Upravo tako, ali nekako je faktor sreće bio 70 posto, ali pregledao sam jutros i onaj snimak iz Mostara, gledam one njegove izjave, ma čovjek govori bez ikakve emocije, ono opušteno skroz...Simpatizer je napisao/la:Nije imalo smisla zato sto je uzeo bod u Sirokom i dobio sve domace. Prije Mostara jednostavno nije bilo pokrica za takvu odluku i pored lose igre. Pokusao je preslikati drugo poluvrijeme iz Sirokog, nije mu uspjelo i to je to.VB 1987 je napisao/la:Trebalo ga je zamijeniti dokje to još imalo smisla, ovako smo ušli u desetak odlučujućih dana...Simpatizer je napisao/la:I ja se nadam da ce ga maziti rezultati. U suprotnom, neki od ciljeva nece biti ostvareni i popusicemo i mi navijaci a ne samo Maric.
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Na poluvremenu je tacno oslikao nasu igru i sta trebamo uraditi da je popravimo. Sto je u drugom ispalo jos gore trebalo bi pitati i njega, ali i igrace.
HAJ FAJV
Tačno, ja sam mislio baš zbog toga da će na poluvremenu da ubaci Stanića i Kajkuta, a pogledaj šta je on radio, zato i kažem da je tip demagog, ima dobru priču al zato muda ko u goluba, a tako se ponaša od kada je došao, dobro onaj napisa, kakav vi fudbal očekujete ovdje, pa nije on trenirao Barselonu pa da nama govori kakav mi fudbal gledamo...Simpatizer je napisao/la:Na poluvremenu je tacno oslikao nasu igru i sta trebamo uraditi da je popravimo. Sto je u drugom ispalo jos gore trebalo bi pitati i njega, ali i igrace.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne znam, meni je korektno to sto je govorio. Mrzim kada me neko laze da igramo dobro samo nemamo srece. Cak je i moj ljubimac Baja tako laprdao.
Moguce je da je Maric samo demagog, ali u Sirokom je izvrsio prave izmjene na poluvremenu. Ne znam da li ga pritiscu menadzeri pa mora da gura neznalice u ekipi ili je nesto drugo u pitanju. Cudno je da u Sirokom ima muda da napravi prave izmjene a u Mostaru da nema.
Moguce je da je Maric samo demagog, ali u Sirokom je izvrsio prave izmjene na poluvremenu. Ne znam da li ga pritiscu menadzeri pa mora da gura neznalice u ekipi ili je nesto drugo u pitanju. Cudno je da u Sirokom ima muda da napravi prave izmjene a u Mostaru da nema.
HAJ FAJV
Ma neka, ajde, slušaćemo ga još malo, mogu i to da istrpim...Simpatizer je napisao/la:Ne znam, meni je korektno to sto je govorio. Mrzim kada me neko laze da igramo dobro samo nemamo srece. Cak je i moj ljubimac Baja tako laprdao.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
-
borcev_navijac
- Kontakt:
nikad_izvini je napisao/la:Čitajući ovu temu, ima već neko vrijeme, zaključujem da ste vrlo "negativno nastrojeni". Nemojte me pogrešno shvatiti ali mi se čini da nam pravite usluguNemam ništa protiv toga, samo nastavite, opet nije mi jasno. Europe niste vidjeli decenijama a skoro ste je obezbjedili, da ne kažem 100% ste je obezbjedili. Imate "bolji" raspored od Želje i jednu utakmicu više na domaćem terenu, povoljan rezultatu u 1/2 Kupa, domaću utakmicu i opet nezadovoljni
Da Željo sada završi na mjestu koje vodi u Europu, samo to, ne osvoji titulu ni Kup, ja presretan. Mlao bih bio razočaran, al sretan bez obzira. I mi smo igrali prvi dio prvenstva (pre)loše pa smo bili sretni što uopšte imamo šansu da se borimo za Europu. Čudni ste likovi
Uz sav moj pesimizam koji je prisutan zadnjih dana, ima istine u ovom što je napisao nikad_izvininikad_izvini je napisao/la:Ti kontaš da se rezultat pravi tek tako. Nisi vidio Europe par decenija, izboriš je i hop, rezultatAko se već pozivaš na Torpedo, pogledaj kakve su debakle doživljavali prije "rezultata". Nisu jedini. Naš narod bi rekao, strpljenja malo. Vi ga očito nemate. Opet kažem, samo nastavite tako, nije problem. Al mi je draže da se tačkamo sa Borcem nego sa Leotarom ili Modričom.
