Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Evo citam sada vase komentare nakon jos nepotpunog prvog kola i malo sam iznenadjen od ovih "iskusnijih" forumasa. Mislim da je jos rano za neke prognoze, a iskustvo pokazuje da je Bundesligu nemoguce prognozirati.
Ubjedjen sam da nam je neko prosle sezone nakon utakmice BVB - Leverkusen rekao da ce se BVB prosetati do titule da bi ga mi pa cak i navijaci BVB-a proglasili ludim.
Kao sto kaze Watzke tek nakon 10 kola cemo moci znati gdje put odredjene ekipe vodi.
Danas nas ocekuju dvije zanimljive utakmice i to:
Mainz - Leverkusen - po meni dosta zanimljiva utakmica. Mainz pred punim tirbinama svog novog stadiona docekuje svog "sina" Schuerrlea sa njegovom novom ekipom. Leverkusen se prosle sedmice obrukao u kupu Njemacke kada su protiv Dresdena ispustili prednost od tri gola i nakon produzetaka morali priznati poraz. Bit ce zanimljivo vidjeti hoce li Dutt uspjeti ekipu vratiti iz psiholoskog soka i hoce li Bayer u Bundesligi nastaviti tamo gdje su prosle godine stali. Takodjer ovo ce biti veliki ispit zrelosti za Dutt-a, jer ovdje je vec pod ogromnim pritiskom za razliku od Freiburga gdje je mogao u miru raditi. S druge strane ekipa Mainza je vec na samom startu Evropskih takmicenja "obrukala" Njemacki fudbal jer su ispali u trecem pretkolu LE od Rumunskog predstavika nakon jedanesteraca i ovdje ce se takodjer pokazati ima li Tuchel kvalitete Kloppa - s kojim ga porede - da ekipu pripremi za danasnju utakmicu.
Bayern - Borussia M`Gladbach - za kraj prvog kola nas ocekuje duel straih rivala iz 79-tih godina proslog vijeka u koji Bayern ulazi kao apsolutni favorit. U ovoj utakmici igraci Bayerna ce morati imati dosta strpljena kako bi dosli do pobjede, jer Favre ce sigurno zatvoriti prilaz svom golu i igrati preko Reusa i kompanije na kontre ili kako on kaze "taktik der Nadelstiche". Ipak mislim da ce na kraju presuditi kvalitet Bayerna.
Ubjedjen sam da nam je neko prosle sezone nakon utakmice BVB - Leverkusen rekao da ce se BVB prosetati do titule da bi ga mi pa cak i navijaci BVB-a proglasili ludim.
Kao sto kaze Watzke tek nakon 10 kola cemo moci znati gdje put odredjene ekipe vodi.
Danas nas ocekuju dvije zanimljive utakmice i to:
Mainz - Leverkusen - po meni dosta zanimljiva utakmica. Mainz pred punim tirbinama svog novog stadiona docekuje svog "sina" Schuerrlea sa njegovom novom ekipom. Leverkusen se prosle sedmice obrukao u kupu Njemacke kada su protiv Dresdena ispustili prednost od tri gola i nakon produzetaka morali priznati poraz. Bit ce zanimljivo vidjeti hoce li Dutt uspjeti ekipu vratiti iz psiholoskog soka i hoce li Bayer u Bundesligi nastaviti tamo gdje su prosle godine stali. Takodjer ovo ce biti veliki ispit zrelosti za Dutt-a, jer ovdje je vec pod ogromnim pritiskom za razliku od Freiburga gdje je mogao u miru raditi. S druge strane ekipa Mainza je vec na samom startu Evropskih takmicenja "obrukala" Njemacki fudbal jer su ispali u trecem pretkolu LE od Rumunskog predstavika nakon jedanesteraca i ovdje ce se takodjer pokazati ima li Tuchel kvalitete Kloppa - s kojim ga porede - da ekipu pripremi za danasnju utakmicu.
