Domacini imaju samo jednu pobjedu u doigravanju za prvaka, Zulte Varegem juce porazen od Genka tako da se nije odvojio na vrhu tabele. Ako Anderleht danas dobije, bice ponovo prvi, tri kola pre kraja.
Parma Atalanta X 1.8
Dogovorena podjela bodova

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Dvije.plavetniloo je napisao/la:p.s. jel' se igraju dvije utakmice finala u ženskoj rukometnoj LP ili jedna?
Neznam samo tko će ga zabit sa InterMatador je napisao/la:HSV - Wolfsburg oba go
Juventus 1
Inter go
Ferrer 1
prosli svi prijedlozi a analiza pala u gem, stetacanca je napisao/la:22,5/T.Haas-Kohlschreiber P. 2 1.85
Opet ja po overima. Citav tjedan su prolazili overi sa turnira u Munchenu pa se nadam da ce i posljednji. Danas nas ocekuje njemacko finale koje je malo tko ocekivao. Haas igra odlicno citav turnir, servis ga sluzi i jako ga je tesko braniti cak i na zemlji. Odigrao je dosta dobrih partija ovaj tjedan, Gulbis, Mayer, Dodig. Samo je u prvom mecu protiv Gulbisa imao problema, a u tom mecu su svi prognozirali da ce on ispasti. Njegov protivnik danas biti ce Kohlschreiber. On je takodjer pokazao jako dobar napredak. Do finala je dosao pobjedama nad Kolarevom, Troickim i Brandsom. Jucer je bio jako zanimljiv mec protiv Brandsa gdje se Kohli jedva izvukao vrativsi brejk u trecem setu i dobivsi ga u tb. Klade su danas malo podcijenile Kohlschreibera. Ne vjerujem da ce ga Haas razbiti pa se moze probati i +4,5 na Kohlia, ali meni je bolja opcija over. Ocekujem mec kao sto su jucer odigrali Brands i Kohli. Da se servisi, posebno u prvom setu cuvaju da mozda bude i jedan TB. Tesko mi je pobjednika prognozirati i ovo mi je jako dobra opcija.
Neki raniji prijedlozi:
Vesnina over 21,5
Kamke
Garcia Lopez
Kerber
ma.. lako je za srecu, nije ona tu imala puno posla. Vjeruj mi da se nisam ni na trenutak zabrinuo hoće li pobijediti ovaj mečreus3 je napisao/la: bravo majstore, preznojio me sinoc al sreca pobijedi.
prošlo sve zahvaljujući Mathieu koji je predao i spasio stvar na kraju iako je imao 6-1 5-3 i servis pa 6-1 6-6 i u TB-u 4-2 no eto na kraju je tako kako je bar je predaozgmiky je napisao/la:P.H.Mathieu-J.Souza 1 1.65
P.H.Mathieu francuz, 75.igrač na ATP ljestvici, profesionalac od 1999.g vrlo iskusan igra desnom rukom i na ovom turniru u Madridu izgleda odlično, u prvom kolu kvalifikacija lagano prošao portugalca Eliasa sa 2-0. S druge strane mreže stajati će brazilac Souza 106.igrač na ATP ljestvici također dešnjak i na touru je od 2006.g, u prvom kolu kvalifikacija iznenadio je kolumbijca Fallu sa 2-1 u setovima, mislim da ne može preko raspoloženog francuza, iskustvo bi trebalo presuditi a vjerujem i da francuz dobija 2-0...
-4,5/Malisse X.-Riba P. 2 1.65
Riba je španjolac 710.tenisač svijeta i igra desnom rukom i to uglavnom manje turnire, odlučio se okušati na Madridskoj zemlji i dobio je prvi meč kvalifikacija favoriziranog rusa Donskoya sa 2-1 u setovima. Protivnik mu je belgijac Malisse 55.tenisač svijeta inače također dešnjak koji se mučio u prvom kolu kvala i jedva dobio Munoza de la Navu 1-6 7-6 6-2 i mislim da ni danas neće lagano protiv još jednog domaćeg igrača, Riba bi trebao pokriti ovaj hendi a može i do pobjede ili barem jednog seta...
