FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

schickeria
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la schickeria » 02 apr 2017, 17:57

effe_sa je napisao/la:Pred Real će Carlo biti na mukama (možda slatkim, ali možda mu i ne bude skroz jednostavno), jer sada je Muller opet u top formi, vratio se Boateng, tako da će biti pitanje kako postaviti ekipu i koga ostaviti na klupi. Ako bude htio poslati i Boateng i Martineza na teren, onda bi morao ovaj drugi u vezu i Xabi onda na klupu. A isto tako kada Vidal igra, a igra i Muller opet se postavlja pitanje da li bi Xabi išao na klupu ili pak neko drugi? A Xabi Alonso svakako ima značaj za ovu ekipu, posebno strateški. Muller i Lewa gore u paketu, svakako mogu mijenjanjem pozicija i dinamikom razvući svaku odbranu. Svakako da je Muller pored svojih golova koje opet postiže, iako je i sjajan asistent (ovo drugo ove sezone čak i bolje od ovog prvog) i jedan od najboljih u kretanju bez lopte, zna otvarati prostor, time stvara i Poljaku više prostora. Bit će tu više dilema kod Carla. Naravno moguće da se Carlo odluči za iste varijante kao protiv Arsenala, a da iskoristi Mullera iz drugog plana.

A što se sportskog direktora tiče, tu nas je Eberl odbio i produžio je ugovor sa Gladbachom. Od jučer je to poznato. Što se njega tiče, inače ne bi imao ništa protiv da je došao, ali po meni ni on, ni Lahm nisu bila idealna rješenja. Ja bi tu više nekog ko je temperamentniji i žešća ličnost, neki kalibar poput Kahna. Sam Kahn za sad nije zainteresovan, ali naravno da i Hoeness i Rummenigge imaju taj problem, jer bi htjeli mnogo uticaja da imaju, a opet bi htjeli kompetentnu osobu. A neke varijante poput Eberla im tu zato odgovaraju. Ali eto valja im drugo rješenje tražiti...Sammer je za tu poziciju stvarno bio idealan i njegovim odlaskom je definitivno ostala praznina... ;)
Klaus allofs,vidjet ces,na kraju ce on bit

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 02 apr 2017, 18:05

Gledate li prvaka Evrope? Jel vas strah?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 02 apr 2017, 18:09

Kawhi je napisao/la:Gledate li prvaka Evrope? Jel vas strah?
Jest strah nas je ipak ste vi favoriti mi ćemo pokušati iznenadit i proći u 1/2 :kafa:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 apr 2017, 18:15

Novi prvak Evrope je jučer dobio 6-0 :kafa:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 02 apr 2017, 19:22

muhamedhulk je napisao/la:Kakva predstava jucer :clap: Valjda su nesto ostavili i za Hoffu :mrgreen:
Ovo oko Brandta, puno je 30, nekad su ovi igraci vrijedili do 20 milki, ali ako je pod moranje... :D
Nekad je gorivo koštalo 1,5 KM a sad 2,5 KM.. :)
Zašto se sekirate ako se daju velike pare za igrače? Pa i svi ostali klubovi daju toliko i više.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2017, 21:44

schickeria je napisao/la:
Klaus allofs,vidjet ces,na kraju ce on bit
Ovaj klaun nema šta tražiti u Bayernu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 apr 2017, 22:05

Bolje da nikog ne dovode na mjesto SD, nego svakog. Nerlinger (koliko god bio nas) je dokaz za to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 apr 2017, 22:11

anelbavarac je napisao/la:Jel bolji Gomez :lol:
danas je sve rečeno.

da je sreće i pravde, tačnije da Gomo nije podigao Švajnijevu Sarah, i danas bi on u Minhenu zabijao i mamio uzdahe,
leva ne bi bio ni blizu nekih planova.
ali jbga takav klasan napadač mora zabijati i van terena, to ga pravi instinkt tjera, i to ga koštalo.
Sad da li je vrijedilo, ne znam, sarah je specifična žena kakve nadaleko nema,
ne znam nisam pametan tu trenutno, ne mogu misliti glavom, evo nek nam seker kaže šta i kako tu, šta on misli o cijeloj situaciji, je li vrijedilo, sa jedne strane Sarah sa druge u Bayernu karijera? :?

I eto šta jedna žena uradi, zavadi dvojicu drugara, obojica izgubiše, ode i jedan i drugi. :(

I da ga pitam da li on žali za Gomom, kad vidi kako Gomo igra, a volio je i on kad Gomo zabija, posebno ono kad ga metnu Realu u 90 i nekoj, tad je ovdje veliku ljubav prema Gomi našem iskazao. Neće on to priznati, ali imamo zapisano. :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 apr 2017, 22:19

Kad smo kod Bastija, 32 godine, taj nikako nije za smeća, nikako ne mogu da prežalim odlazak u Junajted, koji mu je sad omogućio da igra u strašnoj MLS, makar će se zayebavat s njima za pare, a mogao je danas komotno igrati umjesto Xabija

Bastian Schweinsteiger’s MLS debut by numbers:
100% tackles won
100% aerial duels won
88% pass accuracy
4 tackles won
4 take-ons
3 aerial duels won
2 chances created
1 goal

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 apr 2017, 22:21

Lewa sa gelerima u nozi je duplo bolji of Gomeza.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 02 apr 2017, 22:22

Bayern@heart je napisao/la:
Jest strah nas je ipak ste vi favoriti mi ćemo pokušati iznenadit i proći u 1/2 :kafa:
:kafa: jbg.i mi smo bili favoriti u polufinalu 2014 pa nas satraste,ja vama prepustam titulu favorita :zviz: :zviz: :zviz: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 02 apr 2017, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 02 apr 2017, 22:25

sljivo je napisao/la:Lewa sa gelerima u nozi je duplo bolji of Gomeza.
Slažem se i želio bih to da potkrijepim:
"If Robert Lewandowski was the only player allowed to score for Bayern Munich in Bundesliga this season, they'd still be 5th in the league."

