Druze Wolsfi su uz Bayern najjaci u Bundeski sto se ekonomije tice.majestic24 je napisao/la:Ko ima pare?? Wolfsburg??? Pa da je imao novca,ne bi magath otisao.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Klub koji je nekih 12-13 godina u BL, bez tradicije (pozdrav NoName
) dovesti do titule je vrh. A Felix, poznata ptica selica, procjenio da se najbolje povuci kada si na vrhu. Oko genga bi se oni dogovorili, nego je ovaj naumio da promjeni jato ili ti ga novi izazov.
Nasao ga u zaduzenom Schalkeu, ali ipak klub sa velikom tradicijom (pozdrav harisu
) i velikom popularnoscu u Njemackoj. Od 6-ro djece sto ima, sa razlicitim Frauen, malo se koje rodilo u istom gradu.
Ne bih vise o njemu (i ovo je dovoljno), ali neko ga pomenu, pa da i ja koju bubnem.
Ne bih vise o njemu (i ovo je dovoljno), ali neko ga pomenu, pa da i ja koju bubnem.
Vom Jäger zum Gejagten
- majestic24
- Kontakt:
Svaka cast Magathu,on je znao sta radi,kao danas i guardiola. Nije ovu ekipu trebalo puno promjeniti,mozda par izmjena i to je to,al bi nakon toga bili ponovo ubojiti. Oni njemu nisu dali pare za pojacanja a dali su onome klocu 3o mill...da je felix ostao tu,vukovi bi sada bili rame uz rame s bayernom ako ne i ispred,a u LP nebi ispali u grupi sigurno.geronimo je napisao/la:Klub koji je nekih 12-13 godina u BL, bez tradicije (pozdrav NoName) dovesti do titule je vrh. A Felix, poznata ptica selica, procjenio da se najbolje povuci kada si na vrhu. Oko genga bi se oni dogovorili, nego je ovaj naumio da promjeni jato ili ti ga novi izazov.
Nasao ga u zaduzenom Schalkeu, ali ipak klub sa velikom tradicijom (pozdrav harisu
) i velikom popularnoscu u Njemackoj. Od 6-ro djece sto ima, sa razlicitim Frauen, malo se koje rodilo u istom gradu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
@Dudlas moj od sad pa nadalje i ubuduce za sve poteze klubova ''obracujemo'' se doticnoj osobi.dudlas74 je napisao/la:harishp je napisao/la:Velika uvreda porediti nekog sa MessijemNece se vise ponoviti garant
![]()
BTW bolje da su fasovali i da ne idu u Evropu.
I Miske i Dzeko ce se lakse odluciti a i otici dalje.
Odbranu kompletnu pred prijeki sud.Ono nema smisla.
Mene samo cudi kad si ti tako strucan i svakom loncu moras biti poklopac kako mozes da se provaljujes takvim izjavama.Sta ce se bolan dzeko i miske lakse odluciti.Oni ama bas nista ne odlucuju , oni imaju ugovore, jedini koji odlucuje je WOLFSBURG.Cuj oni ce se lake odluciti, kao da se njih pita nesto , mogu oni odluciti sta god hoce al ako wolfsburg ne aminuje dzaba im.Oni su dakle moze se tako reci wolfsburgovi robovi jer igrati sad za ovakvo sr.anje od ekipe nije nista drugo nego robija.
Strucnjaku za unutrasnje poslove sa tajnim imenom Sahbaz
@Gero izgleda da ce ti tradicionalac iz Nunberskog suda fasovat.I opet Marinko ide nazad u BL number zwei.
Sto se tice tradicije Schalke to mogu Risticu zahvaliti sto ima je tradicija vec 20 godina kao prvoligas bez prekida.To jest taj ih je ciko startovao.To smo vec naglasili
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Veliki pozdrav za druga @geru uz pjesmu od Radeta Jorovića "Selo moje Nurnberg, ljepše od Pariza". 
@haris, dobar ti početak komentara
a nakon toga
a na kraju
hahaha
@haris, dobar ti početak komentara
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Na kraju @No Name izgleda haman ispadas kao i Nunberg iz prve lige pa i jope udjes pa i jope ispadaus.
A tradicija pici ko'na traci.
Procitaj post poglavice nam @gere u vezi tradicionalnih ekipa.
Ekipe turbo folka nisu bile u opticaju.
I onda docaras tu jedan cinizam bez puno zlih namjera.
A tradicija pici ko'na traci.
Procitaj post poglavice nam @gere u vezi tradicionalnih ekipa.
