FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Eto pravi si stetnik Nodi, navodis me na grijeh a uopste niko iz kluba nije izbacio vijest, vec braca arapi naftaši naši.
Nodi Tracara.
Opusteno ljudi bit ce sve udure.
Nodi Tracara.
Opusteno ljudi bit ce sve udure.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Kako nije i trener je na pres konferenciji pred Siroki govorio o tom transferu i to je bilo prije nego sto ste poceli lijepiti ovdje arapske postove na twitterima
Novine nase prve pocele pisati o tome prosle sedmice
Jos imate obraza da me napadate da sam hejter, a probio sam glavu ljudima o transferu i ponadao se da ce Zeljeznicar konacno probiti led
**** vas mahala obojicu
Ko god je pustio vijest debil je da mi he brat rodjeni
Vjeovatno debil konto sigurica da uzme 100 maraka za ekskluzivu
Jos imate obraza da me napadate da sam hejter, a probio sam glavu ljudima o transferu i ponadao se da ce Zeljeznicar konacno probiti led
**** vas mahala obojicu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
Naj si gori od svu decu Nodi.
Salim se s tobom a ti me vrijedjas, nema veze halalim ti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne vrijedjam brate, izvini ako si se uvrijedioMocMahale444 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:43Naj si gori od svu decu Nodi.
Iznervirao sam se i bicu razocaran ako ne bude nista od transfera
Ne volim kad ista izlazi iz kluba unaprijed
To se samo objavi potpisao i gotovo, a lik nije ni otisao na preglede, a vec se pocelo pricati
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Boljevic,Mircevski,Karjasevic,Hiros nece igrati u nedjelju. Moguce da i Kolic zaigra. Dangubic igra desetku ili sa dva spica. Sa odinakom je sve okej, izvinuo se,igra u nedjelju.
Fk Željezničar.
Ljudi opustite se. Nijedan arapski medij nije objavio da je transfer propao.
Samo Arapi mahalaju po X-u. Koliko sam shvatio u pitanju su neka prepucavanja na relaciji Al Hilal - Al Nasr i čiji je veći.
Navodno je Abdulaziz Al-Osaimi izjavio : "Abdulmalik Al-Jaber is a Nasrawi player, God willing. It's just a matter of time! And I tell you; if #Al-Nasr enters into a deal, it will be completed".
Kas smo kod mahalanja Arapi su objavili da je vrijednost transfera 5 miliona eura.
Malo ih je zeznuo izgleda google translate (ili je mene zeznuo). 
Koliko je tamo popularan govori i činjenica da mahalaju da je trebao biti pozvan u A reprezentaciju.
Čini mi se da je on neki novinar. Tako da...
Samo Arapi mahalaju po X-u. Koliko sam shvatio u pitanju su neka prepucavanja na relaciji Al Hilal - Al Nasr i čiji je veći.
Navodno je Abdulaziz Al-Osaimi izjavio : "Abdulmalik Al-Jaber is a Nasrawi player, God willing. It's just a matter of time! And I tell you; if #Al-Nasr enters into a deal, it will be completed".
Kas smo kod mahalanja Arapi su objavili da je vrijednost transfera 5 miliona eura.

Koliko je tamo popularan govori i činjenica da mahalaju da je trebao biti pozvan u A reprezentaciju.
Čini mi se da je on neki novinar. Tako da...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Pa majmune jedan ko kaze da je ista propalo? Sam Jaber dao intervju za arapske novine i sad ti tu peres kako je neko iz kluba pustio informacijeNoDi80 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 19:32Kako nije i trener je na pres konferenciji pred Siroki govorio o tom transferu i to je bilo prije nego sto ste poceli lijepiti ovdje arapske postove na twitterima
**** vas mahala obojicu
Propao ili ne, poenta je ista
Informacije ne smiju da izlaze u javnost prije vremena
Ti si vjerovatno jedan od mahalasa zato si takav i tebi je to sve normalno
Sta je Jaber izjavio
Nadji mi gdje je Jaber spominjao milione i sve ove price
Koga pravis ba budalom
Evo ti clanci na netu jos u julu pisali nasi portali “rekordan transfer zeljeznicara”
Informacije ne smiju da izlaze u javnost prije vremena
Ti si vjerovatno jedan od mahalasa zato si takav i tebi je to sve normalno
Sta je Jaber izjavio
Nadji mi gdje je Jaber spominjao milione i sve ove price
Koga pravis ba budalom
Evo ti clanci na netu jos u julu pisali nasi portali “rekordan transfer zeljeznicara”
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 06 nov 2024, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ti uzimas novinarske spekulacije i onda govoris kako je to izislo iz kluba. Faktor objavi, avaz, ss.ba i ti mislis da je to rekao neko iz kluba. Bravo.
Sutra klub da objavi sve detalje nakon transfera, javilo bi vas se deset da pise kako to navijace ne treba zanimati. Postajete cirkus od navijaca i sve vas zanima osim Zelje. Nisi bio na Grbavici, al puna usta kad treba hraknuti po svemu. Manite se takvih gluposti
Sutra klub da objavi sve detalje nakon transfera, javilo bi vas se deset da pise kako to navijace ne treba zanimati. Postajete cirkus od navijaca i sve vas zanima osim Zelje. Nisi bio na Grbavici, al puna usta kad treba hraknuti po svemu. Manite se takvih gluposti
informacije o transferima cure i iz najvecih klubova svijeta, pa fabrizio romano je na tome karijeru napravio. sta moze klub ako neki bh. ili arapski portal objavi vijest ili pocne lupati cifre? kad te nazovu kazes nemam komentara, klub ce se ocitovati i slicno. brzo se te stvari procuju svugdje.
Ja klub nikad ne hejtam, Zeljeznicar iznad svega
Uvijek sam prozivao pojedince koji se kriju iza kluba
Mrki ti si cirkus koji odgovara u mnozini
„Vi“ nodiju reci „postajete cirkus od navijaca,zanima vas sve osim Zelje“
Mrki medvjedi, koliko vas ima
Iz nekog razloga nasao si se uvrijedjen mojim komentarima i kontrama spinujes da pljujem klub
Kad su cifre u pitanju, to ne moze neko lijevi izmisliti
Necu da pravim negativnu atmosferu u ovom trentku, jer su Rahimic i Coric napravili dobar posao, a i onaj/oni ko ih je doveo
Potpis za jug je zavrsen i sretan sam jako
Cekam transfere, omladinski pogon, prostore na istoku i bicu prezadovoljan
Necu samo da se mahala vise nikako i to je ono sto me je najvise neviralo godinama unazad

