Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Klay Thompson 17,5 OVER
Thompson se nakon 2 vezana meca u kojima je imao sut za 3 poena 0/10 vratio strasnom utakmicom protiv SAS gdje je postigao 34 poena 8/9 sut za tri poena. Thompson igra najvise minuta u prosjeku u ekipi 41 a prosjek protiv Spursa u dvije utakmice mu je 26,5 a u Play Off mu je 17,6 poena. Uz Currya je glavna opcija u napadu GS i njih dvojica uzimaju i najvise suteva u prosjeku, Thompson 17-18 suteva po mecu. Brza igra GS nikako ne odgovara Spursima a to mlada ekipa GS zna iskoristiti pogotovo vanjskim sutevima koje im je najjace oruzje, a najbolji suter u ekipi uz Currya je i Thompson, zato mislim da bi nakon zadnje odlicne partije mogao i veceras da predje ovu marginu.
Nate Robinson 17,5 OVER
Nakon povrede Hinricha koji nije igrao prve dvije utakmice protiv Miamia (nece ni veceras), Robinson je postao skoro glavni igrac u napadu Chicaga prosjek u prva dva meca protiv Miamia je 19 poena a u Play Offu 17,4. Igra u prosjeku 37 minuta i uz Boozera je najveci potrosac lopti u ekipi i ima solidan prosjek suta. U prvom mecu je dao 27 poena dok je u drugom mecu gdje su pregazeni postigao samo 11 poena. Mislim da ako Chicago zeli da pobijedi veceras jaku ekipu Miamia Robinson mora pruziti odlicinu partiju, a mislim da bi vecras mogao preci ovu granicu od 17 poena.
Chicago - Miami (-6,5) 2
Nakon ubjedljive pobjede u drugoj utakmici od skoro 40 razlike, serija se seli u Chicago gdje se igraju sljedece 2 utakmice, Bullsi ponovo nece moci racunati na Hinricha,Denga i od prije Rose, pa je Miami i u ovoj utakmici veliki favorit, imaju duzu klupu i sve osim pobjede bilo bi iznenadjenje, hendikep od 6 poena je vrlo lako moguc i pobjeda Miamia sa vecom razlikom od ove cini se vrlo mogucom.
Golden State - San Antonio 1
GS igra odlicnu kosarku, brzu i atraktivnu, imaju mladu ekipu koja sposobna da dobije bilo koju ekipu u NBA. Nakon nesretnog poraza u prvom mecu kada su vodili 16 razlike 4 min do kraja i poraza nakon 2 produzetka, u drugoj su utakmici odigrali veoma dobro i na krilima odlicnog Klaya Thompsona su ostvarili veoma vaznu pobjedu i poravnali seriju na 1-1. S druge strane SAS su ekipa koja ima iskustvo igranja u Play Offu i igrace koji su puno iskusniji u odnosu na GS ali su ti igraci vec u godinama, i igra koju igra GS sigurno im ne odgovara, imajuci u vidu da je GS domacin i da se igra pred jednim od najboljih navijaca u ligi, mislim da ce GS ostavriti pobjedu i povesti u ovoj seriji, pogotovo jer je Curry u prosloj utakmici odigrao ispod svog nivoa "iako nije bilo potrebe pored odlicnog Thompsona" mislim da Curry nece ponoviti takav mec i da ce odigrati puno bolje i samim tim da ce GS ostvariti veoma bitnu pobjedu.
Thompson se nakon 2 vezana meca u kojima je imao sut za 3 poena 0/10 vratio strasnom utakmicom protiv SAS gdje je postigao 34 poena 8/9 sut za tri poena. Thompson igra najvise minuta u prosjeku u ekipi 41 a prosjek protiv Spursa u dvije utakmice mu je 26,5 a u Play Off mu je 17,6 poena. Uz Currya je glavna opcija u napadu GS i njih dvojica uzimaju i najvise suteva u prosjeku, Thompson 17-18 suteva po mecu. Brza igra GS nikako ne odgovara Spursima a to mlada ekipa GS zna iskoristiti pogotovo vanjskim sutevima koje im je najjace oruzje, a najbolji suter u ekipi uz Currya je i Thompson, zato mislim da bi nakon zadnje odlicne partije mogao i veceras da predje ovu marginu.
Nate Robinson 17,5 OVER
Nakon povrede Hinricha koji nije igrao prve dvije utakmice protiv Miamia (nece ni veceras), Robinson je postao skoro glavni igrac u napadu Chicaga prosjek u prva dva meca protiv Miamia je 19 poena a u Play Offu 17,4. Igra u prosjeku 37 minuta i uz Boozera je najveci potrosac lopti u ekipi i ima solidan prosjek suta. U prvom mecu je dao 27 poena dok je u drugom mecu gdje su pregazeni postigao samo 11 poena. Mislim da ako Chicago zeli da pobijedi veceras jaku ekipu Miamia Robinson mora pruziti odlicinu partiju, a mislim da bi vecras mogao preci ovu granicu od 17 poena.
Chicago - Miami (-6,5) 2
Nakon ubjedljive pobjede u drugoj utakmici od skoro 40 razlike, serija se seli u Chicago gdje se igraju sljedece 2 utakmice, Bullsi ponovo nece moci racunati na Hinricha,Denga i od prije Rose, pa je Miami i u ovoj utakmici veliki favorit, imaju duzu klupu i sve osim pobjede bilo bi iznenadjenje, hendikep od 6 poena je vrlo lako moguc i pobjeda Miamia sa vecom razlikom od ove cini se vrlo mogucom.
Golden State - San Antonio 1
GS igra odlicnu kosarku, brzu i atraktivnu, imaju mladu ekipu koja sposobna da dobije bilo koju ekipu u NBA. Nakon nesretnog poraza u prvom mecu kada su vodili 16 razlike 4 min do kraja i poraza nakon 2 produzetka, u drugoj su utakmici odigrali veoma dobro i na krilima odlicnog Klaya Thompsona su ostvarili veoma vaznu pobjedu i poravnali seriju na 1-1. S druge strane SAS su ekipa koja ima iskustvo igranja u Play Offu i igrace koji su puno iskusniji u odnosu na GS ali su ti igraci vec u godinama, i igra koju igra GS sigurno im ne odgovara, imajuci u vidu da je GS domacin i da se igra pred jednim od najboljih navijaca u ligi, mislim da ce GS ostavriti pobjedu i povesti u ovoj seriji, pogotovo jer je Curry u prosloj utakmici odigrao ispod svog nivoa "iako nije bilo potrebe pored odlicnog Thompsona" mislim da Curry nece ponoviti takav mec i da ce odigrati puno bolje i samim tim da ce GS ostvariti veoma bitnu pobjedu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
koliko je moguce po vama da noah predje veceras ovde dvije granice
12,5+ poeni
10,5+ skokovi

