciji ipak ne znaci dovoljno, jer je Begovic mozda jos veci potencijal od njega, a Hasagic prekaljen i iskusan golman, koji nas je rijetko iznevjerio na golu. Sehic, uz svo duzno postovanje, jos uvijek igra po livadama i umjesto da ode negdje, on je produzio ugovor sa Zeljeznicarom. Tu je (trenutno) da priskoci ukoliko se neki od prva dva golmana povrijedi. To bi bilo to. Zvati ga da ide u US samo da guzica vidi puta i nije bas plaho korisno za reprezentaciju.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 feb 2011, 18:30

Željovac je napisao/la:nikad_izvini, SVAKA TI ČAST! :lol: Poništavaš amebe, ali džaba ti kad to one ne mogu skontati, jer su to što jesu, amebe. Zlatni su ti postovi na ovoj temi, nemoj da ti ponestane snage. Neka se vidi da nisu šabani i harisi sami na svijetu sa svojim glupostima.

Monolože, nagradno pitanje za milion: Kako se preziva jedini pozvani igrač za akciju Švedska - Njemačka, koji nije dobio ni sekunde za igru? Mala pomoć, to bi mu bio debi u reprezentaciji. Još jedna pomoć: Kad je u jednoj narednoj akciji ostao sam na svojoj poziciji, pozvana mu je i alternativa i do zadnje sekunde se razmišljalo da alternativa dobije prednost. Nije dobila, misteriozni igrač nas je spasio poraza i nema ga na spisku za narednu utakmicu.
@zeljovac od tebe i od onog @never sorija :lol: zaziru i pravi navijaci Zelje zbog blesavog odnosa i preuvilicavanje igraca koji cak to mozda i jesu.Ali se na kraju stvori aminozitet prema tim igracima i na kraju su samo objekat sprdanja.
Vidim poceo si i provocirati iako te uopste nisam neko vrijeme ni spominjao.E pa ako cemo na taj nacin onda da te spomenem usput
Vjerovatno ti je mjesto boravka u Postojnskoj jami a ti si tamo kao glavni glumac.
Da ne govorim da bukvalno na temi Zelje uopste i nisi prisutan jer si liferovan kao sto rece @straus i onda dodjes ovdje pametovati.Pa dokle vise. :roll:
P.S @never sori ili ti kobajagi nikad izvini,vise mi lici na nick @nikad do pameti je vec bio banovan neki dan.Zbog jednostavno huskaskog nacina izrazavanja na temi premier lige.Posto mu je to tijesno eto ga sad i ovamo.Valjda krpa nasla zakrpu ili mozda da ''zavara trag''.
Da bi se nazalost primio i @becki kongres koji je banovan pa sad ima nick @monolog.Naravno kao nagradu dobio i cin moderatora.Iako sam se u vecini slucaja slagao sa njim.U ovoj mjeri ne i ne mogu.
Iz razloga jer ovakav nacin odnosa samo moze napraviti veliki jaz u repci.Iako fakticki i jeste.Jer nam se vec radi o glavi do 31 marta.Suspenzija i ostale sitnice koje mogu upropastiti i najmanje nade u dobro sutra u vezi repke.
P.S #2 I ja bih volio Ivicu Osima makar kao selektora ali se ni on ni drugi nisu bas pretrgli da dodju na to mjesto.
Prema tome.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 feb 2011, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2011, 19:04

harishp je napisao/la:Vjerovatno ti je mjesto boravka u Postojnskoj jami a ti si tamo kao glavni glumac.
:lol: :lol: :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 feb 2011, 19:44

nikad_izvini je napisao/la: Papak, Cocalić igra na poziciji zadnjeg veznog igrača u Panioniosu :lol: Veze ti nemaš. Bolje ti je poređenje Mravac vs Jahić odnosno Pandža vs Jahić :lol: Doduše, Jahić i Cocalić su polivalentni igrači za razliku od Pandže i Mravca koji nisu.
:lol: :lol: :lol:
Ovo sam morao citirati. Znaci da bi Pandza trebo biti polivalentan da bi dobio poziv :lol:
Dzaba Jahicu polivalentnost kad nemoze zamjeniti Pandzu na stoperu ni pod razno, Rahimica na zadnjem veznom, a bogami ni Lulica i Mujdzu na bekovima. Pa gdje mu je onda mjesto u repci? Na klupi? Sumnjam da je i za to dovoljno dobar. Pa o cemu onda pricamo, nadji mi koga moze on zamijeniti.
Cocalic??? Ispred Medunjanina? Nebih rekao.
Stilic - mozda nekad u buducnosti kad se Miske oprosti, dotad gledati repku preko TV-a

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 01 feb 2011, 20:55

_dreamer_ je napisao/la:
Ako je na njega ciljao, onda ne znam u cemu je problem? Nasa prva dva golmana su jasna ko dan (trenutno), i ne vidim nacin da Sehic (trenutno) se uvali izmedju bilo kojeg. Neka je on veliki potencijal, to mu u ovoj konkurenciji ipak ne znaci dovoljno, jer je Begovic mozda jos veci potencijal od njega, a Hasagic prekaljen i iskusan golman, koji nas je rijetko iznevjerio na golu. Sehic, uz svo duzno postovanje, jos uvijek igra po livadama i umjesto da ode negdje, on je produzio ugovor sa Zeljeznicarom. Tu je (trenutno) da priskoci ukoliko se neki od prva dva golmana povrijedi. To bi bilo to. Zvati ga da ide u US samo da guzica vidi puta i nije bas plaho korisno za reprezentaciju.
Apsolutno se slažem. Ciljao sam na Šehića, jer je po Monologu njegovo pozivanje pokazatelj da Sušić nema ništa protiv Željovaca, te sam zbog toga skrenuo pažnju na nekorektan odnos spram istoga, u kojem je najmanji problem to što nije pozvan za Meksiko. Red je bio da dobije minutu protiv Švedske, da debituje kad je već sve bilo riješeno. Nije bilo neophodno da Begović brani svih 95 minuta.

Visca el Višća!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 01 feb 2011, 21:17

Željovac je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
Apsolutno se slažem. Ciljao sam na Šehića, jer je po Monologu njegovo pozivanje pokazatelj da Sušić nema ništa protiv Željovaca, te sam zbog toga skrenuo pažnju na nekorektan odnos spram istoga, u kojem je najmanji problem to što nije pozvan za Meksiko. Red je bio da dobije minutu protiv Švedske, da debituje kad je već sve bilo riješeno. Nije bilo neophodno da Begović brani svih 95 minuta.
Branio je danas protiv Triglava,sta hoces :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.