Skinces ti to ubrzo

Nisam ja jos vidio da je on igdje podrzao BiH, jedino ako mislis to sto je zaledio pomoc BiH, onda ok.
Tako je i meni zena gleda, pita skim se ti tipkas i smjeskas se.
Misli da nije kakva mala
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Skinces ti to ubrzo
Svi su oni isti, jedino Stanivukovic odskace. Taj je četničina na kvadrat, plus hinja i bezobrazan. Ako on dodje na neko bitno mjesto, bojim se da cemo zaliti za Dodikomfeniksptica je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:19I sto sam ja jedini sumnjiv za sve u vezi s Vukanom...taj ce bit najgori ako bude imo priliku. Vec nas sad ko opozicija vrijedja kao narod
E moj oprezni, kako može neko takav biti opcija i to najboljarelativizam je napisao/la: ↑09 mar 2025, 02:12Zato i kažem treba biti oprezanMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 mar 2025, 01:44Pitaj nanu Fatu o toj opciji. Kad joj je Kvazimodo došao s ponudom da joj zemljište gdje je crkva proda, a da podijele parerelativizam je napisao/la: ↑09 mar 2025, 00:20Iz RSa je najbolja opcija Ramiz Salkic, ali i tu treba oprezno![]()
Nemojmo zaboraviti da je taj isti Dodik postao ovoliko jak zbog naše pomoći od strane Bakira i pogubne politike SDA , to ne smijemo nikad zaboraviti !!!kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2025, 06:21Svi su oni isti, jedino Stanivukovic odskace. Taj je četničina na kvadrat, plus hinja i bezobrazan. Ako on dodje na neko bitno mjesto, bojim se da cemo zaliti za Dodikomfeniksptica je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:19I sto sam ja jedini sumnjiv za sve u vezi s Vukanom...taj ce bit najgori ako bude imo priliku. Vec nas sad ko opozicija vrijedja kao narod![]()
Inače sad kad maknu Dodika, treba mu ga zabiti do kraja tako što će mu početi uzimati imovinu. I njemu i djeci mu. Treba ga raskućiti i ne ostaviti mu ni fening. Neka živi od penzije od 400 KM![]()
Fino je mastati i pisati, ali ovdje ce se tesko bilo ko procesuirati - politicari pričaju da bi u EU, a sve rade da se ne udje u istu. Ako bi ušli, pa nam naredili da moramo sve lopove procesuirati, malo bi nam ljudi ostalo u politici.VensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:16Kad Dodik ode u "penziju" , okrenuti se našim izdajnicima i sve procesuirati .
Haj se vrati unazad par godina , da ti je neko rekao da će se Dodiku suditi , da će jedan Novalić i Nešić biti u zatvoru , šta bi mu ti rekao ?kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:27Fino je mastati i pisati, ali ovdje ce se tesko bilo ko procesuirati - politicari pričaju da bi u EU, a sve rade da se ne udje u istu. Ako bi ušli, pa nam naredili da moramo sve lopove procesuirati, malo bi nam ljudi ostalo u politici.VensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:16Kad Dodik ode u "penziju" , okrenuti se našim izdajnicima i sve procesuirati .
Ovdje ko je god nešto mogao uzeti, uglavnom je i uzeo, pa makar to bila spajalica za papir![]()
Čast izuzecima, ali jako je malo ljudi koji su mogli nešto uzeti I nastimati, a da to nisu uradili...
Ne moze on (niti bilo ko) odrezati trillion u zdrastvu
Ovaj post je tako kontradiktoran sam sebi da smrdi na botovanje. Mozes ti boljeVensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:16Nemojmo zaboraviti da je taj isti Dodik postao ovoliko jak zbog naše pomoći od strane Bakira i pogubne politike SDA , to ne smijemo nikad zaboraviti !!!kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2025, 06:21Svi su oni isti, jedino Stanivukovic odskace. Taj je četničina na kvadrat, plus hinja i bezobrazan. Ako on dodje na neko bitno mjesto, bojim se da cemo zaliti za Dodikomfeniksptica je napisao/la: ↑08 mar 2025, 23:19I sto sam ja jedini sumnjiv za sve u vezi s Vukanom...taj ce bit najgori ako bude imo priliku. Vec nas sad ko opozicija vrijedja kao narod![]()
Inače sad kad maknu Dodika, treba mu ga zabiti do kraja tako što će mu početi uzimati imovinu. I njemu i djeci mu. Treba ga raskućiti i ne ostaviti mu ni fening. Neka živi od penzije od 400 KM![]()
Kad Dodik ode u "penziju" , okrenuti se našim izdajnicima i sve procesuirati .
Sjesti sa Draškom , ok budi četnik tamo đe trebaš ali i vamo ćeš biti Bosanac đe treba .
