a šta si mene citirao, vidiš šta sam pitao.. nigdje veze :vpabizo je napisao/la:Čestitke za pobjedu i pozdrav iz Australije,,,,,,,Evropa čeka OLIMPIC.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidim tema Olimpic SARAJEVO.
Pa me zanima kakve veze imaju sad sa Sarajevom, ako već dole ne igraju.. stadion su iznajmljivali šta već, i kako čujem iz budžeta grada nisu dobivali ništa para !?
Olimpik Sarajevo
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidim tema Olimpic SARAJEVO.
Pa me zanima kakve veze imaju sad sa Sarajevom, ako već dole ne igraju.. stadion su iznajmljivali šta već, i kako čujem iz budžeta grada nisu dobivali ništa para !?
Buraz, Olimpic ni iz jednog budžeta ne prima pare. A iznajmljuje po potrebi
Šta se sve riješilo?svejedno je napisao/la:Sve se rijesilo a i kamp se uveliko gradi i biti ce spreman do maja.JBG moze se.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidim tema Olimpic SARAJEVO.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pazi na ramenu sponzor od tri stoje
a niko se ne hvali.
Kamp se privodi kraju,Otoka bi trebala biti pod koncesijom ili nesto slicno a budjetu smo blizi vise nego ikada.Mancini je napisao/la:Šta se sve riješilo?svejedno je napisao/la:Sve se rijesilo a i kamp se uveliko gradi i biti ce spreman do maja.JBG moze se.Benjo_AFC86 je napisao/la:Vidim tema Olimpic SARAJEVO.
[/quote]
Sve se rijesilo a i kamp se uveliko gradi i biti ce spreman do maja.JBG moze se.
[/quote]
Šta se sve riješilo?[/quote]
Kamp se privodi kraju,Otoka bi trebala biti pod koncesijom ili nesto slicno a budjetu smo blizi vise nego ikada.[/quote]
E ako je tako onda je odlično!
Sve se rijesilo a i kamp se uveliko gradi i biti ce spreman do maja.JBG moze se.
Šta se sve riješilo?[/quote]
Kamp se privodi kraju,Otoka bi trebala biti pod koncesijom ili nesto slicno a budjetu smo blizi vise nego ikada.[/quote]
E ako je tako onda je odlično!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ovo je provjereno milion posto.
Odlično.svejedno je napisao/la:Ovo je provjereno milion posto.
Vidim Gračić i njegova kompanija je došla na ovaj forum iz lože stadiona Tušanj..Vi ste oni "kulturni" što poslije izjednačujućeg gola ebete mame publici na stadionu?? E moja Tuzlo šta si sebi dovela..ccccccc
OFK Gradina Srebrenik
Vidjeli od vas kako kulturno navijate!Brcko87 je napisao/la:Vidim Gračić i njegova kompanija je došla na ovaj forum iz lože stadiona Tušanj..Vi ste oni "kulturni" što poslije izjednačujućeg gola ebete mame publici na stadionu?? E moja Tuzlo šta si sebi dovela..ccccccc
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
hahah Mancini sta pricas pa ima li neka navijacka skupina koja ne psuje.. pusti bonton mozda vi to ne znate jer nemate navijace pa..
Dobro Fukare zapjevase.. Gracicu cigane ***** cete Fukare
btw: na kojem portalu si nasao sliku ovu
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sve u redu ali šta vam je Sarajevo krivo?Benjo_AFC86 je napisao/la:hahah Mancini sta pricas pa ima li neka navijacka skupina koja ne psuje.. pusti bonton mozda vi to ne znate jer nemate navijace pa..
Tesko onome ko psuje ono sto je sveto,primitivizam do bola.Sreca da ispadate i daleko vam kuca bila od nase.
Sta je se to psovalo ?
Evo mene s Tušnja tek sada. Kakav papanluk. Psuju djecu sarajevsku i slično. Niko ne pominje Olimpic.
VIZE PAPCIMA UVESTI U SVE GRADOVE
VIZE PAPCIMA UVESTI U SVE GRADOVE
Nekom opasno smeta sto se psovalo Gracicu 
Znaci, mogao bi se Olimpik opet na Otoku vratiti????svejedno je napisao/la: Kamp se privodi kraju,Otoka bi trebala biti pod koncesijom ili nesto slicno a budjetu smo blizi vise nego ikada.
A gdje se gradi taj kamp???
Bravo VuCovi.
Da je pravde u PL BiH, Olimpik bi trebao biti prvak ove godine.
Da je pravde u PL BiH, Olimpik bi trebao biti prvak ove godine.
Gledam ovaj pregled i volio bih ako ima neko da postavi neki link da se pogleda i čuje pregled još jednom. Ovo je molba, ako neko može reći ima li negdje skinut pregled, bio bih zahvalan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.