Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
48 golova, bravo majstorejozinho je napisao/la:Prognoza: Mors – Aalborg, manje od 52,5 golova
Statistički ovaj pick na marginu 52,5 i ne izgleda baš najbolje. Ali ga treba gledati kroz jednu drugu prizmu. Margina Aalborgu je postavljena na 27.5, Mors je preko toga primio jednom u zadnjih 11 utakmica. Margina na Mors je postavljena na 24.5, što je Aalborg primio samo jednom u zadnjih 13 utakmica, i to u nevažnom meču gdje se igralo bez obrana protiv brzog Sonderjyska. Međusobna od prije dva mjeseca završila je 22-21 za Mors. Ovo je polufinale koje se igra na razliku i u kojem može biti važan svaki gol. Aalborg je u prošlom kolu ostavio Kolding, istina bez Boesena i Anderssona, na 7 golova u prvih 30 minuta. Ima najbolji golmanski dvojac lige u Sjostrandu i Ereviku, igraju strašan rukomet u doigravanju i mislim da će se to nastaviti i danas. S obzirom na takve okolnosti 52,5 mi se čini previsokim.
Hamilton - Lewis 5:7bevanda4 je napisao/la: Newton i Anderson su OUT već par tjedana, a odnedavno šanse za playoff su izgubila i gospoda:
Hamilton i Lewis 1x @1,50
Koji će se susrest sutra i veliku prednost dajem Hammeru .. Lewis doslovno ništa nije pokazao, gledam ga par tjedana, neprepoznatljivo igra. Dok je Hamilton poznati borac, publika je na njegovoj strani zbog srčanosti, mislim da mu ne znači ništa što nema šanse za uć u prva 4, dat će sve od sebe i ne sumnjam da prolazi ono drvo od Lewisa.. Ali ogradite se sa iksom za svaki slučaj)
A. Lewis - S. Whitlock 2 @1,85 (osobni pick dana)
Pošto mi je glavni favorit gospodin Simon "The Wizard" Whitlock moram ga ganjat navijački na kladioni.. A po tabeli vidite, da se nalazi u velikim ****. Kad bi sutra dobio oba meča, digao bi se na 18 poena, što bi mu moglo biti dovoljno za playoff, ali, bit će tu svega.. Mislim da idem s većim ulogom na njegov prvi meč pošto se sučeljava sa gore već spomenutim Lewisom. Dakle: želja, znanje i iskustvo su na strani Australca i o ovom paru nisam mnogo razmišljao.
S. Whitlock - R. van Barneveld 1 @2,70
Barneveld će imat također 2 meča sutra, i ako moram birat od koga će izgubit, moj glas ide za Whitlocka.. Thornton je moćan al nema tu karizmu.. IDEMO WIZARD!!!!![]()
R. Thornton - R. van barneveld 2 @1,80
Objasnio gore. Uvjeren sam da barneveld neće izgubit oba meča.. Pa čovjek je institucija!![]()
Što se ostalih tiče ne bi bilo loše probat na Wadea upravo zbog enormne kvote od čak 3,80 (ogradite li se iksom i dalje je velika - 2,15) Ako se ne varam, Taylor je prošlo kolo pobjedom protiv Thorntona osigurao playoff, dok će Wadeu sasvim sigurno trebat bodovi u ovom meču i onda se može samo molit da Thornton i Whitlock kiksaju te on zacementira to 4. mjesto i prođe dalje.
Bit će napeto sve u svemu, guštat ću gledat - preporučam svima, nećete požalit.
Pozdrav
to sam i planiro igrat sa ovim strijelcimalumani je napisao/la:Obadvije tekme idu under
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.