Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
Jel ko od vas igrao igricu Tekken
Ja sam igrao sve dijelove osim ove 6 . Nesto mi nikad nije bilo jasno sta je Jin Kazuyi i Heihachiju i otkud mu oni geni đavola

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad smo kod roštilja, ima da ga raspalim u nedjelju. Nisam dugo, pobogu. Poželio sam smrditi na onaj dim i ta s*anja. Još pivo, ležaljke ili neke stolice i gledanje žena na jezeru. Znači, game, set & match.Emir_ZENICA je napisao/la:Pivo i rostilj nista bolje...uh sto mi tesko sjeda ovo pisanje o hranima sve je dobro ,samo nek se mezi
Ja igr'o samo Tekken 3. Sjećam se Yoshimitsua, Eddyja, Paula i takvih likova.bavarian_bk je napisao/la:Jel ko od vas igrao igricu TekkenJa sam igrao sve dijelove osim ove 6 . Nesto mi nikad nije bilo jasno sta je Jin Kazuyi i Heihachiju i otkud mu oni geni đavola
![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Monolog je napisao/la: Kad smo kod roštilja, ima da ga raspalim u nedjelju. Nisam dugo, pobogu. Poželio sam smrditi na onaj dim i ta s*anja. Još pivo, ležaljke ili neke stolice i gledanje žena na jezeru. Znači, game, set & match.
Ja sam juce evo pripremam se za veceras,posto sam veceras uzeo pauzu (ubit ce me sef
A C A B !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući.Emir_ZENICA je napisao/la:
Ja sam juce evo pripremam se za veceras,posto sam veceras uzeo pauzu (ubit ce me sef) joj kako je lijepo smrditi na cevape,piletinu
![]()
aaaa gdje na jezeru ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Jao ja gotiveMonolog je napisao/la: Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući.
Zadnja izmjena: Emir_ZENICA, dana/u 18 jun 2010, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
A C A B !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa ti si jučer uživ'o dok sam se peglo na ispitu s kojeg sam izašao nakon tačno 26 minuta, jer me nisu potrefila pitanja(doduše, nisam ni učio). Dakle, sve u svemu, ti si uživao jučer, ja ću sutra i to je 1:1.Emir_ZENICA je napisao/la:Jao ja gotiveMonolog je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la: Idemo na Bistaračko jezero. To ti je između Tuzle i Lukavca(puno bliže Lukavcu, tako da...), pa ćemo se zadati k'o pravi. Vjerovatno ćemo iznajmiti kućice ili prikolice pa ostati cijelu noć, da se pijani ne vraćamo kući.Samo da Vam lijepo vrijeme bude i to je to.Bice derneka do sabaha
Ajde neka ,kad neko moze uzivati neka uziva,a mene ceka 1 smjena
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha,dobar si jarane,26 minuta i nije mala stvarMonolog je napisao/la: Pa ti si jučer uživ'o dok sam se peglo na ispitu s kojeg sam izašao nakon tačno 26 minuta, jer me nisu potrefila pitanja(doduše, nisam ni učio). Dakle, sve u svemu, ti si uživao jučer, ja ću sutra i to je 1:1.
A C A B !
75 strana ako Bog da moram naučiti do ponedeljka. Baš me zanima, da li tu mogu, mislim da mogu, no zbuniti ću se kao i obično kada ne učim redovno, i tako skoro uvijek, e jesam ja mamlaz.
Nego hoće li nam ukinuti vize da idem ako Bog da.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta je to, mala maca.Neutral je napisao/la:75 strana ako Bog da moram naučiti do ponedeljka. Baš me zanima, da li tu mogu, mislim da mogu, no zbuniti ću se kao i obično kada ne učim redovno, i tako skoro uvijek, e jesam ja mamlaz.
Naucices ti to ABD.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čuvam se za večeras ako Bog da. Može se naučiti, nije to problem, nego kada se počne pričati onda zaboraviš jednu riječ na glavi si. Jednostavno ovo treba znati detaljno, ne na guranje. Jedino da je profa nešto prije toga pokupio u putu pa sretan dođe na ispit. 
E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
Aj don nouA_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
The Lions are prepared... AVFC!
A sta cemo mi sto to sebi uskracujemo radi Svjetskog ??A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
I ja, i ti, a vjerovatno i dosta drugih "skolaraca" na forumuA_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ja hocu, ustvari moram.A_d_0 je napisao/la:E jest gadan ovaj zivot u pm. Ustajem u podne,malo bazeni,malo ganja se ten,malo rostilj navece,kafice,hlad,internet. I ko ce tako izdrzati 3 mjeseca?
Danas napokon uzeo knjizicu, ne moram tamo do septembra.
Pazi ironije moj Emire...Emir_ZENICA je napisao/la:Ja sam se zaposlio i vama preporucujem..gotiva
Nadjem ja sebi posao prije 20-ak dana, sve ja sebi sredio, i dnevnicu i radno vrijeme kako mi odgovara, ma sve.
I taman kad sam trebao poceti raditi starci mi to zabrane.
Ljudi sa zavrsenim fakultetima nemaju posla, a ja se sa 18 godina zaposlim i on mi ne da raditi.
Juce mi nudi da se ponovo dogovarami, e reko necu ja sad.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja zgulio koljeno prije 3 dana 
ma bjezi oko tog posla stari me rekao ubaciti al nesh muti koce ga znati
al sta ces svakako ce mi morati davat love ja radio ne radio
al jedva cekam sutra ja i kolega mi idemo u sutjesku sa udruzenjem antifasista,prosjek godina hmmm 90
al nea veze tu smo nas dvojica da izvlacimo prosjek ha ya
al sta ces svakako ce mi morati davat love ja radio ne radio
al jedva cekam sutra ja i kolega mi idemo u sutjesku sa udruzenjem antifasista,prosjek godina hmmm 90
al nea veze tu smo nas dvojica da izvlacimo prosjek ha ya
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 13 gostiju.