Bašiću, jaaviiiii seeee

Posljednji put bio aktivan 2015.Sky9 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:40Je li moguće ovo?![]()
![]()
![]()
![]()
I kako se ovoga ne sjećam![]()
Pririsak:
Jedan mali upad na temu.
Trenar vam je bio jedan od aktivnih clanova ovog foruma pod nik COACH dok ga raja nije provalila dobro je analizirao taktiku protivnika preko foruma.
Mislim da vam je on veca prevara od Bake Sloskovica
Ps. Imao je zanimljivih postova
AVNOJ:
Sad bas provjerih ovo i fakat lik pise po forumu dok je jos bio trener metaleghea, pita na drugoj temi iz federalne lige jel dolaze u punom sastavu hahah.
Iskreno se nadam da je ovaj period iza njega i da se opametio i opismenio.
Na ovo je Praljak mislio kad je govorio u Hagu da je zločinac ako je zločin braniti svoj narod, dobro ga je branioavenija je napisao/la: ↑16 apr 2023, 12:45AHMIĆI
16.04.1993. godine - 16.04.2023. godine.
Da se ne zaboravi i nikada više nikome ne ponovi ovakav "suživot"
"U selu Ahmići živio je stari i ugledni hadžija Hazim Ahmić. Svojevremeno je svojim komšijama hrvatima poklonio 2000 m2 zemljišta za izgradnju katoličkog groblja "Topola" u Ahmićima, a za izgradnju crkve u Donjoj Dubravici poklonio je 20.000 maraka. Hazim Ahmić je u Ahmićima izgradio preljepu džamiju. Zločinci su starog Hazima razapeli na prozore te džamije, a zatim su džamiju zajedno sa njim minirali."
Tu je on pod drugim nickom.Ado1922 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:42Posljednji put bio aktivan 2015.Sky9 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:40Je li moguće ovo?![]()
![]()
![]()
![]()
Pririsak:
Jedan mali upad na temu.
Trenar vam je bio jedan od aktivnih clanova ovog foruma pod nik COACH dok ga raja nije provalila dobro je analizirao taktiku protivnika preko foruma.
AVNOJ:
Sad bas provjerih ovo i fakat lik pise po forumu dok je jos bio trener metaleghea, pita na drugoj temi iz federalne lige jel dolaze u punom sastavu hahah.
search.php?author_id=34574&sr=posts
coach je napisao/la: ↑11 mar 2015, 18:41Hahaha smjeh do suza nemogu da vjerujem kakvi ste debili haha cuj Basic.Joj majko moja ovaj forum je stvarno za budale!Zoom trebao bi u inspektore ici ja bolesnika cuj trener pise na forumu , brate nemoj ciskusa bgt.Zoom posalji na email kontakt da te dodam na facebook a mozes i na kafu doc!Pozdrav Bólesnici ljecite se na forumima fuj bez mene.![]()
Ko god je ubio jednog nevinog civila, da mi je brat rođeni, treba ga kaznit smrtnom kaznom ili dozivotnom kaznom zatvora da vječno truhne u zatvoru!!!CroCop je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:36"U Trusini kod Konjica danas je obilježena godišnjica ratnog zločina u kojem su pripadnici Armije RBiH 16. travnja 1993. ubili 22 mještana tog sela hrvatske nacionalnosti, civila i pripadnika HVO-a. Zločin u Trusini dogodio se u jutarnjim satima 16. travnja 1993. godine, a počinili su ga pripadnici jedinice za posebne namjene Armije BiH "Zulfikar".
Čita i Dudić a kako znamo Arteta kopira njega pa onda i on ovo sve čita.Sky9 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:40Je li moguće ovo?![]()
![]()
![]()
![]()
Pririsak:
Jedan mali upad na temu.
AVNOJ:
Čitaju gotovo svi koji imaju vezu sa PL. Ali samo je Bašić legenda bio i aktivni član foruma. I to dok je bio trener kluba iz PL.Espiritosanto je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:51Čita i Dudić a kako znamo Arteta kopira njega pa onda i on ovo sve čita.Sky9 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:40Je li moguće ovo?![]()
![]()
![]()
![]()
Pririsak:
Jedan mali upad na temu.
AVNOJ:
Zamolio bih forumaše da se pristojno ponašaju,zar nam treba da Arteta priča po Engleskoj Pepeu,Ten Hagu i ostalim kakvi smo.
Kako je Zeljo propao da moze sebi priustiti samo forumase za trenera
Misliš da će vam Željo dati bodove da ostanete
Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:56Kako je Zeljo propao da moze sebi priustiti samo forumase za trenera![]()
Poslije Coacha preuzima ih Mortem![]()
Čitam ove njegove postove, mali je svađalica.Antipolitika3 je napisao/la: ↑16 apr 2023, 13:56Kako je Zeljo propao da moze sebi priustiti samo forumase za trenera![]()
Poslije Coacha preuzima ih Mortem![]()
Bit će upad na temu,izvinite što upadam imate li povrijeđenih igrača,šta se uigravalo na treningu.
Naravno da ne. K'o da će ih ko šta pitati.
Ima li povrijeđenih ili eventualno uvrijeđenih?Espiritosanto je napisao/la: ↑16 apr 2023, 14:00Bit će upad na temu,izvinite što upadam imate li povrijeđenih igrača,šta se uigravalo na treningu.