FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
http://www.youtube.com/watch?v=o_APEF_NOcc
Ma kako da ne, majstorija majstora. Uvijek je imao dobar šut, a i jak, te naravno precizan.
Ma kako da ne, majstorija majstora. Uvijek je imao dobar šut, a i jak, te naravno precizan.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da da, to je taj gol. Bio je zelja Hitzfelda, i igrao je dok je on vodio Bayern, ali njegovim odlaskom i Hamit je izgubio mjesto u timu. Jos nekoliko povreda, nekoliko novih trenera tako da se nije mogao nametnuti. Mogao bi i on na ljeto promijeniti sredinu.Neutral je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=o_APEF_NOcc
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo nekoliko statističkih podataka današnje utakmice:
17 - 17 šutevi prema golu
6 - 2 u kornerovima za Vukove
58% posjed lopte na strani Bayerna
Bayern osvojio 61% duela
Schweinsteiger imao najviše dodira sa loptom - 113
Robben imao najviše udaraca prema golu - 4
Robbenov gol je najbrži Bayernov gol ove sezone
Van Buyten dao najviše golova u jednoj sezoni u svojoj karijeri - 6 (do sada). Ovo mu je bila 150 utakmica u Bundesligi, a 89 za Bayern
Buttu je ovo 350 nastup u Bundesligi i ukupno sa današnjim, odbranio je 9 od 31 penal
17 - 17 šutevi prema golu
6 - 2 u kornerovima za Vukove
58% posjed lopte na strani Bayerna
Bayern osvojio 61% duela
Schweinsteiger imao najviše dodira sa loptom - 113
Robben imao najviše udaraca prema golu - 4
Robbenov gol je najbrži Bayernov gol ove sezone
Van Buyten dao najviše golova u jednoj sezoni u svojoj karijeri - 6 (do sada). Ovo mu je bila 150 utakmica u Bundesligi, a 89 za Bayern
Buttu je ovo 350 nastup u Bundesligi i ukupno sa današnjim, odbranio je 9 od 31 penal
Sent from my Philips Smart TV.
omerbavarac je napisao/la:Da da, to je taj gol. Bio je zelja Hitzfelda, i igrao je dok je on vodio Bayern, ali njegovim odlaskom i Hamit je izgubio mjesto u timu. Jos nekoliko povreda, nekoliko novih trenera tako da se nije mogao nametnuti. Mogao bi i on na ljeto promijeniti sredinu.Neutral je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=o_APEF_NOcc
Mogao bih, ja se nadam da neće, jer je vrlo kvalitetan igrač, i sigurno nam je svaki kvalitet dobrodošao.
Zbog danasnjeg nerviranja zbof mog omiljenog kluba ja sam totalno zaboravio na Vas, no nadam se da cete mi oprostiti.
Kao prvo da Vam cestitam na zasluzenoj pobjedi, koji ste ostvarili rutinski protiv prvaka Njemacke. Na tituli prvaka Vam jos cestitati necu jer ima jos puno da se igra, no i ja daljem ostajem pri svojoj konstataciji da cete biti na kraju prvaci s bodovnom prednoscu izmedju pet i sedam bodova, sto sam i napisao pred pocetak sezone, an temi o Bundesligi. Raduje me sto se Ribery polahko vraca u svoju staru formu, sto Robben iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, sto je van Gaal u odbrani sve poslozio kako trebai sto igraci izvrsavaju njegove obaveze. Ovo sve govorim iz razloga sto ste usli u pravu formu kada se blize odlucujuce utakmice za keofcijent Bundeslige, protiv timova iz nama najveceg konkurenta tj. Italije. Nadam se da cete ovako odlicne utakmice pruziti i na Evropskoj sceni i obradovati cijelu javnost sto se LP tice, mi cemo se podruditi da Vas kopiramo i uradimo isto u EL.