12,5+ poeni
10,5+ skokovi
Ja sam ga stavio poene preko, nebi ga skokove igro iako i to moze jer ako bude tekma u egalu igrace 40+ minutareeds je napisao/la:koliko je moguce po vama da noah predje veceras ovde dvije granice![]()
12,5+ poeni
10,5+ skokovi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
pozdrav..
nakon dugo vremena, evo jedan od mene !
ulog srednje vrijednosti i po lovu idemo !!

sretno !!
nakon dugo vremena, evo jedan od mene !

ulog srednje vrijednosti i po lovu idemo !!

sretno !!
Scheepers - Oudin (kval.) 11.5. 11:15 1 1,25
Sharapova - Ivanović(20,5) 11.5. 13:00 Više 1,75
Aston Villa - Chelsea(s.t.) 11.5. 13:45 X2 1,33
Gulbis - Ungur (kval.) 11.5. 13:55 1 1,20
Man.City - Wigan 11.5. 18:15 1 1,40
Berdych - Wawrinka(s.t.) 11.5. 19:00 1 1,90
kvota: 9.29
Sharapova - Ivanović(20,5) 11.5. 13:00 Više 1,75
Aston Villa - Chelsea(s.t.) 11.5. 13:45 X2 1,33
Gulbis - Ungur (kval.) 11.5. 13:55 1 1,20
Man.City - Wigan 11.5. 18:15 1 1,40
kvota: 9.29
Bari-Cessena X 1,55 
Ccc

Ccc
Klay Thompson over 17.5 - 17Scof1eld je napisao/la:Klay Thompson over 17.5 - prve dvije 19 i 34
GSW - SA 1pol over 101,5
Chi - Mia kp2
kv. 4,62
i mozda jos dodati Lebron skok under 8,5 - prve dvije 8 i 5
GSW - SA 1pol over 101,5 - 105
Chi - Mia kp2
Lebron skok under 8,5 - 8
1 poen kao i uvijek, dva cista polaganja fula za over

ser del barça es el millor que hi ha !
Man.City - Wigan(s.t.) 11.5. 18:15 1 1,55
Modena - Vicenza 11.5. 15:00 X2 1,41
C.Zvezda - OFK Beograd 11.5. 19:00 1 1,25
Gulbis - Ungur (kval.) 11.5. 14:30 1 1,20
kvota: 6.23
Modena - Vicenza 11.5. 15:00 X2 1,41
C.Zvezda - OFK Beograd 11.5. 19:00 1 1,25
Gulbis - Ungur (kval.) 11.5. 14:30 1 1,20
kvota: 6.23
Bayern - Augsburg 1
Furth - Freiburg 2
Radnički - Partizan 2
Man City - Wigan 1
Juve - Cagliari 1
Catania - Pescara 1
Dinamo - Split 1
Hrvatska - Ukrajina 1 (U-17)
ulog: 10 KM
koeficijent: 21,50
nek' je sretno
Furth - Freiburg 2
Radnički - Partizan 2
Man City - Wigan 1
Juve - Cagliari 1
Catania - Pescara 1
Dinamo - Split 1
Hrvatska - Ukrajina 1 (U-17)
ulog: 10 KM
koeficijent: 21,50
nek' je sretno

