FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Vjeruj mi, čovjek je neuništiv , nemoj se iznenadit ako postane standardan 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Igrat će prije Sanchesa (ako ovaj drugi bude tu).
Rudy - Vidal - Thiago - zvuči obećavajuće 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
schickeria
- Kontakt:
Sinoc gledao rudya ,radi se o sasvim pristojnom igracu ,dobro ce se uklopiti u nas roster
Brandt od 2018 ima klauzulu od 12 miliona,vjerujem da je sa njim dogovoreno unaprijed kao sto je i sa lewiem bilo tako da ne postoji mogucnost da se pojavi real ili chelsea i otme nam igraca
Ionako je bolje da dode 2018,sezonu 17-18 bi prosjedio na klupi,tad ribery i robben odlaze i pocinje nova era bayerna.Vjerujem da cemo i iduce ljeto potpisati i gnabrya za 8 miliona eura i tako zajedno s comanom rijesiti buducnost krilnih igraca
Brandt od 2018 ima klauzulu od 12 miliona,vjerujem da je sa njim dogovoreno unaprijed kao sto je i sa lewiem bilo tako da ne postoji mogucnost da se pojavi real ili chelsea i otme nam igraca
Ionako je bolje da dode 2018,sezonu 17-18 bi prosjedio na klupi,tad ribery i robben odlaze i pocinje nova era bayerna.Vjerujem da cemo i iduce ljeto potpisati i gnabrya za 8 miliona eura i tako zajedno s comanom rijesiti buducnost krilnih igraca
schickeria je napisao/la:Sinoc gledao rudya ,radi se o sasvim pristojnom igracu ,dobro ce se uklopiti u nas roster
julian .b dolazi u minken od sezone 2017/18 znaci od naredne sezone pocinje igrati
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- anelbavarac
- Kontakt:
Brandt je macak u vreci.
Sigurice su bili Sane i Draxler.
Sad glavesine iz uprave, pokusavaju da se operu pred navijacima dovodeci ovog.
Bojim se bacenim milionima u vjetar.
Isto mislimanelbavarac je napisao/la:Brandt je macak u vreci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Rudy će isplatit svaki Euro
Ne bi ja to tako rekao... Ne mora značiti da neće ali mislim da će imati solidnu backup minutažu pogotovo ako Sanchez ne napravi break out i ako ne dovedemo kakvog jakog desnog beka tj. ako prva opcija bude Kimmich...Bundesliga je napisao/la:I dalje se hvataju za Rudya, pa čovjek će biti backup i igrati svake prestupne godine.
I Rafinja je backup pa se opet finih minuta nabrao a sličan tip bi mogao biti i Rudy.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kako bi vam legao Mane, frajer je panter!
anelbavarac je napisao/la:Brandt je macak u vreci.
moguce ,mozda novi gece,nadam se da ce suprotno biti.Julian jemlad i treba mu pruiti sansu ima poten. vrijeme ce pokazati jesmo li uboli sa igracem ili je to macak u vreci
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Zamislite da je Nerlinger i dalje sportski direktor Bayerna imali bi danas neku neslanu šalu
-
Nerminovic
- Kontakt:
oj' golcine Suleta juce protiv Berlina 
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Broj odigranih u 24 tekme, dvije sezone:
Neuer - 2016/17: sve, 2015/16: sve
Ostali golmani: ništa, ništa
Martinez - 18 čitavih, 4 nije i 2 djelomično (nezavršene i nepočete tekme, prosjek je po 40-50 min) - 6, 11, 7 (povrijeđen 2 mjeseca)
Hummels - 19, 2, 3
Rafinha - 4, 12, 8 - 11, 7, 6
Boa - ove sezone povrijeđen duže vremena
Bernat - 4, 15, 5 - 5, 14, 5 (povrijeđen 2 mjeseca)
Lahm - 13, 5, 6 - 16, 5, 3 (povrijeđen 20 dana)
Alaba - 19, 5, 1 - 19, 4, 1
Thiago - 18, 4, 3 - 7, 5, 12
Sanches - 0, 11, 13 - Ne treba druga statistika
Ribery - 3, 10, 11 (povrijeđen dva puta po mjesec) - 1, 3, 20 (4 mjeseca pauze)
Robben - 6, 12, 6 - 6, 10, 6 (povrijeđen 2-3 mjeseca)
Alonso - 12, 4, 8 - 12, 4, 8
Vidal - 8, 4, 12 - 12, 1, 11
Coman - 0, 12, 12 (povrijeđen 7 utakmica) - 9, 6, 9 (povrijeđen 3 tekme)
Kimmich - 5 (sve do 12 kola), 6, 13 - 8, 9, 7 (povrijeđen 3 tekme)
Lewa - 20, 0, 4 - 20, 1, 3
Costa - 10, 6, 8 (povrijeđen 4 tekme) - 11, 5, 8 (povrijeđen 4 tekme)
Muller - 11, 3, 8 - 13, 0, 11
Imaju više minuta: Martinez (osjetno), Thiago (osjetno).
