Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ma odron.Moraju svaku 3 uvalit da bi mogli koji bod uzet.
Kariusu šutaju iz kornera, legitimna taktika.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ne može Džeko više, već 10 minuta hoda, ne znam što ga ne vadi. Također nauk za našeg selektora ako će startat u Velsu s njim, onda 60 minuta i kapak.
Coolpanda24 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:14Ne može Džeko više, već 10 minuta hoda, ne znam što ga ne vadi. Također nauk za našeg selektora ako će startat u Velsu s njim, onda 60 minuta i kapak.
Ne smije ga izvadit, sjeca se sta se desilo zadnji put kad je bilo 2:0 i Dzeko izasao 
Prosli put je izasao pa na kraju jedva bod uzeliCoolpanda24 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:14Ne može Džeko više, već 10 minuta hoda, ne znam što ga ne vadi. Također nauk za našeg selektora ako će startat u Velsu s njim, onda 60 minuta i kapak.
Ali opet se nadam da to nece biti slucaj u martu. Bolji smo mi od ovog Schalkea.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
nebeskasila
- Kontakt:
Igra dzeko i sto minuta
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne smije ni Miron Dzeku vadit viseCoolpanda24 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:14Ne može Džeko više, već 10 minuta hoda, ne znam što ga ne vadi. Također nauk za našeg selektora ako će startat u Velsu s njim, onda 60 minuta i kapak.
I njemu bi forum yebao sve po spisku nakon prve tekme garant
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma sve znam, ali Kiel ih je stisn’o pravo, a Džeko je igrač manje trenutno. Ali hajd, evo još dvije minute i nose 3 boda, to je najbitnije.
Na jedvite jade na kraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa koga da ubaci da bude igrac vise? Sve tarabeCoolpanda24 je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:22Ma sve znam, ali Kiel ih je stisn’o pravo, a Džeko je igrač manje trenutno. Ali hajd, evo još dvije minute i nose 3 boda, to je najbitnije.
Džeko dok ima kuveta u sebi je cheat code za ovu ligu.
- Shategabri
- Kontakt:
Igrač utakmice 
Sljedeću nezgodni Magdeburg, imaju 4 pobjede u gostima u nizu.
Još su ih dobili zadnje dvije u gostima.
Sljedeću nezgodni Magdeburg, imaju 4 pobjede u gostima u nizu.
Još su ih dobili zadnje dvije u gostima.
Koševo Zapad
- Goalgetter
- Kontakt:
Ako nista, ovo danas vec podsjeca na prvu polusezonu, ovako su na guzove minimum 5-6 utakmica uzeli. 
Pobjedi se ne gleda u zube.
Džeko se već isplatio.
-
FerdinandF
- Kontakt:
U prvom poluvremenu odradio poso, u drugom cijeli tim preloš, a on nije dotako loptu.
- Shategabri
- Kontakt:
Kako nije dotakao loptu, 2 ili 3 puta bio u šansi, na kraju spusta sebi loptu na centru i predaje je igraču na krilo.FerdinandF je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:41U prvom poluvremenu odradio poso, u drugom cijeli tim preloš, a on nije dotako loptu.
Uz to se vraćao u 16,čistio lopte.
Da je još gol dao ne bi bilo 9.1 nega čista 10.
Koševo Zapad
-
FerdinandF
- Kontakt:
Polušanalse, iz kojih niko ne bi šuto dobro, pa je tako i on po dva metra preko gola.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:47Kako nije dotakao loptu, 2 ili 3 puta bio u šansi, na kraju spusta sebi loptu na centru i predaje je igraču na krilo.FerdinandF je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:41U prvom poluvremenu odradio poso, u drugom cijeli tim preloš, a on nije dotako loptu.
Ekipa mu je odron. Mislim da je svaki tim iz prvih pet BiH premijer lige bolji od Schalkea.
- Shategabri
- Kontakt:
Jesu loši, al sad to poređenje sa bhplFerdinandF je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:55Polušanalse, iz kojih niko ne bi šuto dobro, pa je tako i on po dva metra preko gola.Shategabri je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:47Kako nije dotakao loptu, 2 ili 3 puta bio u šansi, na kraju spusta sebi loptu na centru i predaje je igraču na krilo.FerdinandF je napisao/la: ↑15 feb 2026, 15:41U prvom poluvremenu odradio poso, u drugom cijeli tim preloš, a on nije dotako loptu.
Ekipa mu je odron. Mislim da je svaki tim iz prvih pet BiH premijer lige bolji od Schalkea.
Uglavnom, Džeko im je upgrade samo takav.
Već se nametnuo kao lider ekipe.
Odbrana im je posebno kriminalna, što čudi obzirom kako su malo golova primili u prvom dijelu sezone.
Koševo Zapad
Đeš poredit Schalke sa timovima iz naše privatne srpske blato lige 
.jpg)