Bayern - Borussia M`Gladbach - za kraj prvog kola nas ocekuje duel straih rivala iz 79-tih godina proslog vijeka u koji Bayern ulazi kao apsolutni favorit. U ovoj utakmici igraci Bayerna ce morati imati dosta strpljena kako bi dosli do pobjede, jer Favre ce sigurno zatvoriti prilaz svom golu i igrati preko Reusa i kompanije na kontre ili kako on kaze "taktik der Nadelstiche". Ipak mislim da ce na kraju presuditi kvalitet Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Švabe su očigledno odlično posložene.Pogodili su sa pojačanjima i tim im je vrlo konkurentan.Na svakoj poziciji po dva odlična igrača i oni će sigurno bar do El-a.
Inače Stuttgartova velika snaga su ofanzivne mogućnosti.Okazaki , buduća njemačka zvijezda Julian Schieber, njemački reprezentativac Cacau, Pavel Pogrebnyak i Martin Harnik su garant da će Švabe ove godine davati mnogo golova. Vezni red ništa slabiji sa Hajnalom, Kuzmanovićem , Kvistom, Gebhartom ,Gentnerom i Traoreom. Odbrana je po meni njihovo najače oružije:
Boulahrouz--Maza--Tasci-- Molinaro
Kadar u odbrani je odlično popunjen jer su im zamjene : Delpierre , Bičakčić, Niedermeier, Boka...
Golman Sven Ulreich je fenomenalan , uz njega su Leno (reprezentativac Njemačke do 19 godina) , Ziegler i Vlachodimos (član supermoćne u-17 reprezntacije Njemačke).
Inače Stuttgartova velika snaga su ofanzivne mogućnosti.Okazaki , buduća njemačka zvijezda Julian Schieber, njemački reprezentativac Cacau, Pavel Pogrebnyak i Martin Harnik su garant da će Švabe ove godine davati mnogo golova. Vezni red ništa slabiji sa Hajnalom, Kuzmanovićem , Kvistom, Gebhartom ,Gentnerom i Traoreom. Odbrana je po meni njihovo najače oružije:
Boulahrouz--Maza--Tasci-- Molinaro
Kadar u odbrani je odlično popunjen jer su im zamjene : Delpierre , Bičakčić, Niedermeier, Boka...
Golman Sven Ulreich je fenomenalan , uz njega su Leno (reprezentativac Njemačke do 19 godina) , Ziegler i Vlachodimos (član supermoćne u-17 reprezntacije Njemačke).
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
@ Frank Ribery
slazem se s tobom da je Bobic odradio odlican posao u ovom prelaznom roku, ali po meni glavni problem Stuttgarta je Bruno Labbadia i vec nakon desetog kola ocekujem njihov lagan pad ka sredini tabele. Eh sada se postavlja pitanje koliko je Labbadia pametan covjek i koliko je naucio iz svojih gresaka, jer ako mu se desi Greuther, Leverkusen i HSV da igrace okrene protiv sebe onda se VfB-u ne pise dobro, no ukoliko je naucio neke lekcije mogli bi biti veliko iznenadjenje ove sezone i izboriti tu poziciju broj 4 ili LE.
slazem se s tobom da je Bobic odradio odlican posao u ovom prelaznom roku, ali po meni glavni problem Stuttgarta je Bruno Labbadia i vec nakon desetog kola ocekujem njihov lagan pad ka sredini tabele. Eh sada se postavlja pitanje koliko je Labbadia pametan covjek i koliko je naucio iz svojih gresaka, jer ako mu se desi Greuther, Leverkusen i HSV da igrace okrene protiv sebe onda se VfB-u ne pise dobro, no ukoliko je naucio neke lekcije mogli bi biti veliko iznenadjenje ove sezone i izboriti tu poziciju broj 4 ili LE.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Borussia (M) nastavlja gdje je stala na proljeće, sjećam se njihova furioznog niza s kraja sezone.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Au koje iznenadjenje na startu.
Cijenim da je masa raje pala na kladionici.
Bundesliga definitivno meni najdraza i najzanimljivija liga.
