FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 23 sep 2013, 17:53

hearts je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
hearts je napisao/la:Vukovi su zeleni, ja sam bordo
Dobro, onda si naivan i mnoge stvari neznas..

Moze li ovako?
Jako teško vjeruj mi ...
Vjerujem sebi i onome što ja znam 100% i tu ne stojis najbolje.
Ne znam te licno, mozda si u nekim drugim stvarima stručnjak

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2013, 17:55

Ne moramo se znati da bi znali o ovome o čemu pričamo nešto, ja sam u godinama kada se ne upoznajem više. Samo ti nastavi samo ti kažem neka malo bp i njihovog plana koji ponavljam ističe za nekih 7 mjeseci a napravili su ništa A ti nastavi samo i dalje govoriti kako su ok dobri i bajni. Blekić, Irfan Jović, Zeta Kukesi sve za njihovog "mandata" korektivnog faktora jes al' aha
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 23 sep 2013, 18:34

hearts je napisao/la:Ne moramo se znati da bi znali o ovome o čemu pričamo nešto, ja sam u godinama kada se ne upoznajem više. Samo ti nastavi samo ti kažem neka malo bp i njihovog plana koji ponavljam ističe za nekih 7 mjeseci a napravili su ništa A ti nastavi samo i dalje govoriti kako su ok dobri i bajni. Blekić, Irfan Jović, Zeta Kukesi sve za njihovog "mandata" korektivnog faktora jes al' aha
Ti si jedan od onih koji bi za titulu sve ovo oko Tana bacio niz vodu.
Eto zeljeznicar se naosvajao titula i sta?! Pucaju po savovima

Ko je doveo Tana?? Kako ja znam to je Kusturica koji je u BP.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2013, 18:43

Ne ja sam onaj koji zna da je Feđa u Hong kongu i da ideja i sposobnost ljudi k oji se predstavljaju kao vrh bp nikad se ne bi mogo voziti u istoj klasi avionom sa g. Tanom a kamoli šta ozbiljnije
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 23 sep 2013, 19:42

ko nedostaje osim vuleta za utakmicu u srijedu?

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 23 sep 2013, 19:50

Samo naprijed iz inata i ljubavi.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 sep 2013, 20:39

moustapha je napisao/la:Tanov intervju.
Da bacim koju na ovaj interviju...

Iznenađen sam, ali mi je jako drago zbog toga, kako je gospodin Tan informisan o svemu. O inicijativi za otpis kamata i restruktuiranje dugova, o dolascima, o sportskom direktoru, o tome kako se razvijaju stvari oko trening kampa...Odlično...
Sigurno je sponzorstvo uslovio time da bude dobro obavješten o svemu, ili je možda postavio nekog da vreba iz sjene.
Uslovi dalje saradnje sa njim će sigurno biti sportski rezultati, a ja se toga bojim da ovi na terenu ne popljuju sav trud uprave...

Što se tiče narednog kola, igrači moraju dati 300 % svojih mogućnosti kako bi pobjedili, jer ovo je šansa koju ne bi smjeli propustiti..

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 23 sep 2013, 20:56

@hilmo

Mozes mi samo odgovoriti da li ti stvarno mislis da ovog japanca, tajlandzanina, malezijica ili sta je vec zanima dug Sarajeva, kamate, i ostala sranja koje idu uz ovo ?
I da li ti stvarno mislis da u ovoj drzavi ce neko doci da ulaze pare, placa kamate, poreze i sve ostalo ?? a zakon ce biti mozda za nekih 10 godina ???

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2013, 20:58

TvBHT je napisao/la:@hilmo

Mozes mi samo odgovoriti da li ti stvarno mislis da ovog japanca, tajlandzanina, malezijica ili sta je vec zanima dug Sarajeva, kamate, i ostala sranja koje idu uz ovo ?
I da li ti stvarno mislis da u ovoj drzavi ce neko doci da ulaze pare, placa kamate, poreze i sve ostalo ?? a zakon ce biti mozda za nekih 10 godina ???
Niko od nas ne misli samo ti haj vidimo se
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 sep 2013, 21:26

jok ovo priiča jer mu je dosadno radnim danima, aovdje je dolazi kako bi sprijecio gradnju mercedes arene...

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 23 sep 2013, 21:31

vincenttan je napisao/la:

jok ovo priiča jer mu je dosadno radnim danima, aovdje je dolazi kako bi sprijecio gradnju mercedes arene...
Ma ne, nego ce on doci da placa vase dugove nema drugog posla, i da vam pravi kamp klubu koji nema ni svoj stadion a ne kamp da ima. To je logika.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 23 sep 2013, 21:34

Ya ovog frajke što su ga banovali xy puta,opet po svom ali da se momak razumije u logiku razumije se :lol: :lol: :lol:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 sep 2013, 21:38

pa sad je to vec njegov proracun :) sviđalo se to tebi ili ne covjek tezak milijarde ne dolazi i ne prica ovakve stvari jer mu je dosadno :)
a to sto je vas zaobisao, i sto nemate plate mjesecima (Osim one polovine) i sto vam igraci na trenngu treniraju K1 je ipak vasa stvar, imali ste priliku da se dignete iznad PL ali zbog nekih unutarnjih licnih "Zadovoljstava" ste ostali bez svega, sad gledajte GOSP. TAN-a kako "bACA" mlione na "Nekakve" kampove..
cek, a nije smijesno bilo kad vam je osim prosipao price o mercedes areni ? ili o nekim ulagacima? a tek prica o tome kako "ostaje na klupi sigurno" .... ocisti u svojoj avliji pa onda ovdje meti...
usput, samo cisto da znas, imamo najredovnije i najvece plate u ligi, i sve uslove koje treba imati jedan klub
sto se tice "imovine" nemate je ni vi, ne mozete prnuti od albanaca i siptara koji drze radnje u i oko stadiona ;) evo npr.

