Sta da ti covjek kaze?I nesto kazete za Bekice i ostalekatarakta je napisao/la:Efendić treći karton. Amin!tuzlak1987 je napisao/la:Govedarica vise povlaci Veselinovica out jbg :S
jel Efendicu ovo danas bio koji karton za odmorit?
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
joksimovic
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
joksimovic
- Kontakt:
PonosannnTuzlak04 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
Evo plačem druže što je on dobio treći karton. Ko bi ga gledo protiv Ognjena Todorovića kako se pati. Sve ekipe napadaju po njegovoj strani i što je najgore probijaju.joksimovic je napisao/la:Sta da ti covjek kaze?I nesto kazete za Bekice i ostalekatarakta je napisao/la:Efendić treći karton. Amin!tuzlak1987 je napisao/la:Govedarica vise povlaci Veselinovica out jbg :S
jel Efendicu ovo danas bio koji karton za odmorit?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Niko, niko, samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
imal gdje da se pogleda tekma
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa ne mogu da vjerujem. Je li ih stid? Gade mi se.
Nije prikazan start laktom u glavu Duljevca i drugi ugao starta na Ordagica u 92.
Nije prikazan start laktom u glavu Duljevca i drugi ugao starta na Ordagica u 92.
Jedan grad, jedna ljubav!
- FranckRibery
- Kontakt:
Kakva bruka je ovaj pregled kola. Kako ih nije stid ? Sramota je ovo, ja ne mogu da vjerujem da su samo 2 situacije bile sumnjive. Kako nas blate i gaze ovo nije realno.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jao pregleda kola, jao strucnjaka na kraju... ustani Alija da se ja ispruzim.
Ispade sad Valjic nije imao ni jedne greske na utakmici, normalno ce nastaviti sa sudjenjem i krojenjem tabele prema zeljama saveza.
Jedan grad, jedna ljubav!
Šta ste ocekivali,ipak je to nas najbolji sudija
.
ljudi ba sve je pocelo sa Spahalicem u Zvorniku, tad su nam pokazali da nas ne zele u vrhu
ono sto je bitno je da navijaci konstantno vrse pritisak na sudije svaku domacu tekmu i yebaju od do, to nam je jedini spas
danas trener Sarajeva konstantno psovao i napadao nase igrace, da ne pricam o pritisku na sudije (navijaci posebna prica)........ ovdje nema drugog nacina nego ici na ciganluk
ne znam da li Fazla jos uvijek ide na utakmice, ali takav jedan nam je potreban 
Sloboda Tuzla
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Nisam ni gledao pregled, a mogu misliti kakav je . ..Imam osjećaj da se ponavlja scenario kad će neko umjesto nas (kad se sjetim Širokog). . . mi i titula, nema šanse. Ne zato što nemamo kapaciteta, nego zato što sad polako počinje predstava. . .
ja evo cekam snimak utakmice da odgledam polako sve u detaljeTuzlak04 je napisao/la:Nisam ni gledao pregled, a mogu misliti kakav je . ..Imam osjećaj da se ponavlja scenario kad će neko umjesto nas (kad se sjetim Širokog). . . mi i titula, nema šanse. Ne zato što nemamo kapaciteta, nego zato što sad polako počinje predstava. . .
Zadnja izmjena: fukaratz, dana/u 01 nov 2015, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda Tuzla
Nakon ovog danas nista vise nije isto.zapamtite to.
Kakva kradja.
Najbolje se bazirati na dug.raspustiti ekipu i to je to.
Valjic nakon utakmice na picu sa feningom
Pametnom dosta.
Kakva kradja.
Pametnom dosta.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Obavezno pokusati dovesti Petrovica (Celu) u prelaznom roku, Zeba klupa.....ne moze se ili nece da se sastavi sa loptom.....Efendic, Krpica, Mehidica i ostalu buraniju u Slogu na posudbu.....Ne vjerujem nikome ko je iz Sarajeva ili ima bilo kakve veze sa istim.
tek sad stizem pisati, nekako smo svi se odvikli poraza, tesko pada skroz, pogotovo na onaj nacin, znate vec svi kakav. bio sam na utakmici, moram se zahvaliti svima sto su ispostovali i dosli na utakmicu, stvarno smo ih prekucali danas, jest da je rezultat izostao al sta je tu je. idemo dalje nije ovo nista. organizacija dobra bila i od strane sarajlijica, ispostovali su, mislim da nije bilo niti jednog incidenta a to nam treba, samo tako mozemo. vidjamo se protiv celika u srijedu ajmo podrzati momke, pozz svima
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Imal se gdje odgledat utakmica?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Tako je, to je istina.SARS je napisao/la:to je taj tuzlanski mentalitet...Izgubimo jednu utakmicu i odmah im je trener kriv a do neki dan ga u zvijezde kovali...sta ce biti ako ne daj boze izgubimo od Zrinjskog bit ce poslije utakmice Husrefe odlazi...Husref je prije svega jedan veliki profesionalac i nije on moga izaci na teren i trcati za pojedine igrace...Znao sam da ce nam serija nekada stati i bolje je sto je danas stala nego ne daj boze sad protiv Zrinjskog...Mi imamo trenera za pozeljeti, najaci covjek sto se tice PL sjedi na nasoj klupi i prema tome hvala mu za sve sto radi u Slobodi i aBd da nas izvede i u evropu ove godine
Ja volim FK Tuzla City
-
bordobijeli
- Kontakt:
valjic sudio derby Sarajevo izgubilo isti kriteri kao i danas samo sto su oni nas tad ubili a danas mi vas . ni sam nisam mogao vjerovati da nasi manekeni znaju onako udaratisolinas je napisao/la:Nakon ovog danas nista vise nije isto.zapamtite to.
Kakva kradja.
Pametnom dosta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nama je jos uvijek cilj opstanak, dzaba sam se danas onoliko nervirao. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.