Ljudi moji ovaj Alexis Sanchez meni pravo sliči na američkog glumca Jaya Hernandeza. Svi koji ste gledali Tarantinov kultni horor triler HOSTEL, znate da je Jay Hernandez glavni glumac u tom filmu.
harry_90 je napisao/la:Jel opet idete na titulu,pa zavrsite 4 u borbi za kvalifikacije u ligi prvaka
veoma smjesno,,,pravo si duhovit neprepozna te
samo pitam..smjesniji ste vi,najavljujete titulu pa na kraju borite se sa tottenhamom,evertonom oko kvalifikacija za ligu prvaka
To se jednom desilo, prosle sezone, a ni tada nismo najavljivali titulu. Najduze smo drzali prvo mjesto i normalno da smo se nadali da cemo izdrzat do kraja, ali svako od nas je znao da cemo opasti vremenom.
Prije nekoliko dana počele su špekulacije da bi u Arsenal mogao doći Ahmed Fathi, član Al Ahlyja, a sada je potvrđeno da će Egipćanin doći na probni rad u redove Topnika.
Prije nekoliko dana počele su špekulacije da bi u Arsenal mogao doći Ahmed Fathi, član Al Ahlyja, a sada je potvrđeno da će Egipćanin doći na probni rad u redove Topnika.
nek slomi prst na probnom radu i neka ga se kurtalisu cuj Fathi jos lik skoro 30 napunio
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
Jel perspektivniji od našeg Mohameda Salaha? Nešto nisam čuo za njega...
Jel perspektivniji od našeg Mohameda Salaha? Nešto nisam čuo za njega...
Navodno da je jako cijenjen dolje. Ali samo tamo je igrao. Tako da ce dobit priliku na probi
“Playing regularly wasn’t the only reason why I came here. I came here to win the league title, the Champions League and every title at stake.”
- Alexis Sanchez
AA23 je napisao/la:Svi nasi koji kAzu da idemo na titulu kažu uz malu dozu smijeha, bar dosad je tako bilo, sad samo trebaju zdravi igrači jer je ekipa mlada i onda lagano u sezonu ali vjerujem da može doći do titule Arsenal, samo moraju u većim utakmicama odigrat bolje i da budu aBd zdravi svi
Jos Lars Bender i vrhunski napadac pa da svrstamo Arsenal u grupu favorita za titulu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ova dva transfera + DMF i mi popunismo sve kritične pozicije u timu, sad ako Arsene planira koristit Sancheza u napadu ja bih dao pare na Memphisa Depaya, toliko mi se sviđa njegova igra da nije normalno