Cijenim da je masa raje pala na kladionici.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Laufwege der Torhüter
Name Kilometer
1. Diego Benaglio (Wolfsburg) 6,06 km
2. Kevin Trapp (Lautern) 5,62 km
3. Ralf Fährmann (Schalke) 5,58 km
4. Raphael Schäfer (Nürnberg) 5,54 km
5. Sven Ulreich (Stuttgart) 5,45 km
Koliko u njemackoj i golmani predju/pretrce, toliko u nasoj jadnoj premier ligi ne pretrce ni vezni igraci.
Name Kilometer
1. Diego Benaglio (Wolfsburg) 6,06 km
2. Kevin Trapp (Lautern) 5,62 km
3. Ralf Fährmann (Schalke) 5,58 km
4. Raphael Schäfer (Nürnberg) 5,54 km
5. Sven Ulreich (Stuttgart) 5,45 km
Koliko u njemackoj i golmani predju/pretrce, toliko u nasoj jadnoj premier ligi ne pretrce ni vezni igraci.
Nakon pet godina vjernosti bremenskom klubu, stasiti stoper i stup obrane Werdera mogao bi do kraja prijelaznog roka promijeniti radnu sredinu.
Per Mertesacker , njemački nogometni reprezentativac i centralni branič Werdera tražena je roba na europskom nogometnom tržištu i ako na adresu kluba iz Bremena uskoro stigne prava ponuda, 26-godišnji branič bi mogao napustiti Weserstadion.
Pojavile su se medijske špekulacije da bi upravo Mertesacker mogao biti zvučno pojačanje Arsenala koje je najavljivao Arsene Wenger, budući da su Topnici još uvijek u potrazi za centralnim braničem.
Olakotna okolnost za Mertesackera ukoliko želi otići iz Bremena je ta što je ušao u posljednju godinu ugovora s Werderom, te mu klub ne bi trebao praviti probleme oko eventualnog odlaska. Mertesacker je jedan od najkonstantnijih igrača bremenskog kluba posljednjih pet godina. Upisao je 142 nastupa i postigao 12 pogodaka, a i važan je kotačić u obrani njemačke reprezentacije za koju je skupio 75 nastupa.
O prodaji Mertesackera oglasio se i Werderov generalni menadžer Klaus Allofs: "Voljni smo razgovarati o Perovom transferu. Mi smo mu obećali da ćemo razmotriti ozbiljne ponude."
Per Mertesacker , njemački nogometni reprezentativac i centralni branič Werdera tražena je roba na europskom nogometnom tržištu i ako na adresu kluba iz Bremena uskoro stigne prava ponuda, 26-godišnji branič bi mogao napustiti Weserstadion.
Pojavile su se medijske špekulacije da bi upravo Mertesacker mogao biti zvučno pojačanje Arsenala koje je najavljivao Arsene Wenger, budući da su Topnici još uvijek u potrazi za centralnim braničem.
Olakotna okolnost za Mertesackera ukoliko želi otići iz Bremena je ta što je ušao u posljednju godinu ugovora s Werderom, te mu klub ne bi trebao praviti probleme oko eventualnog odlaska. Mertesacker je jedan od najkonstantnijih igrača bremenskog kluba posljednjih pet godina. Upisao je 142 nastupa i postigao 12 pogodaka, a i važan je kotačić u obrani njemačke reprezentacije za koju je skupio 75 nastupa.
O prodaji Mertesackera oglasio se i Werderov generalni menadžer Klaus Allofs: "Voljni smo razgovarati o Perovom transferu. Mi smo mu obećali da ćemo razmotriti ozbiljne ponude."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Evo izasao je i "Bild" tim 1.kola
Marc-André ter Stegen (Gladbach)
Lukas Piszczek (Dortmund)
Serdar Tasci (Stuttgart)
Per Mertesacker (Werder)
Marcel Schäfer (Wolfsburg)
Mario Götze (Dortmund)
Cedric Makiadi (Freiburg)
Kevin Großkreutz (Dortmund)
Igor de Camargo (Gladbach)
Markus Rosenberg (Werder)
Patrick Helmes (Wolfsburg)
Marc-André ter Stegen (Gladbach)
Lukas Piszczek (Dortmund)
Serdar Tasci (Stuttgart)
Per Mertesacker (Werder)
Marcel Schäfer (Wolfsburg)
Mario Götze (Dortmund)
Cedric Makiadi (Freiburg)
Kevin Großkreutz (Dortmund)
Igor de Camargo (Gladbach)
Markus Rosenberg (Werder)
Patrick Helmes (Wolfsburg)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sto se tice prvog kola :
Dortmund nastavio igrati kao prosle sezone kada su igrali najbolji fudbal.