Kao prvo da Vam cestitam na zasluzenoj pobjedi, koji ste ostvarili rutinski protiv prvaka Njemacke. Na tituli prvaka Vam jos cestitati necu jer ima jos puno da se igra, no i ja daljem ostajem pri svojoj konstataciji da cete biti na kraju prvaci s bodovnom prednoscu izmedju pet i sedam bodova, sto sam i napisao pred pocetak sezone, an temi o Bundesligi. Raduje me sto se Ribery polahko vraca u svoju staru formu, sto Robben iz utakmice u utakmicu igra sve bolje, sto je van Gaal u odbrani sve poslozio kako trebai sto igraci izvrsavaju njegove obaveze. Ovo sve govorim iz razloga sto ste usli u pravu formu kada se blize odlucujuce utakmice za keofcijent Bundeslige, protiv timova iz nama najveceg konkurenta tj. Italije. Nadam se da cete ovako odlicne utakmice pruziti i na Evropskoj sceni i obradovati cijelu javnost sto se LP tice, mi cemo se podruditi da Vas kopiramo i uradimo isto u EL.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Hamit je sljedeci kojem cemo reci pa-pa
On sto je uradio, uradio je...njegovo vrijeme u Bayernu je proslo.
Drago mi je da ponekad ispadnem los prognozer
, za razliku od SS.ba lige gdje redovno fulam
.
Bayernova masinerija gazi sve pred sobom, danasnju utakmicu sam pratio na "Konferenz" i Highlights, tako da ne mogu puno o istoj pricati.
Bitno je da su neki uvidjeli da prvenstvo traje 34 kola, tako da o "patrioti" mogu sad rodoljubive pjesme pjevati.
Drago mi je da ponekad ispadnem los prognozer
Bayernova masinerija gazi sve pred sobom, danasnju utakmicu sam pratio na "Konferenz" i Highlights, tako da ne mogu puno o istoj pricati.
Bitno je da su neki uvidjeli da prvenstvo traje 34 kola, tako da o "patrioti" mogu sad rodoljubive pjesme pjevati.
Vom Jäger zum Gejagten
Baš se pitam gdje je šečer da nam sastavi jednu pjesmicu o Patrioti.
Samo nam nedostaje dva gola, i onda smo prvi. Ja sam već mislio da smo prvi, ali zaboravih da oni slabo primaju golove. Jedva čekam da igramo protiv njih da im "popravimo" i tu statistiku.
Samo nam nedostaje dva gola, i onda smo prvi. Ja sam već mislio da smo prvi, ali zaboravih da oni slabo primaju golove. Jedva čekam da igramo protiv njih da im "popravimo" i tu statistiku.
ne mogu da vjerujem da su ovi idioti iz bayerna jos uvijek zainteresovani za Pienara, umjesto da dovode kvalitetne i provjerene igrace oni traze tamo neke anonimuse iz engleske lige, s kojim ce se i dalje boriti da prodju grupnu fazu lige prvaka...jos nude 15 miliona...nevjerovatno...
On je kvalitetan igrač, nemoj tako na njega. Brz je , dobar dribler, ali ima i boljih. Oni to znaju valjda najbolje,
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Uz dužno poštovanje ti vjeruješ sve što se objavi na ovom portalu.Čista dezinformacija koju je Pienar demantovao prije par dana.m_ballack je napisao/la:ne mogu da vjerujem da su ovi idioti iz bayerna jos uvijek zainteresovani za Pienara, umjesto da dovode kvalitetne i provjerene igrace oni traze tamo neke anonimuse iz engleske lige, s kojim ce se i dalje boriti da prodju grupnu fazu lige prvaka...jos nude 15 miliona...nevjerovatno...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Dortmund izgubio kod kuće... Nadam se da se neće previše naoštriti protiv nas iduće kolo... Dueli ove dvije ekipe su uvijek bili naelektrisani...
Očekujem da Džeko zaigra za Bayern, barem toliko da remiziraju sa Bayerom, mada bih volio da pobjede i izađu iz krize...
Očekujem da Džeko zaigra za Bayern, barem toliko da remiziraju sa Bayerom, mada bih volio da pobjede i izađu iz krize...
Sent from my Philips Smart TV.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma kad smo ovako razbili Vukove i prije njih Werder i to sve u gostima, protiv Dortmunda ne bi trebalo biti problema.dr.adnan je napisao/la:Dortmund izgubio kod kuće... Nadam se da se neće previše naoštriti protiv nas iduće kolo... Dueli ove dvije ekipe su uvijek bili naelektrisani...