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 apr 2017, 22:31

sljivo je napisao/la:Lewa sa gelerima u nozi je duplo bolji of Gomeza.
+1

To što ga pojedinci ovdje na temi ne vole, ne mijenja ništa :thumbup:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Klare

Post Postao/la Klare » 02 apr 2017, 23:16

ma nema se tu šta ko volit' il' ne volit'.
Lewa je odličan napadač, tu nema sumnje, ali gomo je bolji. ;)

ni vama malo objektivnosti ne bi škodilo, vi kao da pratite bayerna od ere pepa Gvardiole, a ne još od Galonje kad je Gomo i započeo svoj blistavi put u Minhenu, pa nas vodio preko Manchestera, Reala i nekih drugih, da ne pominjem ovu nižu kategoriju City, Roma, Basel, Marsej...
A tek da ne pominjemo Bundesku gdje je zabijao kako mu se prohtije :arrow: u 16, u 5, sa gol linije, van 16 :arrow: glavom, ramenom, prsima, lijevom, desnom, pa eto da prostite i mudima.
a imamo zabilježeno u video formatu gdje mnogo puta pravi slalom između igrača kao kapija, te ih poput čunjeva baca u pogrešan kraj.
a tek kad bi statistiku otkrivali hiiiiiii, ali nećemo, neka, dovoljno je i ovo.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 02 apr 2017, 23:17

Lewa sa stakom, je duplo bolji, od spansko-njemacke letve. :kafa:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 apr 2017, 23:22

Tako je bio dobar da je na vrhuncu karijere i godina prešao u Fiorentinu.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 apr 2017, 23:30

Klare je napisao/la:vi kao da pratite bayerna od ere pepa Gvardiole
Pa i ima ih ovdje koji prate Bayern od kad je ubleha došla, to se vidi iz aviona.
sljivo je napisao/la:Tako je bio dobar da je na vrhuncu karijere i godina prešao u Fiorentinu.
Prešao zato što ga je Pepun otjerao kao i Mandžukića, a ni Lewa mu nije bio prva opcija dugo vremena, pa je igrao sa kojekakvim lažnim devetkama.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Klare

Post Postao/la Klare » 02 apr 2017, 23:31

anelbavarac je napisao/la:Lewa sa stakom, je duplo bolji, od spansko-njemacke letve. :kafa:
kolega samo dokazi i argumenti, ovo tretiramo kao neosnovano subjektivno mišljenje
sljivo je napisao/la:Tako je bio dobar da je na vrhuncu karijere i godina prešao u Fiorentinu.
kolega već smo to razjasnili. Vidite kod nas je samo direktno argumentovano sa dokazima. otišao je zbog razloga van zelenih terena,
otišao je zbog razloga, što bi popularno rekli, neobičnih mjesta. :mrgreen:
u to ja ne ulazim :? , to gero najbolje zna, pa eto tamo njega pitajte. :D

i da, mogao je Švajni kod nas još dugo igrati, pa tek mu je 32, ali to je, između ostalog, još jedna stvar pepa Gvardiole koje se nerado sjećamo.
U ovom sistemu kod Karla, evo odmah sad da dođe i naš dres obuče, vjerujem da bi bio ništa slabiji nego ono što je igrao kod Jupa.
Možda par treninga i povratka u formu, ali u ovakvom okruženju Švajn nije zaboraio igrati. Ni prvi ni zadnji koga je pep uništio, ali eto ljudi sa ove teme vide dobrog Kimiha i Špancu je sve oprošteno, on je trenerčina, realnost i objektivnost na nivou. ;)

no obećavam neću više o njemu, to je završena priča, debelo precijenjen trener, nikad više Pep Gvardiola! :!:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 apr 2017, 23:45

Gomez strasan bio, jbt sam odveo Stuttgart do titule 2007. :D
U Münchenu dominirao dok nije dosao Pep. Sistem igre se promijenio, i bio je nepotreban Pepu. Steta sto je otisao u Firencu (mada sam ocekivao da naslijedi Tonija tamo, koji je prije Bayerna tresao mreze u Ita), ali se na vrijeme dohavizao..danas je podsjetio na stare dane :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

DieRoten
Kontakt:

Post Postao/la DieRoten » 02 apr 2017, 23:53

Okej sve, ali porediti Gomeza sa Lewom je totalno apsurdno.
Lewa i Elber su 2 najbolja napadača u Bayernu u zadnjih 20 godina. Gomez nije kalibar Lewandowskog, realno. Imamo jednog od 3, ako ne i najjačeg napadača na svijetu. Pa pogledajte njegov odnos prema sebi, lik se nije povrijedio, eventualno jedna kratka povreda u dosadašnjem stažu u Bayernu. Lik je toliko profesionalan da se i ne može povrijediti. To što mi ne volimo Guardiolu i što je otjerao Gomeza, to nema nikakve veze s ovim. I sam Guardiola je rekao da nije upoznao većeg profesionalca od Lewandowskog. Predan radu i disciplini, ima sve što mu treba, igru s obe noge, glavom u 16, van 16. Trenutno ne postoji igrač koji se u 16m snalazi brže od njega. :)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.