Ekipe turbo folka nisu bile u opticaju.
I onda docaras tu jedan cinizam bez puno zlih namjera.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Ma ovaj Nuremberg ti je isti ko i ja moj harise. I ja se radujem svakom mjesecu koji prođe u životu, hem se još po jedna rata za svaki kredit otplatila, hem djeca rastu
E tako ti je to i kod njih, bitno je da tradicija vinta, a šta se desilo u toj tradiciji posljednjih dana, mjeseci, godina, to nije ni bitno.
A poglavica ko poglavica, ne može samo vrača da brani, valja i male indijance čuvati. Nije mu zamjeriti, džaba je.
A inače, znal' se gdje će Džeko (da ne bude off)
A poglavica ko poglavica, ne može samo vrača da brani, valja i male indijance čuvati. Nije mu zamjeriti, džaba je.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Dobro Poglavici je Nurembo-berg ''prva ljubav'' sto se tice hoch deutcha pa ga treba razumjeti.NoName je napisao/la:Ma ovaj Nuremberg ti je isti ko i ja moj harise. I ja se radujem svakom mjesecu koji prođe u životu, hem se još po jedna rata za svaki kredit otplatila, hem djeca rastuE tako ti je to i kod njih, bitno je da tradicija vinta, a šta se desilo u toj tradiciji posljednjih dana, mjeseci, godina, to nije ni bitno.
Uostalom carsija je to kao i dobar stadion imaju.Trebalo bi to bolje fercerat.
Sto se tradicije tice,dosta ih ne konta da tradicija nece pokriti mijesecne troskove,ali eto sto ljudi sto cudi.
BTW ovaj poraz vukova je jos jednom kazem dobrodosao i Dzeki i Misketu.
Vjerovatno znaci ''alaihmanet''Evropo.Plus sto su ovi svoju normu itekako ispunili i danas.
Igrac koji vrijedi a nezadovoljan je statusom ne u ekipi vec statusom ekipe.Znaci zbogom mi ostaj malena.
Jer svaki trener,menadjer dobro zna sta znaci imati nezadovoljnog igraca.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
samo da se kratko nadovezem... istina je da je Magath zagrijan bio za Schalke iz razloga sto zeli da se jednog dana uvali u njihovu upravu, da postane schalkeov "beckenbauer"... no, Magath je imao viziju sa Wolfsburgom, on je procijenio da je tim odigrao pa i iznad svojih mogucnosti i da je za osvajanje titule slijedece (ove) godine potrebno dobro pojacati ekipu... takodjer je trazio skoro pa duplo na svoj ugovor... e to se nije svidjelo upravi, oni su procijenili da ih on ucjenjuje i da trazi previse... majestic rece da nemaju... nije da nemaju, imaju itekako, wolfsburg ima drugi najveci budzet u ligi, ali su mislili da mogu proci jeftinije (i bez magatha)... no doveli su loseg trenera i usrali sve. da je dosao schuster ili trener tog kalibra, bilo bi drugacije...geronimo je napisao/la:Klub koji je nekih 12-13 godina u BL, bez tradicije (pozdrav NoName) dovesti do titule je vrh. A Felix, poznata ptica selica, procjenio da se najbolje povuci kada si na vrhu. Oko genga bi se oni dogovorili, nego je ovaj naumio da promjeni jato ili ti ga novi izazov.
no postoji prica medju navijacima WOlfa da je magath isao sa zahtjevima ciljano daleko da bi ga odbili jer je vec na proljece bio koketirao sa schalkeom... sta se tu desavalo, Bog sami zna...
edit/ neko spomenu da je Veh potrosio CAK 30 milioncica... pa jest, samo sto je Magath trazio cini mi se 60 miliona za pojacanja ili tako nesto... znam da je bila velika cifra...
da ne bude Offline
Nece Dzeko nigdje, tako mu grah pao
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Hehehe, ja sam mislio malo da vas bocnem (velike postivaoce Felixa-sretnog, bezimenog i hareta
), kad ono ovakve reakcije.
Usput, i ja ga izuzetno cijenim, ali sta mi smeta kod njega to sam i napisao, jbg, ne drzi ga mjesto. Bilo mi je zao kada se nije uspio dogovoriti sa vukovima, jer uz sve uslove koje je tamo imao, mogao bi postati u Bundesligi dritte kraft, s vremenom bi padale tu i tamo poneka titula, tako da bi zauvijek izbrisali imidz graue Mausa. Portorikanac je otisao iz vucje jazbine uz pjesmu...dzaba vam novci moji sinovci. 