Stuttgart uvjerljivo nadigro Schalke 04. Sa dobrim trenerom koji je fino poslozio ekipu na dobrom su putu da ove sezone budu pri vrhu. Schalke po starom, neuvjerljivo .
Rezultatski kao i igrom cini se da je Wolfsburg prelagano protutnjo kroz Koln.
Wolfsburg ove sezone mnogo bolji od prosle, sa Magathom mogu napraviti ponovo veliki uspjeh kao svojevremeno dok su igrali Misimovic i Dzeko .
Hertha slabo protiv solidnog Nurnberga, Werder krenuo pobjedom u novu sezonu, volio bih da ove sezone budu mnogo bolji od prethodne a Mainz se hrabro i muski suprostavio Bayeru L. te odlicno odigrao ut. i slavio na kraju .
Disciplinirano i zrelo odigrao M˙gladbach u Munchenu i odnio sva tri boda i to je iznenadjenje kola .
Ali bez obzira na njihov neuspjeh vjerujem da je Bayern jedini tim koji moze pomrsiti racune Borussiji D. u odbrani titule prvaka.
Dortmund nastavio igrati kao prosle sezone kada su igrali najbolji fudbal.
Stuttgart uvjerljivo nadigro Schalke 04. Sa dobrim trenerom koji je fino poslozio ekipu na dobrom su putu da ove sezone budu pri vrhu. Schalke po starom, neuvjerljivo .
Rezultatski kao i igrom cini se da je Wolfsburg prelagano protutnjo kroz Koln.
Wolfsburg ove sezone mnogo bolji od prosle, sa Magathom mogu napraviti ponovo veliki uspjeh kao svojevremeno dok su igrali Misimovic i Dzeko .
Hertha slabo protiv solidnog Nurnberga, Werder krenuo pobjedom u novu sezonu, volio bih da ove sezone budu mnogo bolji od prethodne a Mainz se hrabro i muski suprostavio Bayeru L. te odlicno odigrao ut. i slavio na kraju .
Disciplinirano i zrelo odigrao M˙gladbach u Munchenu i odnio sva tri boda i to je iznenadjenje kola .
Ali bez obzira na njihov neuspjeh vjerujem da je Bayern jedini tim koji moze pomrsiti racune Borussiji D. u odbrani titule prvaka.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Herthin povratnički nastup u Bundesligi nije prošao dobro po simpatizere berlinskog kluba. Bodove je s Olimpijskog stadiona odnio Nürnberg, a svoje je mišljenje o igri ponudio i kapetan, naš Andre Mijatović...
Hrvatski branič i kapetan berlinske Herthe, 31-godišnji Andre Mijatović nije mogao biti zadovoljan nastupom svoje momčadi u prvom bundesligaškom kolu. Hertha je na svom stadion poražena 1:0 od gostiju iz Nürnberga.
"Igrali smo previše alibi-nogometa", jasno je poručio naš nogometaš njemačkim medijima u komentarima poslije utakmice u Berlinu.
Dokaz tome je i slaba reakcija berlinske obrane pri pogotku Pekharta. "Naš nehajan pristup pri Nürnbergovom golu opisuje cijelu našu utakmicu", dodao je Andre Mijatović.
Trener Markus Babbel taj problem ne namjerava rješavati dovođenjem novih igrača, već "uvođenjem reda" unutar postojećeg igračkog kadra "Kvalitete mi u momčadi sigurno ne nedostaje. Nećemo više biti aktivni na igračkom tržištu", najavio je.