Vidjeti Čovića šta i kako , on će se lako prilagoditi .
Pa on i jeste očit primjer bota. Pogledaj mu postove kad piše o politici. Plaćeni bot 1/1.nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:07Ovaj post je tako kontradiktoran sam sebi da smrdi na botovanje. Mozes ti boljeVensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:16Nemojmo zaboraviti da je taj isti Dodik postao ovoliko jak zbog naše pomoći od strane Bakira i pogubne politike SDA , to ne smijemo nikad zaboraviti !!!kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2025, 06:21
Svi su oni isti, jedino Stanivukovic odskace. Taj je četničina na kvadrat, plus hinja i bezobrazan. Ako on dodje na neko bitno mjesto, bojim se da cemo zaliti za Dodikom![]()
Sjesti sa Draškom , ok budi četnik tamo đe trebaš ali i vamo ćeš biti Bosanac đe treba .
Pa dobro , eto napiši kako bi ti .nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:07Ovaj post je tako kontradiktoran sam sebi da smrdi na botovanje. Mozes ti boljeVensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:16Nemojmo zaboraviti da je taj isti Dodik postao ovoliko jak zbog naše pomoći od strane Bakira i pogubne politike SDA , to ne smijemo nikad zaboraviti !!!kraljttbvb je napisao/la: ↑09 mar 2025, 06:21
Svi su oni isti, jedino Stanivukovic odskace. Taj je četničina na kvadrat, plus hinja i bezobrazan. Ako on dodje na neko bitno mjesto, bojim se da cemo zaliti za Dodikom![]()
Krivis SDA sto su pomagali Dodiku kad je ovaj govorio da je u Srebrenici bio genocid i da je Mladic zločinac, a u istom postu govoris treba pomoci Draska koji je otvoreni cetnik. Nema smislaVensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:41Pa dobro , eto napiši kako bi ti .nerkolfc je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:07Ovaj post je tako kontradiktoran sam sebi da smrdi na botovanje. Mozes ti boljeVensanKasel je napisao/la: ↑09 mar 2025, 10:16
Nemojmo zaboraviti da je taj isti Dodik postao ovoliko jak zbog naše pomoći od strane Bakira i pogubne politike SDA , to ne smijemo nikad zaboraviti !!!
Je li problem što moramo zaganjati naše izdajnike ili što moraš sjesti sa Draškom ?
Mada ima tu nešto drugo ....
Nisi razumio to za ogradu, nisam rekao da ti je Amerika dala i ti pokro u svrhi ograde. Nego govorim o parama (budzetu), koje su pare gradjana BiH kroz porez itd. A ovi zavrcu u svrhi ograde, sigurno da ne bi imao nista protiv da ti se malo pregleda kako vlada BiH trosi pare gradjana. Barem se tu mozemo sloziti jer to bi svakom trebao biti no-brainer.admin je napisao/la: ↑09 mar 2025, 13:15Ne govorim ja o prosjecnim Amerima, vec o predsjedniku drzave i clanovma kongresa… bar bi oni trebali znati pronaci neke drzave na karti, valjda na mjesto predsjednika postavis lika koji je bar cuo za sve drzave svijeta. Nije to bas neka velika nauka, nivo 6-7 razred osnovne skole.
Za healthcare, vidjecemo. Obrazovanje je vec udario, ne vidim da se mnogo ko buni.
A sto se tice kradje ‘humantiranih para’, pa logicno. To nije nikakvo iznenadjenje, nije nista posebno, i opet je ono sto je dolazilo, radilo odlican posao i u totalu je bilo najjeftiniji moguci nacin da Amerika ostvari svjetsku dominaciju.
Jesam da se pregleda, da bi doslo vise. ali Nisam da se ukine pa makar se i ne pregledalo. Eto to farbanje ograde npr u Sarajevu, 45k maraka, ukrade se 25k u putu, 10k ukrade lokalni lopov, kosta 5k da se napravi a majstor naplati duplo. Na kraju, opet imamo ogradu I ja mislim da je Amerika bolja od Rusije, u totalu je stiglo 20k u BiH i vrti se sad ovdje sto je nama korisno, a realno nikakav trosak za ameriku. Sto bi bilo bolje da nema ograde nikako? I za BiH i za Ameriku? Onda kad kazu ‘sad cete umjesto jeftinog plina iz Rusije, kupovati nas skupi LNG’ mi svi s odusevljenjem prihvatimo i aplaudiramo jer nam to Znaci da Amerika koju volimo jaca svoju poziciju ovdje. I na tom plinu onda uzmu 100.000 tih ograda, mogu ih praviti nasim parama jos 200 godina.
Pa i tih 2.3T za 20 godina… ili 100 milijardi godisnje, pa sam Musk je vec izgubio 150, sta mislis gdje ce se on namiriti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.