Istina je da smo i čudni i da smo nestrpljivi, ustvai ni u jednoj recenici nije pogrijesio.
Takva smo mi sredina .
Medjutim s druge strane, ono što je takodje istina je da smo mi jesenas imali euforiju identicnu ovoj sada u zeljeznicaru i da je to u stvari sistem varijabli iz euforije u razocarenje se uvijek lako dolazi. Isto bi se desilosa vecinom navijaca zeljeznicara da sad odjednom zeljeznicar zigra puno losije nego sto je igrao.
Tema MARIĆ
Ne znam šta da kažem, ja opet nisam za tu smjenu mislim da ce donijeti vise stete nego koristi, na kraju krajeva ne igra maric, a sto kaze simpatizer, i ja cuo i tokom utkamice i na poluvremenu sta maric trazi od igraca, mislim da je kod nas malo ipak u pitanju igracki kvalitet.
Ko sad da dodje i preuzme ekipu???? da odjednom nametne svoj sistem i stil ??? kako to ekipa da usvoji kako da se nevikne, i za to treba vrijeme, a vrijeme je ono sto i nemamo, jer nam je svaka naredna utakmica KLUCNA. I ZATO SAM PROTIV SMJENE TRENERA U VOM TRENUTKU
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma vidi kolega, nije problem da se usvoji novi stil igre kada u ovom trenutku mi i nemamo stil igre, znači ovo sada je gola improvizacija...borcev_navijac je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Čitajući ovu temu, ima već neko vrijeme, zaključujem da ste vrlo "negativno nastrojeni". Nemojte me pogrešno shvatiti ali mi se čini da nam pravite usluguNemam ništa protiv toga, samo nastavite, opet nije mi jasno. Europe niste vidjeli decenijama a skoro ste je obezbjedili, da ne kažem 100% ste je obezbjedili. Imate "bolji" raspored od Želje i jednu utakmicu više na domaćem terenu, povoljan rezultatu u 1/2 Kupa, domaću utakmicu i opet nezadovoljni
Da Željo sada završi na mjestu koje vodi u Europu, samo to, ne osvoji titulu ni Kup, ja presretan. Mlao bih bio razočaran, al sretan bez obzira. I mi smo igrali prvi dio prvenstva (pre)loše pa smo bili sretni što uopšte imamo šansu da se borimo za Europu. Čudni ste likovi
Uz sav moj pesimizam koji je prisutan zadnjih dana, ima istine u ovom što je napisao nikad_izvininikad_izvini je napisao/la:Ti kontaš da se rezultat pravi tek tako. Nisi vidio Europe par decenija, izboriš je i hop, rezultatAko se već pozivaš na Torpedo, pogledaj kakve su debakle doživljavali prije "rezultata". Nisu jedini. Naš narod bi rekao, strpljenja malo. Vi ga očito nemate. Opet kažem, samo nastavite tako, nije problem. Al mi je draže da se tačkamo sa Borcem nego sa Leotarom ili Modričom.
Istina je da smo i čudni i da smo nestrpljivi, ustvai ni u jednoj recenici nije pogrijesio.
Takva smo mi sredina .
Medjutim s druge strane, ono što je takodje istina je da smo mi jesenas imali euforiju identicnu ovoj sada u zeljeznicaru i da je to u stvari sistem varijabli iz euforije u razocarenje se uvijek lako dolazi. Isto bi se desilosa vecinom navijaca zeljeznicara da sad odjednom zeljeznicar zigra puno losije nego sto je igrao.