22.5 /Giraldo S.-S.Stakhovsky 2 1.85
Stakhovsky je ukrajinac 95.igrač svijeta, na touru od 2003.g igra desnom rukom, u prvom kolu kvala je izbacio argentinca Berlocqa kojem je ovo najjača podloga, igrao je tri seta i na kraju izašao kao pobjednik. S druge strane suprostaviti će mu se kolumbijac Giraldo 80.tenisač svijeta također dešnjak, profi od 2006.g. koji je u prvom kolu kvala izbacio portugalca Sousu sa glatkih 2-0. Mislim da danas kolumbijac neće imati tako lagan posao i mogao bi meč otići u tri seta stoga over gemova po meni bi trebao lagano proći...
sretno ako netko poprati
što reći za celtic, 1-1 u 41.min i ostalo do kraja, štetazgmiky je napisao/la:evo malo i nogometa...
Kaiserslautern-FSV Frankfurt 1 1.60, h 0:1 1 2.55
susret treće i pete momčadi 2.njemačke lige svakako će biti najuzbudljiviji danas od ova tri koja su na rasporedu 32.kola. DIjeli ih samo 2 boda i domaćin ovo mora dobiti kako bi si osigurao mir za preostala dva kola jer pobjedom ovdje otići će na +5 u odnosu na Frankfurt i +4 u odnosu na Koln. Jedini pravi konkurent za to treće mjesto je u biti Koln jer Frankfurt teško da može do 1.lige i oni nemaju ni momčad za to, dok lautern sigurno želi već danas skoro pa riješiti sve i tri boda za domaćina ne bi smjela izostati, dobili su ih vani 1-0 i nema razloga da ne dobiju i danas, očekujem vodstvo domaćina na pol. a moguć i hendi dva ili više razlike na kraju tekme.
Ross County-Celtic 2.5 over 1.70, 3.5 over 2.75
domaćin je peti i imaju izglede za europu, treba im pobjeda, dok gosti su prvaci nitko ih ne može ugroziti, no sigurno da će ići na pobjedu iako će im faliti nekoliko igrača. Prošla utakmica je završila 3-2 pobjedom rossa i mislim da će nam i ova ponuditi barem tri gola a možda i više.
Sion-Basel 2 1.90, pk 2/2 3.05
Basel je ispao iz europe i sada se mogu posvetiti domaćim obvezama, istopila se prednost koju su imali i sada nakon što dvije utakmice ne znaju za pobjedu ne smiju si dozvoliti novi kiks i siguran sam kako će danas biti na viskom nivou i upisati važnu pobjedu u borbi za naslov. Skakavci su jučer uspjeli dobiti, jedva sa dva gola na samom kraju utakmice i Basel također mora uzeti sva tri boda kako bi pobjegao na +3 od Grasshoppersa, vjerujem u dobar start, vodstvo na poluvremenu i na kraju pobjedu gosta.
Ako netko izabere nešto sretno !
znao sam, svega mi, rekao sam da su mi oni suhveli
e moj sporting da ste igrali do petka ne bi ga dali, i jedan mora zaj... da ga j...zgmiky je napisao/la:PSG-Valenciennes gost daje gol 2.10
bezobrazna kvota na gost da daje gol, definitivno previše a od zadnjih deset utakmica samo im na zadnjoj nisu dali kad su poraženi 0-4.
Ferreira-Sporting L. oba daju gol 1.70, GG3+ 2.35
zadnje tri nisu oba dali vrijeme je, a mislim da može pasti tri gola
Barcelona-Real Betis over 3.5 goals 1.80
od zadnjih pet nije došlo samo jednom i to zadnju kad je bilo 2-1 za barcu
ako netko prati zna se, nek nam je sa srećom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.