Ronaldinho, Kaka, Messi, Neymar... to be updatedLillard je napisao/la:Sta mislis cemu moj avatarKawhi je napisao/la:Konačno ste shvatili da mu Messi nije do koljena, i bukvalno i figurativno, pa vam je sad Neymar glavna uzdanica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Kawhi je napisao/la:Konačno ste shvatili da mu Messi nije do koljena, i bukvalno i figurativno, pa vam je sad Neymar glavna uzdanica?
Ne gadi mi Snejpa sa ovakvim postovima
Messi je klasu iznad Neymara , a i od Ronalda ovog sto gledamo zadnjih 10ak utakmica , onaj Ronaldo s pocetka sezone kad je zabijao ko lud je bio tu negdje , al ovaj mu nije do koljena , kad se pati Real on najlosiji na terenu , dok je Messi u 90% utakmica najbolji .
Jao usporedbi. Prvo ovaj gore postavi sliku neke statistike na osnovu 6 utakmica, sad ovaj usporedjuje Ronalda i Messija u zadnjih 10 utakmica.
Vjerujem da u ovim trenucima barca87 izradjuje neku sliku Ronalda i Suareza ( pogadjam - zadnje 3 i pol utakmice) gdje je Ronaldo inferioran u odnosu na kera, logicno.
Vjerujem da u ovim trenucima barca87 izradjuje neku sliku Ronalda i Suareza ( pogadjam - zadnje 3 i pol utakmice) gdje je Ronaldo inferioran u odnosu na kera, logicno.
u izradi je slika ter stegena i ronalda ,ko ima vise odbrana u 2015.godinigeoxx je napisao/la:Jao usporedbi. Prvo ovaj gore postavi sliku neke statistike na osnovu 6 utakmica, sad ovaj usporedjuje Ronalda i Messija u zadnjih 10 utakmica.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
I kad neko kaže da je onaj klempavi kopitar bolji od Neymara.

A koji su tvoji dokazi da nije.mandraX je napisao/la:I kad neko kaže da je onaj klempavi kopitar bolji od Neymara.![]()
![]()
![]()
Covjek u prvoj godini u Madridu bio jedan od kljuceva osvajanja decime a o kupu kralja vi culesi sve znate.
Ne znam sta je to spektakularno kakadu uradio u ovih pola ove sezone pa da sudimo da je bolji od nekog.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne zadajem se u statistiku, samo ti mogu preporučit' da gledaš malo utakmice Barce pa ćeš i sam skontat' neke stvari. Nadam se.madridist je napisao/la: A koji su tvoji dokazi da nije.
Ne gledam utakmice barce (nisam toliko izlapiomandraX je napisao/la:Ne zadajem se u statistiku, samo ti mogu preporučit' da gledaš malo utakmice Barce pa ćeš i sam skontat' neke stvari. Nadam se.madridist je napisao/la: A koji su tvoji dokazi da nije.
Sto se tice paraplegicara ako gledamo samo ovu sezonu moze se reci da je bolji,odnosno da je u boljoj formi.
Ali vjeruj mi da to nije nikakav kompliment s obzirom kako igra ova velška taraba.
@Dzoni 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Neymar je bolji od Bale, ali nije od Benza 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Messi - klasa za sebe, vanzemaljski korijeni
.
.
.
Neymar/ Ronaldo (portugalska kopita), svjetska klasa
.
.
.
Suarez/Benzema/Pedro/Bale i ostala buranija....niži level
.
.
.
Neymar/ Ronaldo (portugalska kopita), svjetska klasa
.
.
.
Suarez/Benzema/Pedro/Bale i ostala buranija....niži level
Sva sreca pa trollas. 
"La Fiscalía pide imputar a Bartomeu por un presunto fraude fiscal de 2,8 millones"
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:"La Fiscalía pide imputar a Bartomeu por un presunto fraude fiscal de 2,8 millones"
Jel ufate ritam i dobro im krene, počnu ih provlačiti po medijima i narušavati imidž
Jadan li si Perez
Licno mislim da se ipak radi o slucajnosti da tri lika zaredom
sa cela kluba odlaze zbog lopovluka a najbolji igrac istog kluba takodje igra gangam pred sudom iz istih razloga
Perez
Perez
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
I slučajnost je da Marta Silva vodi slučaj protiv Neymara. Marta koja je bivša uposlenica Florentina Pereza i koja svaki Classico sjedi pored tvog presidentea.madridist je napisao/la:Licno mislim da se ipak radi o slucajnosti da tri lika zaredomsa cela kluba odlaze zbog lopovluka a najbolji igrac istog kluba takodje igra gangam pred sudom iz istih razloga
![]()
Perez
Slučajnost je kako sada podižu optužnicu protiv Bartomeua kada je postao predsjednik a nisu ni pomislili na to dok je bio pomoćnik Rosellu. Previše mi tu slučajnosti ima
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Yebo majku kod vas tih teorija zavjere gore nego kod ovih na historyu

A korupcija gora nego u BiH

A korupcija gora nego u BiH
Kazem ti jaRajaz je napisao/la:I slučajnost je da Marta Silva vodi slučaj protiv Neymara. Marta koja je bivša uposlenica Florentina Pereza i koja svaki Classico sjedi pored tvog presidentea.madridist je napisao/la:Licno mislim da se ipak radi o slucajnosti da tri lika zaredomsa cela kluba odlaze zbog lopovluka a najbolji igrac istog kluba takodje igra gangam pred sudom iz istih razloga
![]()
Perez
Slučajnost je kako sada podižu optužnicu protiv Bartomeua kada je postao predsjednik a nisu ni pomislili na to dok je bio pomoćnik Rosellu. Previše mi tu slučajnosti ima
weird stuff man
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
A evo nam i Javiera Tebasa, predsjednika španske Primere

Yebo video snimak, Ronaldo se izvini na twiteru, Tebas kaže ok, izvinuo se, i hop 2 utakmice kazne za nasilno ponašanje i štosiranje koje sudija naravno nije smio navesti u zapisniku da ga Flo ne ukloni ko onog jadnika Gameza

Yebo video snimak, Ronaldo se izvini na twiteru, Tebas kaže ok, izvinuo se, i hop 2 utakmice kazne za nasilno ponašanje i štosiranje koje sudija naravno nije smio navesti u zapisniku da ga Flo ne ukloni ko onog jadnika Gameza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.