Hrvatski branič i kapetan berlinske Herthe, 31-godišnji Andre Mijatović nije mogao biti zadovoljan nastupom svoje momčadi u prvom bundesligaškom kolu. Hertha je na svom stadion poražena 1:0 od gostiju iz Nürnberga.
"Igrali smo previše alibi-nogometa", jasno je poručio naš nogometaš njemačkim medijima u komentarima poslije utakmice u Berlinu.
Dokaz tome je i slaba reakcija berlinske obrane pri pogotku Pekharta. "Naš nehajan pristup pri Nürnbergovom golu opisuje cijelu našu utakmicu", dodao je Andre Mijatović.
Trener Markus Babbel taj problem ne namjerava rješavati dovođenjem novih igrača, već "uvođenjem reda" unutar postojećeg igračkog kadra "Kvalitete mi u momčadi sigurno ne nedostaje. Nećemo više biti aktivni na igračkom tržištu", najavio je.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Re: Hertha BSC Berlin
babbel je jučer na **** gostujuči u emisiji doppelpass izjavio kako čvrsto vjeruje u opstanak herthe u bundesligi i kako ga posao trenera u berlinu čini ispunjenim i da mu je jako zabavan i interesentan.Međutim još interesantniju izjavu je dao neposredno nakon utakmice sa nurnbergom: "Moji su se igrači ponašali na terenu isto kao da su djeca koja su ušla prvi put u prodavnicu igračaka. Nažalost ja sam im zaboravio prije utakmice napomenut da uzmu neku od igračaka." Na ovaj način je Babbel svakako želio opisat smušen nastup njegove trupe....
Dok je Babbel jučer spomenuo kako je uvjeren da će berlinski tim izborit sigurno mjesto u sredini tabele, menađer preetz je tu zabrinutiji i istakao je kako će se hertha borit faktički samo za opstanak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Novi treneri (njih 4) su debitovali sa porazom. 5-i, Freiburgov Sorg je (immerhin) osvojio bod.
Vom Jäger zum Gejagten
Nemoj zayebavatiribery je napisao/la: Sjecas li se gero pretprosle sezone, i Voronjina i supa*kih golova, i iskaljivanja bijesa na ovoj temi poslije svake Hertine utakmice.
Mogli bi Crveni Djavoli doci u opasnu zonu, ali ako naprave ili potvrde mit o Betze-u, gdje nijednoj ekipi nije ugodno igrati, mogli bi pronaci luku spasa.Omerbavarac je napisao/la:Svi nesto najavljuju Augsburg, Herthu, Freiburg, Hoffu da ce se boriti za opstanak, dok ja imam skroz drugo misljenje. Po meni glavni kandidat za ispadanje je Kaiserslautern, pa sad kako hocete.
Uz njega bih i ja dodao FCA i Freiburg, dok sam misljenja da ce Hertha zavrsiti puno bolje nego li se predvidja.