Tema MARIĆ
Ne znam šta da kažem, ja opet nisam za tu smjenu mislim da ce donijeti vise stete nego koristi, na kraju krajeva ne igra maric, a sto kaze simpatizer, i ja cuo i tokom utkamice i na poluvremenu sta maric trazi od igraca, mislim da je kod nas malo ipak u pitanju igracki kvalitet.
Ko sad da dodje i preuzme ekipu???? da odjednom nametne svoj sistem i stil ??? kako to ekipa da usvoji kako da se nevikne, i za to treba vrijeme, a vrijeme je ono sto i nemamo, jer nam je svaka naredna utakmica KLUCNA. I ZATO SAM PROTIV SMJENE TRENERA U VOM TRENUTKU
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Ma treba biti iskren pa reci VB, tesko je od g.ovana pitu praviti.VB 1987 je napisao/la:Ma vidi kolega, nije problem da se usvoji novi stil igre kada u ovom trenutku mi i nemamo stil igre, znači ovo sada je gola improvizacija...borcev_navijac je napisao/la:nikad_izvini je napisao/la:Čitajući ovu temu, ima već neko vrijeme, zaključujem da ste vrlo "negativno nastrojeni". Nemojte me pogrešno shvatiti ali mi se čini da nam pravite usluguNemam ništa protiv toga, samo nastavite, opet nije mi jasno. Europe niste vidjeli decenijama a skoro ste je obezbjedili, da ne kažem 100% ste je obezbjedili. Imate "bolji" raspored od Želje i jednu utakmicu više na domaćem terenu, povoljan rezultatu u 1/2 Kupa, domaću utakmicu i opet nezadovoljni
Takva smo mi sredina .
Tema MARIĆ
U citvoj nasoj ekipi imamo ekstra samo zadnju liniju.
Sredina katastrofa ( da je marko maksimovic tu drugacije bi bilo ali nije).
Napad vise neo ocajan, samo jednog upotrebljibog napdaca imamo
i sad ajde ti to slozi.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ja sam izgleda jedini ovdje koji bi da pruzi sansu Maricu jos nekoliko kola. Prvo poluvrijeme protiv Zvijezde mi je donijelo nadu da ce tim igrati bolje. Morate shvatiti da on nema ekipu iz jesenjeg dijela sezone. On ima svoje cudne kontove ali on je trener. Rijetko ko od nas je na treninzima i zna kako se igraci ponasaju i bore za mjesto u timu.
Manir mijenjanja trenera Borcu nije donio nista dobro predhodnih sezona, tako da treba pustiti covjeka da radi ...Ako vidis da nije to rjesenje zahvaliti mu se na kraju sezone i naci dugorocno rjesenje.
JBT pa promijenio je Borac od rata oko 15 trenera ne sjecam se tacno
Manir mijenjanja trenera Borcu nije donio nista dobro predhodnih sezona, tako da treba pustiti covjeka da radi ...Ako vidis da nije to rjesenje zahvaliti mu se na kraju sezone i naci dugorocno rjesenje.
JBT pa promijenio je Borac od rata oko 15 trenera ne sjecam se tacno
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- Simpatizer
- Kontakt:
Nisi jedini! Ja se ubih ovdje zalazuci se da Maric ostane dok ima rezultate a ti tako. 
HAJ FAJV
Maric definitivno nije trener za klub kakav je Borac,i izgleda da ne moze ispratiti ambicije kluba.On je mozda trener za klubove koji se bore da ne ispadnu,koji igraju bunker,ili sta vec,ne znam kako drugacije opisati Maricevu bojazljivu taktiku.