Iz nekog razloga nasao si se uvrijedjen mojim komentarima i kontrama spinujes da pljujem klub
Necu da pravim negativnu atmosferu u ovom trentku, jer su Rahimic i Coric napravili dobar posao, a i onaj/oni ko ih je doveo
Necu samo da se mahala vise nikako i to je ono sto me je najvise neviralo godinama unazad
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Gotov je transfer, opusti se.NoDi80 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 22:15Ja klub nikad ne hejtam, Zeljeznicar iznad svega
Fk Željezničar.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Tek se počelo pisati o svemu kad je reprezentacija;ba objavila na stranici, onda je krenulo ho-ruk
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sta-s ... /241107021Šta se dešava s Al-Jaberom? Zvijezda Željezničara želi samo u Al-Nassr, a Salmanovi ljudi koče transfer
Al-Jaber, jedan od najboljih igrača Željezničara, je 3. novembra otputovao u Saudijsku Arabiju kako bi kompletirao transfer u Al-Nassr i postao novi saigrač Cristiana Ronalda.
Željezničar bi inkasirao višemilionsku odštetu koja bi znatno poboljšala finansijsku situaciju u klubu, no četiri dana nakon njegovog odlaska informacija iz Saudijske Arabije skoro da nema.
Posao je, prema pisanju saudijskih medija, bio pred sklapanjem i trebalo je samo da Al-Jaber obavi ljekarske preglede, no očito je da je došlo do komplikacija.
Iz Saudijske Arabije su stizale različite vijesti, a posljednje glase - saudijski Javni investicijski fond (Public Investment Funds - PIF) kojim upravlja princ Mohammed bin Salman mu ne dozvoljava prelazak u Al-Nassr.
PIF, koji u svom vlasništvu ma i engleski Newcastle, se praktično pita za sve bitno u saudijskom sportu, a ujedno je i vlasnik četiri najveća saudijska kluba Al-Ittihada, Al-Ahlija, Al-Nassra i Al-Hilala.
Upravo zbog toga je Al-Jaberov transfer iz Željezničara u Al-Nassr na čekanju jer ga PIF mora odobriti, a to nije njima u interesu.
Naime, PIF je upravo i poslao Al-Jabera 2023. godine u zagrebački Dinamo kako bi se on razvijao u Evropi, a nakon sjajnih igara u dresu Željezničara on je dobio ponude Al-Nassra, Al-Shababa i Al-Hilala.
Ponuda Al-Nassra je, prema informacijama iz Saudijske Arabije, najveća, a Al-Hilala najmanja, te Al-Jaber isključivo želi u Ronaldov klub.
No, PIF mu je, navodno, dao da bira između Al-Hilala ili ostanka u Željezničaru jer smatraju da je to najbolje za njegov razvoj.
Al-Jaber je već propustio utakmicu protiv Širokog Brijega, a ukoliko se njegov status ne riješi uskoro, sigurno je da Denis Ćorić neće moći računati na njega ni u narednom duelu protiv Veleža koji se igra u nedjelju.
- dubioza144
- Kontakt:
Jedino mi kao klub se ne pitamo nista za svog igrača 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pita se onaj koji ga placa, vrlo jednostavno.
Meni su jaci ovi insajderi s foruma, kad negdje nesto procitaju, onda oni dolaze s ciframa od cetri miliona, pet miliona, nema dalje. To bi covjek rekao oni ukljuceni u transfer direktno. Tako isto, za uprave. Kad neko napusti oni dolaze prvi kao da iznose prljavi ves. Ovakvi su, onakvi su. Broj jedan, dokaz, ljudi s foruma blage veze nemaju!
- kolezeljovac
- Kontakt:
ManijakDo je napisao/la: ↑07 nov 2024, 13:10Meni su jaci ovi insajderi s foruma, kad negdje nesto procitaju, onda oni dolaze s ciframa od cetri miliona, pet miliona, nema dalje. To bi covjek rekao oni ukljuceni u transfer direktno. Tako isto, za uprave. Kad neko napusti oni dolaze prvi kao da iznose prljavi ves. Ovakvi su, onakvi su. Broj jedan, dokaz, ljudi s foruma blage veze nemaju!

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Gdje su oni sto su preko noci znali iznos tranfera, ualova i investiranje para od transfera?! Sad odjenom ih nigdje i ne znaju nista.
Ljudi, suzdrzite se valjanja gluposti i dezinformacija, jer tako stetite klubu.
Ljudi, suzdrzite se valjanja gluposti i dezinformacija, jer tako stetite klubu.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 47 gostiju.