Vom Jäger zum Gejagten
- Goalgetter
- Kontakt:
Ni igraci neznaju sta ovaj Solbakken hoce od njih. Hoce da im nametne nekakav svoj stil igre, a Riether onako zbunjen kaze, da moraju pitati trenera, ako hoce nesto vise znati o novom sistemu 
Sutra nas očekuje nastavak sezone u BuLi. Zbog reprezentativnih okršaja sredinom sedmice, nijedan meč nije bio na programu večeras, tako da je sutra (već danas
) na programu slijedećih 7 duela:
Freiburg - Mainz
Hamburger - Hertha
Hoffenheim - Dortmund
Nurnberg - Hannover
Schalke - Köln
Wolfsburg - Bayern
Moenchengladbach - Stuttgart
Svi mečevi počinju u 15:30 h, osim dvoboja između M'gladbacha i Stuttgarta (18:30 h). U nedjelju igraju:
Kaiserslautern - Augsburg
Leverkusen - Bremen
Pošto su neki mečevi najavljeni na njima pripadajućim temama, ja bih izdvojio okršaj između meni jako simpatičnog M'gladbacha
i Stuttgarta. Obe ekipe su na krilima sjajnih rezultata u proljetom dijelu sezone, u novoj startovale pobjedom. M'gladbach je napravio čudo i odnijevši bodove sa Alianza Arene, dok je Stuttgart savladao Schalke rezultatom 3-0. Obe momčadi su u strašnom zaletu i neće biti preveliko iznenađenje ako neko od njih završi u ''gornjem domu'' na kraju ove sezone. Domaćin ima jako mladu i euforičnu momčad sa nekoliko izuzetno kvalitetnih fudbalera, dok gosti žele što prije zaboraviti katastrofalne prošlosezonske partije i vratiti se u sami vrh. Junak iz Munchena, Igor de Camargo, nije u planu za sutrašnji meč zbog ozlijede, dok je kod gostiju upitan nastup Okazakija i Harnika (oba strijelci u prvom kolu). Posljednji međusobni okršaj je igran na Borussia parku proljetos i završen je rezultatom 3-2 za goste. Fantastičan meč u kojem je M'gladbach prokockao vodstvo od 2-0 u zadnjih pola sata igre. Nakon tog poraza kompletna javnost ih otpisala, ali oni su napravili pravu senzaciju spasivši svoj prvoligaški status u nastavku sezone. Takođe, velika je vjerovatnoća da bi Švabe sada gledali u Cvajti da su izgubili taj meč. Ništa manje nas ne očekuje ni u sutrašnjem meču, jer obe momčadi silno žele nastavak dobrih rezultata. Stuttgart igra napadački, a isto možemo reći i za M'gladbach kada igra domaće utakmice. Borussia Park će biti prepun kao i uvijek. M'gladbach pobjeđuje.
Očekivani sastavi:
M'gladbach: ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Dante, Daems - Nordtveit, Neustädter - Rupp, Arango - Reus, Hanke.
Stuttgart: Ulreich – Boulahrouz, Tasci, Maza, Molinaro – Kvist, Kuzmanovic – Harnik, Hajnal, Gentner – Cacau.
Freiburg - Mainz
Hamburger - Hertha
Hoffenheim - Dortmund
Nurnberg - Hannover
Schalke - Köln
Wolfsburg - Bayern
Moenchengladbach - Stuttgart
Svi mečevi počinju u 15:30 h, osim dvoboja između M'gladbacha i Stuttgarta (18:30 h). U nedjelju igraju:
Kaiserslautern - Augsburg
Leverkusen - Bremen
Pošto su neki mečevi najavljeni na njima pripadajućim temama, ja bih izdvojio okršaj između meni jako simpatičnog M'gladbacha
Očekivani sastavi:
M'gladbach: ter Stegen - Jantschke, Brouwers, Dante, Daems - Nordtveit, Neustädter - Rupp, Arango - Reus, Hanke.
Stuttgart: Ulreich – Boulahrouz, Tasci, Maza, Molinaro – Kvist, Kuzmanovic – Harnik, Hajnal, Gentner – Cacau.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
St.Pauli dobro gazi u drugoj ligi, sada su prvi sa 10 bodova, sinoč pobjeda protiv bochuma u bochumu od 2-1, jako dobro...Mogli bi se brzo vratit u prvi razred njemačkog fudbala.A ja im to i želim, nekako su mi uvijek bili simpatičan klub, mali budžet al uvijek imaju 11 ratnika na terenu 
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- spielführer_21
- Kontakt:
u cvajti St.Pauli dominira na početku, sinoć uzeše Bochuma u gostima
btw.. ko prenosi cvajtu ove godine?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- majestic24
- Kontakt:
Jedva cekam danasnji mec izmedju Wolfsburga i Bayerna. Ako bi vukovi pokazali igru iz prvog kola i slavili,bila bi to jaka pljuska za igrace i upravu Bayerna. 2 poraza u prva dva kola je definitivno nesto sto nisu ni u snu planirali.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Gube i Schalke i Dortmund a ja baš ta 2 para odigrao iz Bundeslige
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Kakva golcina salihovica,bravo majstore
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.