Neki govore ne moze on od govana napraviti pitu?!Pa ova ekipa je mozda i jaca od jesenje,samo sto Maric ne moze sastaviti standardih 11,nego stalno nesto mjenja.Igraju mu igraci koji ne zasluzuju na tribinama da budu,a kamoli na terenu!Stvarno,ono sto je Vlado Jagodic krenuo raditi,e ono je bio trener...
Brate nervira me taj kukavicluk,evo ja sam da se igra stalno napadacki,i kuci i u gostima!Nema veze primi 5 golova,daj 2,3...Ali pokusaj nesto.A ne zatvoriti se,napraviti bunker i moliti boga da protivnicki napadaci nemaju dobar dan....
Neki govore ne moze on od govana napraviti pitu?!Pa ova ekipa je mozda i jaca od jesenje,samo sto Maric ne moze sastaviti standardih 11,nego stalno nesto mjenja.Igraju mu igraci koji ne zasluzuju na tribinama da budu,a kamoli na terenu!Stvarno,ono sto je Vlado Jagodic krenuo raditi,e ono je bio trener...
Brate nervira me taj kukavicluk,evo ja sam da se igra stalno napadacki,i kuci i u gostima!Nema veze primi 5 golova,daj 2,3...Ali pokusaj nesto.A ne zatvoriti se,napraviti bunker i moliti boga da protivnicki napadaci nemaju dobar dan....
Treci put castimo
Evo i ja samSimpatizer je napisao/la:Nisi jedini! Ja se ubih ovdje zalazuci se da Maric ostane dok ima rezultate a ti tako.
Šalu na stranu, danas je valjda i neka prijateljska, čini mi se u krupi
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Eh braćo moja, igrali samo sa KRUPOM IZ KRUPE NA VRBASU 0-0, pazi dobro četvrti rang takmičenja... jezivo
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
borcev_navijac
- Kontakt:
više nego jezivoVB 1987 je napisao/la:Eh braćo moja, igrali samo sa KRUPOM IZ KRUPE NA VRBASU 0-0, pazi dobro četvrti rang takmičenja... jezivo
Mada ako ima neke utjehe sasvim sigurno su i laktaši i čelik i zvijezda bolji od njih, a njih smo u prvenstvenim pobjedili
Ma nema tu sreće , jos treba da budemo zadovoljni remi sa slavijom da izvucemo jbt oni su prejaka ekipa.
P.S
ti si bas dobro informisan
TREĆI PUT ČASTIMO !
%!!! & " $ је " " са " ? ", опет " ? $ су $ ту "! стварно не ' $ 'VB 1987 je napisao/la:Eh braćo moja, igrali samo sa KRUPOM IZ KRUPE NA VRBASU 0-0, pazi dobro četvrti rang takmičenja... jezivo
"" ПУТ ""
- Милош Обилић
- Kontakt:
Све " пораза је $
. & је &, " пар црнаца за "
Ја $ $ тај &, јер ' је то (& ' ?) " & за Европу. По " " ? " срце на терену " ? ? напор у тој ", а у првенству ? ", па % $... Не & $ се у првенству не & " & ?, ? & је " ",а " " $ ? " прве ". " не " " $ на % $, $ " "...А ? ' не &... 
? & ?, & $ " ње...
pa kako 0-0 koji je tim izasao na teren?
Nisam dobro informisan nego sam bio u krupi, ako hoćete napisaću vam opširnije, ali mislim da će Marić večeras podnijeti ostavku, tj nadam se...borcev_navijac je napisao/la:više nego jezivoVB 1987 je napisao/la:Eh braćo moja, igrali samo sa KRUPOM IZ KRUPE NA VRBASU 0-0, pazi dobro četvrti rang takmičenja... jezivo
Mada ako ima neke utjehe sasvim sigurno su i laktaši i čelik i zvijezda bolji od njih, a njih smo u prvenstvenim pobjedili
Ma nema tu sreće , jos treba da budemo zadovoljni remi sa slavijom da izvucemo jbt oni su prejaka ekipa.
P.S
ti si bas dobro informisan
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.