Pa uredjivanje lige.E sad posto je nas tri clana to mi izmedju sebe rasporedimo.A posla ima dovoljno za sva tri clana.alacious je napisao/la:Ja se ne mislim ni prijavljivati,samo sam pitao koji je bio Liedsonov(valjda ovako) posao.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Uredu,hvala na odgovoru123456 je napisao/la:Pa uredjivanje lige.E sad posto je nas tri clana to mi izmedju sebe rasporedimo.A posla ima dovoljno za sva tri clana.alacious je napisao/la:Ja se ne mislim ni prijavljivati,samo sam pitao koji je bio Liedsonov(valjda ovako) posao.
inace,moj prijedlog vam je Juventus 0244,veoma vrijedan i pouzdan forumas(vidim po PES 6 ligi)
- Megamon
- Kontakt:
I ja se prijavljujem 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
I ja,ako moze tu sam subotom i nedeljom
Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 19 sep 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- legenda reala
- Kontakt:
Kad vidim ko se sve prijavljuje(Edo,Megamoj
) i ja hoću da budem glavešina u savezu
,nema ga redovnijeg od mene ,tu sam svaki dan u sedmici od 0-24 (nedajte mi lagati)
Admin ako me ne izabere ,prekinuću sve odnose sa njim i više nismo jarani (kraj priče)
Od ovih gore pobrojanih ja nebi nikog podržao ,đeće Emir,Edin,Hairlija ,Faraon biti članovi nekog saveza to je bruka za ovu ligu
a i nemaju oni vremana za to škola ih slomi
Nego pošto je Monolog ovdje glavni ,stavite njega ,on je ipak ovde bog i batina
Admin ako me ne izabere ,prekinuću sve odnose sa njim i više nismo jarani (kraj priče)
Od ovih gore pobrojanih ja nebi nikog podržao ,đeće Emir,Edin,Hairlija ,Faraon biti članovi nekog saveza to je bruka za ovu ligu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nedam ti lagatlegenda reala je napisao/la:nema ga redovnijeg od mene ,tu sam svaki dan u sedmici od 0-24 (nedajte mi lagati)![]()
![]()
Ako iko visi na ovom forumu,to je onda on
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
u 3 sezone nijedno kolo nisam izostao,a ti se prijavljujes,najveci spammer na forumu i meni nesta govorislegenda reala je napisao/la:
Od ovih gore pobrojanih ja nebi nikog podržao ,đeće Emir,Edin,Hairlija ,Faraon biti članovi nekog saveza to je bruka za ovu ligu![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam ni ja pa šta ,jbt odma se pališ ,vidiš da vas zajebajem jbtFaraon iz Visokog je napisao/la:u 3 sezone nijedno kolo nisam izostao,a ti se prijavljujes,najveci spammer na forumu i meni nesta govorislegenda reala je napisao/la:
Od ovih gore pobrojanih ja nebi nikog podržao ,đeće Emir,Edin,Hairlija ,Faraon biti članovi nekog saveza to je bruka za ovu ligu![]()
novi član saveza samo može biti Monolog i niko više ,ja sam tako odlučio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Smijesno,evo leg'o sam na pod od smijehalegenda reala je napisao/la:Kad vidim ko se sve prijavljuje(Edo,Megamoj) i ja hoću da budem glavešina u savezu
,nema ga redovnijeg od mene ,tu sam svaki dan u sedmici od 0-24 (nedajte mi lagati)
![]()
![]()
Admin ako me ne izabere ,prekinuću sve odnose sa njim i više nismo jarani (kraj priče)![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- legenda reala
- Kontakt:
Ustani ,zima nahladićeš se .Megamon je napisao/la:
Smijesno,evo leg'o sam na pod od smijeha
Eto pošto se i Hairlija ljuti (štaš kad ne zna za šalu)kako se Edo ne javlja nego vi Arsenalovci
Nađite obavezno još jedno mjesto u savezu za Hairliju ,eto ako mene izaberu ja ću ga prepustiti njemu .ako mu je toliko bitno ,samo da ustane sa poda
- Megamon
- Kontakt:
Dosadan si bolan,svaki post ti je zajebancija koja je na nivou desetogodisnjaka.Svaki post sadrzi vise ovaj smajli
nego rijeci.I ja sam se zahebav'o al sve ima granicu.Nije zanimljuivo jedan te isti fazon furati vise od godinu dana.Al' et da ne kvarimo ovu temu po meni najbolje da bude juventus0244
Ne moze ni Monolog ni Juventus jer su moderatori, ako mene izaberete prepustit cu mjesto Boscu. (legendi, uinat, jer mi bari trebe.)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
E nek' si reko,sad te nece ni izabratEdin TM87 je napisao/la:Ne moze ni Monolog ni Juventus jer su moderatori, ako mene izaberete prepustit cu mjesto Boscu. (legendi, uinat, jer mi bari trebe.)
K'o da neznas da su Legenda i Admin dobri drugovi..i ovako si im'o malo sanse,a tek ovako
Ma nema on sansi, pa ja bi napustio forum za sva vremena, cuj legenda u savezu, pa da steli parove sebi i da bude najbolji strijelac, e nece moci!alacious je napisao/la:E nek' si reko,sad te nece ni izabratEdin TM87 je napisao/la:Ne moze ni Monolog ni Juventus jer su moderatori, ako mene izaberete prepustit cu mjesto Boscu. (legendi, uinat, jer mi bari trebe.)![]()
K'o da neznas da su Legenda i Admin dobri drugovi..i ovako si im'o malo sanse,a tek ovako
Pustite suplju, odoh tipovat, najavljujem hettrik!
Roger Federer the greatest of all time!
Nek u savez udje neko ko ima staza u igri.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Nek u savez udje neko ko ima staza u igri.
To je jedan od preduslova.Prijave primamo do Utorka u 24:00.Do sada im 2-3 ozbiljne prijave.Ostalo smatram zezancijom.A na kraju ce admin odluciti.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir ZENICA
- Kontakt:
@Juventus0244,Megamon ili BiHfan.
Samo jos da se BiHfan prijavi,dugo je tu,odlican forumas,njega.Isto tako i za Megamona.A juventus je svoja prica(pozitivaaa) Ja se prijavio,al vidim nemam sanse,moram sekretaru uvaliti koju stoju.
Samo jos da se BiHfan prijavi,dugo je tu,odlican forumas,njega.Isto tako i za Megamona.A juventus je svoja prica(pozitivaaa) Ja se prijavio,al vidim nemam sanse,moram sekretaru uvaliti koju stoju.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Malo vise stojkiEmir ZENICA je napisao/la:@Juventus0244,Megamon ili BiHfan.
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Emir ZENICA
- Kontakt:
500 stoja.Ja kao kandidat ne dam vise ! Dosta ?
Volim te Celik ! ! !
Ma necu ja, dosta je jedan clan Delfina u savezu, a plus nemam ja vremena ovo raditi barem trenutno. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.