@_dreamer_ , znam sve to, dobro si rekao ovo za price medju navijacima Wolfa.
Da ne bude off
, Edin na putu da bude drugi Bosanac poslje Segeja sa goldene Kanone.
@_dreamer_ , znam sve to, dobro si rekao ovo za price medju navijacima Wolfa.
Da ne bude off
Vom Jäger zum Gejagten
- miralem444
- Kontakt:
sta nece dzeko nigdje sta vam jeee cccc dzeko 100% ide iz wolfsburgaa..meni nebi bilo lose kad bi manchester dao berbatova i jos koji milioncic za dzeku mislim dobro i za wolfsburg haya. obadvije strane zadovoljneee..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
pa nije ti ovo manager pa da mozes igrace slati kako hoces i gdje hoces.. ne znam Berbatovu platu, ali vjerujem da je 5x veca nego kod svakog igraca Wolfsburga, sto je upitno da li Wolfsi imaju dovoljan budjet za takvu platu.. pa i sami su rekli da ne zele nikakvu zamjenu, vec zele 40m na sunce.. Manchester ima Rooneya u napadu, a kao zamjene sasvim solidne Berbatova i Owena.. smijesno bi bilo odvajati 40m za novog napadaca koji bi vjerovatno sjedio na klupi kao sto sad sjedi Berbatov.. tako da sumnjam da ce Manchester ici za Dzekom.. Chelsea ima Anelku, Drogbu i Kaloua.. jos se tu moze dodati i Staridge ( kako se vec pise ).. tesko da ce i oni ici.. Man City je pun napadaca, a Dzeko bi samo bio visak.. Milan nema novca za njega.. Arsenal je vec kupio Chamackha za 15-ak miliona tako da i oni ispadaju iz utrke.. pored toga sto bi bio visak ( Bendtner, Chamackh, Van Persi i Eduardo ) vec sto nemaju para za Dzeku.. iz Bayerna rekli da im ne treba..
tako da ostaje Juve jedino ko se interesuje za Dzeku, a ima vise nego dovoljno da kesira za njega..
tako da ostaje Juve jedino ko se interesuje za Dzeku, a ima vise nego dovoljno da kesira za njega..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Arsenal još ništa nije kupio, a ako Chamak dođe onda dolazi kao slobodan igrač, jer mu ugovor istiće za mjesec, dva...daffy je napisao/la:pa nije ti ovo manager pa da mozes igrace slati kako hoces i gdje hoces.. ne znam Berbatovu platu, ali vjerujem da je 5x veca nego kod svakog igraca Wolfsburga, sto je upitno da li Wolfsi imaju dovoljan budjet za takvu platu.. pa i sami su rekli da ne zele nikakvu zamjenu, vec zele 40m na sunce.. Manchester ima Rooneya u napadu, a kao zamjene sasvim solidne Berbatova i Owena.. smijesno bi bilo odvajati 40m za novog napadaca koji bi vjerovatno sjedio na klupi kao sto sad sjedi Berbatov.. tako da sumnjam da ce Manchester ici za Dzekom.. Chelsea ima Anelku, Drogbu i Kaloua.. jos se tu moze dodati i Staridge ( kako se vec pise ).. tesko da ce i oni ici.. Man City je pun napadaca, a Dzeko bi samo bio visak.. Milan nema novca za njega.. Arsenal je vec kupio Chamackha za 15-ak miliona tako da i oni ispadaju iz utrke.. pored toga sto bi bio visak ( Bendtner, Chamackh, Van Persi i Eduardo ) vec sto nemaju para za Dzeku.. iz Bayerna rekli da im ne treba..
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
sve je dogovoreno vec na zimskom prelaznom roku.. i zato je placeno 15m, jer na ljeto postaje slobodan i mogao bi otici gdje hoce..
Imaš na temi Arsnela izjavu Wengera za oficijalne strancie arsenala, pa onda reci...daffy je napisao/la:sve je dogovoreno vec na zimskom prelaznom roku.. i zato je placeno 15m, jer na ljeto postaje slobodan i mogao bi otici gdje hoce..
