Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Francuski mediji pisu kako ce prvi golman Kolumbije, David Ospina biti novo pojacanje Arsenala za samo 3 miliona funti
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ova dva transfera + DMF i mi popunismo sve kritične pozicije u timu, sad ako Arsene planira koristit Sancheza u napadu ja bih dao pare na Memphisa Depaya, toliko mi se sviđa njegova igra da nije normalno
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Stan Collymore @StanCollymore 21m
Spoke to agent. Arsenal in advanced talks with Sami Khedira. Fuck me, they're getting serious.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sami će haman dobit platu kao i Ezel i to će biti posljednja Arsenalova ponuda za njeg'...naravno ako se sa Realom dogovori fee a vidimo da nam to više ne predstavlja problem
A.F.C. Bournemouth!
navodno je fee dogovoren
Ko je u arsenalu trenutno na DMF u ? Flamini? i kakav je uopste bio proslu sezonu? Hvala.
ako khedira ne pristane na manju plaću i ostane kod svojih zahtjeva,lagano se okrenuti šnidlu ili nekome od braće bender
osim ako martinez nije na prodaju

muhamed besic se ubio za vas
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da ne pomislite da sam vas zaboravio.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jest se Wenger raspojaso, Sanchez, Debuchy, mozda Khedira, Ospina i Manquilla i nek se zavrsi prelazni rok tu sto se mene tice.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
volim ga jer je nas ali nijeBelmin6 je napisao/la:muhamed besic se ubio za vas
Bilo bi odlicno da nastavimo u istom ritmu ovaj prijelazni rok. Sanchez je tu, kao i Debuchy, o Khediri se sve vise prica i mislim da je transfer veoma moguc. Problem ce vjerovatno biti plata, ali trebao bi se tu naci neki kompromis. Vidim spominje se i Ospina, sto bi bio jako dobar posao.
Sta je sa ovim "Puminim" igracima, hocel oni kojeg nagovorit da dodje kod nas?
Sta je sa ovim "Puminim" igracima, hocel oni kojeg nagovorit da dodje kod nas?

ma jes vjeruj, mali je top za te pozicije
Snachez, Debushy, mozda Khedira, Ospina i po meni dosta za ovaj rok. Ako jos ode Vermaelen onda znaci da treba i stoper tako da novih 5 igraca je vec mnogo u timu... Ovih cetiri da se lijepo uklope i da jurisamo na titulu. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
- Kontakt:
Sanchez 
Debuchy, Khedira, Manquillo i Remy

Debuchy, Khedira, Manquillo i Remy

Flamini uglavnom....borben ali u godinama i nepouzdan zbog "nelogičnih" crvenih kartona...pao je napisao/la:Ko je u arsenalu trenutno na DMF u ? Flamini? i kakav je uopste bio proslu sezonu? Hvala.
A.F.C. Bournemouth!
Aha hvala na odgovoru, ma to svakako ima on tih "poteza".Pretezno su takvi igraci na dmf urambo16 je napisao/la:Flamini uglavnom....borben ali u godinama i nepouzdan zbog "nelogičnih" crvenih kartona...pao je napisao/la:Ko je u arsenalu trenutno na DMF u ? Flamini? i kakav je uopste bio proslu sezonu? Hvala.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.