adnan objasnio sto se toga tice , kobi imao 30 uz jako dobar procenat suta a ostatak ekipe ne moze polaganje pogodit al ej to nije bitno naravno
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ne mogu vjerovat da ovi i dalje vade omjer kad kobi ide preko 30 pa sjajni ste xD
adnan objasnio sto se toga tice , kobi imao 30 uz jako dobar procenat suta a ostatak ekipe ne moze polaganje pogodit al ej to nije bitno naravno
hit you with so many rights you gonna beg for a left
kad neko nekog voli onda ni ne cita sta pise
ja pitam ove sezone on vadi karijeru
samo pitam oprostite zar se smije sta KB24 prigovorit on ne grijesi zar ne
ja pitam ove sezone on vadi karijeru
samo pitam oprostite zar se smije sta KB24 prigovorit on ne grijesi zar ne
Ovi podaci iz prethodnih sezona su razumljivi, jer poslije odlaska Shaq-a on i nije imao neku ekipu pa je morao vise sutat. Sad ima, malo je reci solidne suigrace i nema potrebe da se ispucava kao prije (prije dolaska Pau-a)i zato, ja vjerujem da je negativan omjer pobjeda i poraza kada Kobe ispuca preko 15-20 lopti u ovoj sezoni
Nemam nista protiv njeg, jedan od najboljih svih vremena, ali cinjenice su cinjenice.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
XConTroL7 je napisao/la:adnan objasnio sto se toga tice , kobi imao 30 uz jako dobar procenat suta a ostatak ekipe ne moze polaganje pogodit al ej to nije bitno naravno
Nema nista bolje nego biti saigrac Bryanta...kad si dobar onda je sve odlicno...kad si los onda je kriv Kobe jer uzima previse suteva i tako sabotira ostatak tima.
@dema
Ovo sto sam postavio itekako ima veze sa cijelom pricom...i nije bilo upuceno striktno tebi...nisi ti prvi koji je povukao slicno pitanje.
Da se ne smije nista prigovorit nije tacno...npr. puno veci problem ove sezone je Bryantova odbrana nego broj suteva ali nazalost to se ne vidi na box score-u pa mnogima i nije tema.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ako ce imati procenat suta od 50% i više neka digne 100 lopti sto se mene tice.Vec je neko reko, najmanji je prob u sutevima a veci je u njegovoj odbrani.
za onog sto je reko kako kobi od shaqa nema neku ekipu pa moze sutati...kako li su osvojili titule 2009 i 2010..garant sa nekom bezveze ekipom
za onog sto je reko kako kobi od shaqa nema neku ekipu pa moze sutati...kako li su osvojili titule 2009 i 2010..garant sa nekom bezveze ekipom
a koji je to SG imao u karijeri 50% procenatsamosarajvo je napisao/la:Ako ce imati procenat suta od 50% i više neka digne 100 lopti sto se mene tice.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
MJKK_Bosna je napisao/la:a koji je to SG imao u karijeri 50% procenatsamosarajvo je napisao/la:Ako ce imati procenat suta od 50% i više neka digne 100 lopti sto se mene tice.![]()
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
.497miki_92 je napisao/la:MJKK_Bosna je napisao/la:a koji je to SG imao u karijeri 50% procenatsamosarajvo je napisao/la:Ako ce imati procenat suta od 50% i više neka digne 100 lopti sto se mene tice.![]()
zato sam i pitao jer ni on nije bio preko .500
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Kobe 7/9, Howard 7/8 uz 21 asistenciju tima na poluvremenu. Jos da im ne skacu ovoliko u napadu, gotova bi tekma bila..
ser del barça es el millor que hi ha !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sve je dobro osim protivnickih ofanzivnih skokova i klupe (defanzivno).
Kako ovaj sistem recimo ne odgovara Kobe-au i MWP , vidi se da Kobe suta 7/9
, ali jedina ta 2 promasaja u 1 poluvemenu je imao iz onih napada za 7 i manje sec. jer odigraju dobru odbranu pa trce nemaju vise snage i MWP je probao iz trka 2 trice i fulio
to fakat mora trener primjetiti, dok se Kobe fakat trudi da razigra Howarda a i sam je efikasan.
Opet trener nesta kombinuje slabo mu tj. nikako ne igra meeks a jedno je je vrijeme imao naj vecu minutazu na klupi , dok Duhon i Morris igraju i to vrlo slabo
Kako ovaj sistem recimo ne odgovara Kobe-au i MWP , vidi se da Kobe suta 7/9
Opet trener nesta kombinuje slabo mu tj. nikako ne igra meeks a jedno je je vrijeme imao naj vecu minutazu na klupi , dok Duhon i Morris igraju i to vrlo slabo
Na kraju rutinska pobjeda gdje smo protivniku u posljednjoj dionici dozvolili samo 15 poena. Takodjer mi je drago da smo jednog protivnika zadrzali ispod 90 poena...A sada slijedi pravi ispit protiv Heata.