I ja ti garantujem da nije ni marke dato za njega, bar ne što se tiče transfera...
sad ja i ti mozemo nagadjati do sutra kako i sta.. ali ja vjerujem da je deal vec sklopljen u Januaru i da se radi tajno.. kao sto se 90% transfera radi..
eto, ako dovedu Chamakha opet imaju dovoljno napadaca i dovodjenje Dzeke bi samo bilo pretrpavanje.. a ne treba spominjati njegovu cijenu od 40m..
vrlo moguce da ce u Juve doci..
eto, ako dovedu Chamakha opet imaju dovoljno napadaca i dovodjenje Dzeke bi samo bilo pretrpavanje.. a ne treba spominjati njegovu cijenu od 40m..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
A Džekina izjava da želi igrati u CL? Kako stvari stoje, Juventus mu to može pružiti isto kao i Wolfsburg. Dakle, ne bih se baš kladio u njegov prelazak u torinski klub.daffy je napisao/la:sad ja i ti mozemo nagadjati do sutra kako i sta.. ali ja vjerujem da je deal vec sklopljen u Januaru i da se radi tajno.. kao sto se 90% transfera radi..
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mah, ne govorim ti ja to zbog Džeke, svakako mislim da neće u Arsenal, daj Bože da griješim, nego govorim da nije tako, da je Wenger dipl. Ekonomista i da nije glup, što davat 15 miliona eura za nekoga, ko mu je obećao da će doć na kraju ljeta bez da ovaj daje i marke za njegadaffy je napisao/la:sad ja i ti mozemo nagadjati do sutra kako i sta.. ali ja vjerujem da je deal vec sklopljen u Januaru i da se radi tajno.. kao sto se 90% transfera radi..
bas si nas´o s kim ces se zayebavat..geronimo je napisao/la:Hehehe, ja sam mislio malo da vas bocnem (velike postivaoce Felixa-sretnog, bezimenog i hareta)
buzimljanin, sanjach, tetkica hara(sp) i tetkica nejjjma(bRez no)..hm..opasna ekipa.
prvi i drugi su dodavali hemijske kada je feliks potpisivao ugovor.
izgleda da su porijeklom iz(od) vlasenice jer samo su vlasencani majstori za price cula-kazala.
covjece, kako to oni samo detaljno opisuju, bas kao da su dodavali ugovore, ili su bili notari?!
ostalima je dovoljno to sto su procitali, bome i pogledali na tv-u, izjavu her magata u kojoj su navedeni razlozi prelaska u salke. ne da mu je salke ponudio vise, naprotiv! sada her magat zaradjuje manje novca nego ranije, u volfsburgu. jednostavno, covjeka privlace izazovi. materijalna strana mu nije toliko bitna jer je poodavno obezbjedio kako sebe, tako i djecu, unuca, praunucad..
sto se tice forumskih tetkica,
jedino ih je sahbo znao docekati na volej, ali nik sahbo je odavno u vjecnim lovistima.
ps
dzeko ce u bayern!
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
onda neke novine varaju.. ja sam mislio da je taj predugovor kostao 15m.. kontas.. da ce Arsenal dati 15m odma, ali na kraju sezone da bude njihov 100%.. ali ako je tako, onda je dobro Arsenal prosao..
@Monolog.. znam tu izjavu.. ali samo bih se nadovezao.. da li je mislio da zeli iskljucivo sljedece sezone da igra u LP ili da zeli da igra redovno LP.. jer Juve jos uvijek ima sanse.. kakve takve.. Palermo ima jako jako tezak raspored do kraja, a Juventusu je lagan.. ali opet, Juve moze provesti jednu sezonu bez LP, ali ce zato sljedecih 30 god biti redovan.. a ukoliko se desi da Juve fkt. ostane bez LP, onda vjeruj da su sanse vece.. jer to ce biti kraj uprave i pravi remont ce biti u ekipi..
sumnjam da bi razmisljao izmedju Wolfsburga i Juventusa, koji je jedan od rijetkih klubova koji ga zeli i moze ga dovesti..
@Monolog.. znam tu izjavu.. ali samo bih se nadovezao.. da li je mislio da zeli iskljucivo sljedece sezone da igra u LP ili da zeli da igra redovno LP.. jer Juve jos uvijek ima sanse.. kakve takve.. Palermo ima jako jako tezak raspored do kraja, a Juventusu je lagan.. ali opet, Juve moze provesti jednu sezonu bez LP, ali ce zato sljedecih 30 god biti redovan.. a ukoliko se desi da Juve fkt. ostane bez LP, onda vjeruj da su sanse vece.. jer to ce biti kraj uprave i pravi remont ce biti u ekipi..
sumnjam da bi razmisljao izmedju Wolfsburga i Juventusa, koji je jedan od rijetkih klubova koji ga zeli i moze ga dovesti..