http://www.expressmag.ba/top-news/6553- ... araka.html" onclick="window.open(this.href);return false;

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 23 sep 2013, 21:53

vincenttan je napisao/la:pa sad je to vec njegov proracun :) sviđalo se to tebi ili ne covjek tezak milijarde ne dolazi i ne prica ovakve stvari jer mu je dosadno :)
a to sto je vas zaobisao, i sto nemate plate mjesecima (Osim one polovine) i sto vam igraci na trenngu treniraju K1 je ipak vasa stvar, imali ste priliku da se dignete iznad PL ali zbog nekih unutarnjih licnih "Zadovoljstava" ste ostali bez svega, sad gledajte GOSP. TAN-a kako "bACA" mlione na "Nekakve" kampove..
cek, a nije smijesno bilo kad vam je osim prosipao price o mercedes areni ? ili o nekim ulagacima? a tek prica o tome kako "ostaje na klupi sigurno" .... ocisti u svojoj avliji pa onda ovdje meti...
usput, samo cisto da znas, imamo najredovnije i najvece plate u ligi, i sve uslove koje treba imati jedan klub
sto se tice "imovine" nemate je ni vi, ne mozete prnuti od albanaca i siptara koji drze radnje u i oko stadiona ;) evo npr.

http://www.expressmag.ba/top-news/6553- ... araka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam dosao uopce da se raspravljam nego sam samo pitao par stvari, ali posto uvlacis neke druge ljude i stvari da ti odgovorim na to.
Nama je Osim donio titula sto vama Tan nece za 20 godina to je prva stvar. Dalje nije Osim uopce nikad pricao o nikakvoj areni vec je to pricao Zujo.
Trece imate najredovnije plate nakon sest godina, ako je to za tebe veliki uspjeh, za mene je to jedna obicna glupost!!
Cetvrto necu ni odgovorati na tvoje gluposti da mi nemamo stadion, to je tolika glupost da s tobom ne treba dalje ici u diskusiju, nije dzaba vama psiholog bio onaj tamo-gore. Lijep pozdrav. :lol:

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 sep 2013, 21:55

okupaj se :D

ah, nema vode :D

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 23 sep 2013, 22:13

vincenttan je napisao/la:okupaj se :D

On može još 17 minuta biti online prva je smjena a i roditeljski je tomorow ako je popustio bićemo rahat bar 3 dana od njega Amin jarabi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 23 sep 2013, 22:18

hearts je napisao/la:
vincenttan je napisao/la:okupaj se :D

On može još 17 minuta biti online prva je smjena a i roditeljski je tomorow ako je popustio bićemo rahat bar 3 dana od njega Amin jarabi
mozda je na mobitelu pa ispod jorgana surfa?

Da se ovo sa Bilbijom hoce rijestii.. pa da husref ima bar 20 dana ekipu u punom sastavu...
mislim da smo ako ne nadjemo desno krilo jako mnogo izgubili sa odlaskom suljica.. ko bi rekao... hus je dosta tooga pokrenuo u njegovoj glavi..

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 sep 2013, 23:36

hearts je napisao/la:Ne moramo se znati da bi znali o ovome o čemu pričamo nešto, ja sam u godinama kada se ne upoznajem više. Samo ti nastavi samo ti kažem neka malo bp i njihovog plana koji ponavljam ističe za nekih 7 mjeseci a napravili su ništa A ti nastavi samo i dalje govoriti kako su ok dobri i bajni. Blekić, Irfan Jović, Zeta Kukesi sve za njihovog "mandata" korektivnog faktora jes al' aha
A odakle tebi da su oni svoj plan ikad poceli provoditi? Odakle ti da su oni ikad preuzeli klub upotpunosti (ili makar vecinski dio UO koji ima 11 clanova)? Jer da bi poceli provoditi plan logicno bi bilo da moraju imati mogucnost upravljanja klubom tj biti u upravi ili njenom vecinskom djelu.Plan je bio samo ideja koja je ponuđena aktuelnim upravnim odborima...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 sep 2013, 23:46

Evo da ti odgovorim...

Mnogo je uprava, direktora i inih ljudi prošlo kroz FK Sarajevo...znači došli prošli a samo je ostalo Sarajevo i to je ono što je bitno.

Obećavali su sve i svašta, i iznevjerili. Postao sam skeptik po pitanju mnogih stvari, pa sam tako uvijek oprezan u očekivanjima...
Kada su počele da pljušte najave od gospodina Selimovića, direktora Cardiff City-ja i Tana nakon prvog sastanka, sam sebi sam rekao ovi nisu normalni. Kad sagledamo kompletnu situaciju u državi pa onda i u FK Sarajevo vidimo da nam budućnost nije baš sjajna. Međutim mnoge stvari se počinju poklapati, ali i dalje mislim da se treba mnogo toga desiti pa da ja povjerujem da je Tan došao sa namjerama da investira prvo u našu državu pa onda i u Sarajevo.
Mi smo od Tana dobili pare za reklamu, koliko je da je dobro je. Hoće li se šta dalje desiti vidjet ćemo...
Možda će i on biti kao oni iz prve rečenice, ali bez obzira na sve FK Sarajevo će i dalje postojati.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 24 sep 2013, 00:28

evo naseg profesora logike i metodologije :lol: Ti nasi dugovi su za njega jedna sitnica,jedna godisnja plata nekog igraca Cardiffa,da nam sve dugove pokrije sa jednom platom i da nam jos ostane para :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.