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- EmirSioux89
- Kontakt:
Radnički - Partizan 2
kucu na partizan!!
kucu na partizan!!
- Evolution87
- Kontakt:
zna li neko zasto je porasla kvota na berdiha sa 1.66 na 2.0? da nije slucajno kakva povreda i slicno 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Valenciennes-Rennes 1 2.15
Porto-Benfica odg 1.60
Espanyol-Real Madrid over 2.5 1.50
GL
Dinamo Zagreb-Split 1 1.70
Braga-Nacional 1 1.50
Besiktas-Genclerbirligi 1 1.45
Olympiacos(1)-Asteras T.(1) 1 1.55
GL
i moj za jači ulog, nadam se da će proći
Porto-Benfica odg 1.60
Braga-Nacional over 2.5 1.50
GL
Maribor-Olimpija Lj. odg 1.65
Osasuna-Getafe pik 1 1.55
Olympiacos(1)-Asteras T.(1) pk 1/1 2.20
GL
i još par prijedloga
Berdych T.-S.Wawrinka 1 1.90
Njemačka-Latvija over 5.5 2.00
Cedevita-Jolly JB over 157.5 1.95
Prvi par mislim da Berdych neće imati problema sa Wawrinkom i to ide 2-0 za čeha
Drugi par hokej SP i očekujem efikasnu utakmicu, nijemci su solidni a Latvija dosta prima
Treći par košarka igra se u Otočcu za promociju košarke u lici pa se nadam za publiku dosta koševa
Porto-Benfica odg 1.60
GL
Dinamo Zagreb-Split 1 1.70
Braga-Nacional 1 1.50
Besiktas-Genclerbirligi 1 1.45
Olympiacos(1)-Asteras T.(1) 1 1.55
GL
i moj za jači ulog, nadam se da će proći
Porto-Benfica odg 1.60
Braga-Nacional over 2.5 1.50
GL
Maribor-Olimpija Lj. odg 1.65
Osasuna-Getafe pik 1 1.55
Olympiacos(1)-Asteras T.(1) pk 1/1 2.20
GL
i još par prijedloga
Berdych T.-S.Wawrinka 1 1.90
Njemačka-Latvija over 5.5 2.00
Cedevita-Jolly JB over 157.5 1.95
Prvi par mislim da Berdych neće imati problema sa Wawrinkom i to ide 2-0 za čeha
Drugi par hokej SP i očekujem efikasnu utakmicu, nijemci su solidni a Latvija dosta prima
Treći par košarka igra se u Otočcu za promociju košarke u lici pa se nadam za publiku dosta koševa
[img][IMG]http://i938.photobucket.com/albums/ad228/hajro59/untitled-4_zpsa387de9d.jpg[/img][/img]
Ja se jednostavno moram ovo pohvaliti
Ja se jednostavno moram ovo pohvaliti

Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
george over 19,5
indiana kp1
gasol over 17,5
memphis kp1
indiana kp1
gasol over 17,5
memphis kp1
NBA prijedlozi? Georgea svakako stavljam, Anthonyja preko 7,5 skokova i fali mi jedan par..
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
NY Islandersi-Pittsburgh (2-3) (-5,5+) z2
islandersi igraju kuci i vec su pobjedivali pittsburgh i njihove utakmice su isle na granici 5 golova, i prelazili su je tako da bi i veceras trebali preci tu granicu,
islandersi igraju kuci i vec su pobjedivali pittsburgh i njihove utakmice su isle na granici 5 golova, i prelazili su je tako da bi i veceras trebali preci tu granicu,
Zadnja izmjena: dawud, dana/u 12 maj 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
ima jedan rizican, george under asistencije, zadnjih sedam utakmica playoffa je samo dva puta presao granicu, protiv knicksa jos nijednom.insider je napisao/la:NBA prijedlozi? Georgea svakako stavljam, Anthonyja preko 7,5 skokova i fali mi jedan par..
treb'o bi entoni under koseviinsider je napisao/la:NBA prijedlozi? Georgea svakako stavljam, Anthonyja preko 7,5 skokova i fali mi jedan par..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.