Kad' smo prosle godine igrali 4-4,Benayoun uradi laznjak i Toure i Gallas lete k'o debilicikcanga je napisao/la:**** te ekipa u kojoj se moras osloniti na Benayouna.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
hahaha gayevi

Gerrard, Johnson, Riera ozlijeđeni
Aquilani, Agger, Skrtel, Aurelio, Ngog niko nece igrati zbog gripe. Za sada se ne zna da li je u pitanju obicna ili svinjska gripa.
Aquilani, Agger, Skrtel, Aurelio, Ngog niko nece igrati zbog gripe. Za sada se ne zna da li je u pitanju obicna ili svinjska gripa.
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING DOWN THE ROAD!!!
WE'LL BE COMING
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
- reds_forever
- Kontakt:
gdje li su sad oni biseri sto su govorili da fudbaleri ne mogu oboliti od svinjske gripemakas je napisao/la:Gerrard, Johnson, Riera ozlijeđeni

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- alan_kardec
- Kontakt:
makas je napisao/la:Gerrard, Johnson, Riera ozlijeđeni
auuu ebote desetkovani smo danas.ali eto i u fulhamu imaju problema sa timom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- TheScouser
- Kontakt:
Liverpool: Reina, Insua, Degen, Carragher, Kyrgiakos, Kuyt, Benayoun, Mascherano, Lucas, Voronin, Torres.alan_kardec je napisao/la:auuu ebote desetkovani smo danas.ali eto i u fulhamu imaju problema sa timom.
Subs: Gulacsi, Babel, Spearing, Plessis, Dossena, Eccleston, Ayala.
Ajjjjj mati mila, pa na'ebali smo k'o žuti, pa nek nam je Bog dragi na pomoci, pa mi smo stvarno kurate srece!

Dajte ljudi ako nadjete linkove, skoro 2 GB prometa mi ostalo, pa bih volio da pogledam tekmu...?
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
www.lfcglobe.com tu ces naci linkoveTheScouser je napisao/la:Liverpool: Reina, Insua, Degen, Carragher, Kyrgiakos, Kuyt, Benayoun, Mascherano, Lucas, Voronin, Torres.alan_kardec je napisao/la:auuu ebote desetkovani smo danas.ali eto i u fulhamu imaju problema sa timom.
Subs: Gulacsi, Babel, Spearing, Plessis, Dossena, Eccleston, Ayala.
Ajjjjj mati mila, pa na'ebali smo k'o žuti, pa nek nam je Bog dragi na pomoci, pa mi smo stvarno kurate srece!![]()
![]()
![]()
Dajte ljudi ako nadjete linkove, skoro 2 GB prometa mi ostalo, pa bih volio da pogledam tekmu...?
Ako imas RTS 2 oni prenose Liverpool
WE'LL BE COMING
WE'LL BE COMING
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
WE'LL BE COMING
WHEN YOU HEAR THE NOISE
OF THE SHANKLY BOYS
- TheScouser
- Kontakt:
Hvala brate, imam nakav RTS al' mislim da je to kec, jer nigdje dvojke nema pored onog PTC

Nadam se da cu naci nesto na ovim stream-ovima, hvala jos jednom!

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
ljudi imal kakvih prilika za liverpool
nema sta sa degenom i voroninom u sastavu rezultat je poznat zasad je samo 1 : 0
Pa jel ti gledas utakmicu ? Degen odlicno igra za voronjina se slazem s tobom ali je Kirgijakos uzas pa lik umjesto da iznese loptu spusta je protivnickom igracu i jos kasni kod ubacivanja dufa i primamo go znaci Kirgijakos stopostotni krivac ...Torres_9 je napisao/la:nema sta sa degenom i voroninom u sastavu rezultat je poznat zasad je samo 1 : 0
zar je vazno ko je kriv ? ... kad se vec sve to desi 

You are someone else I am still right here
Ma znam da nije vazno samo hocu reci kolko nas je Kirgijakos "pojacao"...nazalostfera je napisao/la:zar je vazno ko je kriv ? ... kad se vec sve to desi

P:S. Fernando El Ninjoooooo Torreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssssssss
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
TORRREEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
ja necu gledati ni sekund ni jedne liverpoolove utakmice sve dok su strasni rafini puleni u igri a to su kyrgiakos,dossena,degen i posebno VORONINLFCBiH je napisao/la:Ma znam da nije vazno samo hocu reci kolko nas je Kirgijakos "pojacao"...nazalostfera je napisao/la:zar je vazno ko je kriv ? ... kad se vec sve to desi
mi i ovako desetkovani na klupi imamo 2 bolja igraca od ukrainca a to su babel i eccelstone
You are someone else I am still right here
- TheScouser
- Kontakt:
Aj golcine u pm!! Svaka cast momku! Koliko ja vidim, a nisam corav, Fulham je parkir'o bus pred svoj gol i to je to, a gol su nam dali iz smijesne situacije, tek se sad vidi koliko fale Agger i Skrtel, Kyrgiakos je k'o puz spor.
Insua sjajan, svaki dan sve bolji i bolji.
Insua sjajan, svaki dan sve bolji i bolji.

nadam se da cemo zabiti i drugi gol
Vjeruj mi sto se Voronjina tice sto posto se s tobom slazem definitivno nije za nas klub isto tako sam bio skeptican sto se tice Degena ali momak u prosloj utakmici kao i ovoj sad igra odlicno evo danas protiv Fulhama uz Torresa Kuyt i Degen su najagilniji ..Degen i Kuyt odlicno saradjuju i probijaju tu desnu stranu vjeruj mi Degen (sto se tice ove danasnje utakmice ) je u potpunosti odigrao dobru utakmicu odlicno se krece dobar u pas igri ne ispada u odbrani a kao sto rekoh sa kuytom probija odlicno onu desnu stranu ...Normalno nije on jos kalibar Glena Jhonsona ali kad je Glen pvrijedjen mislim da imamo dvojicu igraca koji ga sasvim dobro mogu zamjeniti...fera je napisao/la:ja necu gledati ni sekund ni jedne liverpoolove utakmice sve dok su strasni rafini puleni u igri a to su kyrgiakos,dossena,degen i posebno VORONINLFCBiH je napisao/la:Ma znam da nije vazno samo hocu reci kolko nas je Kirgijakos "pojacao"...nazalostfera je napisao/la:zar je vazno ko je kriv ? ... kad se vec sve to desi
mi i ovako desetkovani na klupi imamo 2 bolja igraca od ukrainca a to su babel i eccelstone
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
izasao torres usao babel cini mi se
a bas je torres bio raspolozen

Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.