Nas najveci problem bi mogle biti manje ekipe koje se protiv nas brane, jer je ocigledno da koja god ekipa se otvori protiv nas nastrada. Vidjeli smo protiv Mainza kad se zatvorio, dok nismo dali gol, da smo se dobro namucili....
Samo da nas ABD povrede zaobicu i bice dosta veselja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobiti će Wolfsburg Apotekare, evo zapamti šta sam rekao. Ma mislim da trenutno uz dužno poštovanje prema BvB dođu jače ekipe od njih, da bi ih samjeli.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Da ga hoceee zabit Dzekoo jooj nano nanice
Pienar nije los igrac pogotovo ako ode Ribery ,nadam se da nece ,ima brzinu tehniku i sut ,i nebi bilo lsoe da dodje ! U svakom slucaju , izgleda da se nesto kuha oko Muse Sissokoa iz Toulusea ,spominje se njegov dolazak u BAyern ,nije los igrac ,mlad ,ko zna
Pienar nije los igrac pogotovo ako ode Ribery ,nadam se da nece ,ima brzinu tehniku i sut ,i nebi bilo lsoe da dodje ! U svakom slucaju , izgleda da se nesto kuha oko Muse Sissokoa iz Toulusea ,spominje se njegov dolazak u BAyern ,nije los igrac ,mlad ,ko zna
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Evo malo slika sa tekme Bayo Wolfsi !

Jao Robbena, pa ljudi moji, budimo realni, objektivni kako god. Ja njega uz Messija i Ronalda vidim kao najbolje igrača na svijetu. Šta tata ludi čini, pa to nije normalno. Samo da se ne ozljedi, a ako Bog da neće.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Za Piennara sam ja rekao prije mozda 10-tak dana, ne znam tacno mozda ima i vise. Pojedini za to znaju, kad sam se svadjao sa navijacem Evertona u vezi Piennara............bavarian_bk je napisao/la:Da ga hoceee zabit Dzekoo jooj nano nanice![]()
Rekao sam, a evo opet sad ponavljam meni je odlican igrac i volio bih kad bi mogao doci na Allianz Arenu. Momak je zvjerka, izrazito brz, sto kod uprave Bayerna pali. Vidjeli su da su dobili mnogo toga sa brzim igracima, pa zele da nastave tradiciju dovodjenja istih. Za Sissoka, odlican zadnji vezni, bili su nekad davno zainteresovani, znam da se i United interesirao za njega. Takodjer, bilo bi odlicno da dodje, a vjerovatno bi standardno igrao tek za jednu ili dvije sezone kad se Bommel oprosti.
- majestic24
- Kontakt:
Odlican igrac. Sjajan sut,dribling....Dajte ljudi neku sliku Robbena u tajica,morate reklamirati novi hit odjece kod bavaracaNeutral je napisao/la:Jao Robbena, pa ljudi moji, budimo realni, objektivni kako god. Ja njega uz Messija i Ronalda vidim kao najbolje igrača na svijetu. Šta tata ludi čini, pa to nije normalno. Samo da se ne ozljedi, a ako Bog da neće.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bayern ce ove godine u ligi prvaka dogurati vise nego sto neki misle............neki ce to nazvati iznenadjenjem, ali po meni Bayern i da osvoji tu istu ligu, nikad ne moze biti iznenadjenje....................i stvarno mi je drago vidjeti kakvu ekipu je Van Gaal napravio.............i mozda bi se Piennar bolje uklopio u ovaj stil igre od Ribery-a.......
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma Ribery se uklapa u svaki stil, stavi ga na lijevo krilo i razarace.PIRKE33 je napisao/la:Bayern ce ove godine u ligi prvaka dogurati vise nego sto neki misle............neki ce to nazvati iznenadjenjem, ali po meni Bayern i da osvoji tu istu ligu, nikad ne moze biti iznenadjenje....................i stvarno mi je drago vidjeti kakvu ekipu je Van Gaal napravio.............i mozda bi se Piennar bolje uklopio u ovaj stil igre od Ribery-a.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.