NK Zvijezda Gradačac
- diplomatija
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
ipak cete dobiti najljepseg trenera u ligi, zvonko nece ahh
meni je interesantan, znači on je danas bio na treningu zvijezde?Koliko znam još za njega nije dogovoreno ili se varam?
mislim da ce on ako ostane biti pojacanje mlad je zna zabiti potpisat bar na tri godine i to je tosony_91 je napisao/la:moram sam sebe ispravljati, mislim da sam našao Mujkića, ako je kome interesantan, već sam mu 3 posta posvetiosony_91 je napisao/la:gledam ove slike na g-x.com i ne vidim tu ovog Mujkića iz Gračanice![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
jel ti to znas neko imediplomatija je napisao/la:ipak cete dobiti najljepseg trenera u ligi, zvonko nece ahh
nije dogovoreno nista dosta momaka ima na probi.po meni mujkic ima dobre predispozicije da prode i bez probe al eto vidjet cemoeminem22 je napisao/la:meni je interesantan, znači on je danas bio na treningu zvijezde?Koliko znam još za njega nije dogovoreno ili se varam?
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa zna se ko je najljepšiemir_dj je napisao/la:jel ti to znas neko imediplomatija je napisao/la:ipak cete dobiti najljepseg trenera u ligi, zvonko nece ahh
ahhhah veliki ibrak, e onda će te pravo popusiti
to sam i mislio... ne zna on hljeba jest...seven je napisao/la:pa zna se ko je najljepšiemir_dj je napisao/la:jel ti to znas neko imediplomatija je napisao/la:ipak cete dobiti najljepseg trenera u ligi, zvonko nece ahh, samozvani ekspert za moderni napadački fudbal
neko ce sigurno doci tako je danas rekao durgut a koce manje je vazno vise raduje da su svi na okupu i da cemo imat dobru ekipu
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
dobar dobar ibrak odmah bi ga doveo u zvijezdi se zna ko sta radi sto se tice trosenja para i to je bitni nece nas moc pokrast to je sigurno.ako se pokaze dobar do kraja sezone ostaje ako ne onda ide i to je to
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
emir_dj je napisao/la: to sam i mislio... ne zna on hljeba jest...
kako da ne zna itekako zna pogotovo tuđeg, nemoj potcjenjivati Ibraku
a kralju ostani i dalje mrtav ko što si i navikao biti, a ono što sam ja radio ti nikad nećeš za tri života
i ja mislim da je stranac, mada bi Abdulah realno bio u ovom trenutku bolje rješenjealeksandar_veliki je napisao/la:Ma nema nista od Ibraka, mada bi vam on bio najbolje rjesenje, opet ce neki stranac doci, kao da gledam.
pa znam ja da on zna jest tuđeg... ali kao stručnjak je jedna velika nulaseven je napisao/la:emir_dj je napisao/la: to sam i mislio... ne zna on hljeba jest...
a kralju ostani i dalje mrtav ko što si i navikao biti, a ono što sam ja radio ti nikad nećeš za tri života
kralj_je_mrtav je napisao/la:Znam i masno si naplacivao, no ne moras sad rovariti. Bio si, otisao, podrzi klub od kojeg si dosta toga jamio.seven je napisao/la:emir_dj je napisao/la: to sam i mislio... ne zna on hljeba jest...
care moj znanje je skupo to se uvijek plaća
pa sad nije na nekom svjetskom nivou, ali ne odskače od ostalih domaćih stručnjakaemir_dj je napisao/la:pa znam ja da on zna jest tuđeg... ali kao stručnjak je jedna velika nulaseven je napisao/la:emir_dj je napisao/la: to sam i mislio... ne zna on hljeba jest...
Na osnovu cega si stekao takvo misljenje, na osnovu toga sto je s nikad krepanijim Velezom osigurao ostanak u ligi, pa onda ga doveo na korak do Evrope ili na osnovu toga sto je Celik doveo do finala Kupa
[/quote]
na osnovu štimanja i vranja
na osnovu štimanja i vranja
Vidjet ćete,srbin trener mora biti.
ibrak je vodio klubove po PL i drugoj, i vodio je armiju igrača sa sobom gdje god je radio. Nije napravio ni u jednom klubu rezultat vrijedna spomena: Vi ste se dobro organizovali imate dobar budžet , nađite trenera koji će težiti na dugotrajnom radu a ne slavi preko noći
zar ti trebaju dokazi... sam si reko nikad krepanij velez preporodio... jest da nije bilo SDP-A i premijera da gura...aleksandar_veliki je napisao/la:
Klasika, imas dokaze za to ili pak, onda u nasoj zemlji nema strucnjaka jer svi varaju i stimaju.
I opet ja,,,,,,,,,profesor iz Doboja danas sedeo u jednom kaficu sa jednim clanom uprave Zvijezde u Gradačcu,,,,eminem22 je napisao/la:ahhhah veliki ibrak, e onda će te pravo popusiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.