Imaju manje minuta: Rafko (osjetno), Bernat (neprimjetno), Lahm (neprimjetno), Sanches (nikako ne igra), Vidal (neprimjetno), Coman (osjetno), Kimmich (osjetno), Muller (neprimjetno).
Neuer - 2016/17: sve, 2015/16: sve
Ostali golmani: ništa, ništa
Martinez - 18 čitavih, 4 nije i 2 djelomično (nezavršene i nepočete tekme, prosjek je po 40-50 min) - 6, 11, 7 (povrijeđen 2 mjeseca)
Hummels - 19, 2, 3
Rafinha - 4, 12, 8 - 11, 7, 6
Boa - ove sezone povrijeđen duže vremena
Bernat - 4, 15, 5 - 5, 14, 5 (povrijeđen 2 mjeseca)
Lahm - 13, 5, 6 - 16, 5, 3 (povrijeđen 20 dana)
Alaba - 19, 5, 1 - 19, 4, 1
Thiago - 18, 4, 3 - 7, 5, 12
Sanches - 0, 11, 13 - Ne treba druga statistika
Ribery - 3, 10, 11 (povrijeđen dva puta po mjesec) - 1, 3, 20 (4 mjeseca pauze)
Robben - 6, 12, 6 - 6, 10, 6 (povrijeđen 2-3 mjeseca)
Alonso - 12, 4, 8 - 12, 4, 8
Vidal - 8, 4, 12 - 12, 1, 11
Coman - 0, 12, 12 (povrijeđen 7 utakmica) - 9, 6, 9 (povrijeđen 3 tekme)
Kimmich - 5 (sve do 12 kola), 6, 13 - 8, 9, 7 (povrijeđen 3 tekme)
Lewa - 20, 0, 4 - 20, 1, 3
Costa - 10, 6, 8 (povrijeđen 4 tekme) - 11, 5, 8 (povrijeđen 4 tekme)
Muller - 11, 3, 8 - 13, 0, 11
Imaju više minuta: Martinez (osjetno), Thiago (osjetno).
Imaju manje minuta: Rafko (osjetno), Bernat (neprimjetno), Lahm (neprimjetno), Sanches (nikako ne igra), Vidal (neprimjetno), Coman (osjetno), Kimmich (osjetno), Muller (neprimjetno).
Official XI : Ulreich - Lahm, Boateng, Hummels, Bernat - Kimmich, Thiago - Coman, Müller, Ribéry - Lewandowski
Iako mi se to ne svida mislim da je kod Karla lako moguce da Rudy bude i opcija prije Sanchesa i Kimmicha.
Sto se tice Brandta nikako nisam za njegovo dovodenje, barem ne jos sljedecu sezonu. Ne znam cemu kocit razvoj jos jednog talenta koji nas trenutno ne moze unaprijediti, svi vidimo sto se desava s Kimmichom, Comanom i Sanchesom, a ovaj nije nista bolji od njih.
Ako se planiraju pojacanja za krilnu poziciju ili napadaca idealan bi bio Alexis. On bi bio bas top pojacanje s kojim bi imali sjajno krilo i sjajnu zamjenu za Lewu. Bez obzira sto ulazi u 29 god mislim da jos 3 4 god moze odigrati na vrhunskom nivou, a nasa uprava bi ga sigurno mogla dovesti za 30 tak milja. S njim bi znali sta imamo, makar na 3-4 god, dok za Brandta bi dali iste pare, a ne bi znali na cemu smo.
Sto se tice Brandta nikako nisam za njegovo dovodenje, barem ne jos sljedecu sezonu. Ne znam cemu kocit razvoj jos jednog talenta koji nas trenutno ne moze unaprijediti, svi vidimo sto se desava s Kimmichom, Comanom i Sanchesom, a ovaj nije nista bolji od njih.
Ako se planiraju pojacanja za krilnu poziciju ili napadaca idealan bi bio Alexis. On bi bio bas top pojacanje s kojim bi imali sjajno krilo i sjajnu zamjenu za Lewu. Bez obzira sto ulazi u 29 god mislim da jos 3 4 god moze odigrati na vrhunskom nivou, a nasa uprava bi ga sigurno mogla dovesti za 30 tak milja. S njim bi znali sta imamo, makar na 3-4 god, dok za Brandta bi dali iste pare, a ne bi znali na cemu smo.
-
Nerminovic
- Kontakt:
nek' se i on vise sjetio Kimmicha 
BackSpace United
BackSpace United
Ima sreću što je Alonso pod suspenzijom i onaj drugi proputovo kao James Cook birvaktile.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sanches zakovan, odbacen od Bayerna.
Ne bi bilo iznenadjenje ako ode na kraju sezone.
Ne bi bilo iznenadjenje ako ode na kraju sezone.
-
Nerminovic
- Kontakt:
ma' nema sanse, jos je on mlad i ne znam realno sta ste ocekivali od momka...da je otisao u United imao bi istu minutazu.
Mora da bude strpljiv jer ce biti utakmica, pogotovo sad kad Alonso zavrsi sa karijerom.
Mora da bude strpljiv jer ce biti utakmica, pogotovo sad kad Alonso zavrsi sa karijerom.
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.