Mene interesuje Vase misljenje o diskusiji koja se vodi na forumu. Slazete li se sa konstatacijom da Howardu vise odgovara kada ne igra Gasol ?
Mene interesuje Vase misljenje o diskusiji koja se vodi na forumu. Slazete li se sa konstatacijom da Howardu vise odgovara kada ne igra Gasol ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
U normalnom sistemu, Gasol bi bio Howardov junak, cinio bi ga 20-30% boljim. Medjutim kod D'antonija, samo jedan BIG ima mjesto na parketu...
SI AMO CONte!!!
"On (Dženings) je najbolji branič koji me ikada čuvao", otkrio je Bryant.
"Puno se puta osjećam kao Forrest Gump. Sjedim na klupi i pričam priče o svojim iskustvima."
"Puno se puta osjećam kao Forrest Gump. Sjedim na klupi i pričam priče o svojim iskustvima."
kobe cesto ove mladje igrace hvali da im da podstreka da rade jos na sebiazTer je napisao/la:"On (Dženings) je najbolji branič koji me ikada čuvao", otkrio je Bryant.
ako je on bolji branic od Jordana onda stvarno a ima ih jos plajeda citava
Fino je vidjeti da i D Antoni pocinje razmisljati o odbrani iako to dosad nikad nije radio u karijeri...samo neka nastavi u tom smjeru pa mozda se i poprave za par sedmica.
Mec sa Heat-om dolazi u pravo vrijeme...da vidimo moze li se protiv njih odigrati bar pristojna odbrana.
Clark nastavlja sa solidnim partijama...kao i Jamison.
Napokon se i Howard koristi na jedini moguci nacin a to je da dobije loptu u samom reketu kada mora koristiti samo svoju snagu a ne svoju ledjnu tehniku(ako je mozemo tako nazvati).
Da nije ovo malo pogresno prevedeno:
Brandon Jennings on Kobe tonight: "Probably the best defense anybody's played on me since I've been in the league."
More Jennings on @kobebryant: "For the whole game, I don't think I've ever seen a guard put that much pressure on a point guard full-court."
Mec sa Heat-om dolazi u pravo vrijeme...da vidimo moze li se protiv njih odigrati bar pristojna odbrana.
Clark nastavlja sa solidnim partijama...kao i Jamison.
Napokon se i Howard koristi na jedini moguci nacin a to je da dobije loptu u samom reketu kada mora koristiti samo svoju snagu a ne svoju ledjnu tehniku(ako je mozemo tako nazvati).
azTer je napisao/la:"On (Dženings) je najbolji branič koji me ikada čuvao", otkrio je Bryant.
Da nije ovo malo pogresno prevedeno:
Brandon Jennings on Kobe tonight: "Probably the best defense anybody's played on me since I've been in the league."
More Jennings on @kobebryant: "For the whole game, I don't think I've ever seen a guard put that much pressure on a point guard full-court."
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nisam ni rekao 50% u karijeri, ali ako vidi da ga je krenulo na tekmi neka dize svaku ako treba.KK_Bosna je napisao/la:a koji je to SG imao u karijeri 50% procenatsamosarajvo je napisao/la:Ako ce imati procenat suta od 50% i više neka digne 100 lopti sto se mene tice.![]()
u bilo kojem sistemu da je ovo 2009. godina, gasol bi bio i vise nego koristan igrac...Mitar je napisao/la:U normalnom sistemu, Gasol bi bio Howardov junak, cinio bi ga 20-30% boljim. Medjutim kod D'antonija, samo jedan BIG ima mjesto na parketu...
u 2013. godini gasol moze biti koristan samo u barceloni,
Burazeru moj Gasol je najkompletnija cetvorka na svijetu - jos uvijek. Pure skill&class...
Eh sad ko kosarku prati kroz highlightse i nba action, vjerovatno ce neargumentovano reci da nisam u pravu. Ali radije cu imati Paua u ekipi koja ide na prsten, nego bilo koga od zabavljaca tipa Griffin, Smith. ..
Eh sad ko kosarku prati kroz highlightse i nba action, vjerovatno ce neargumentovano reci da nisam u pravu. Ali radije cu imati Paua u ekipi koja ide na prsten, nego bilo koga od zabavljaca tipa Griffin, Smith. ..
SI AMO CONte!!!
Mitar je napisao/la:Burazeru moj Gasol je najkompletnija cetvorka na svijetu - jos uvijek. Pure skill&class...
Toliko je kompletan da ne moze igrati u ovom sistemu
On u "ovom sistemu" prakticno igra trojku kad je Howard na parketu. Tako da bilo koji sud o njegovim kvalitetima na osnovu ove sezone nije na mjestu.
SI AMO CONte!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.