bvb je napisao/la:ja isto mislim da je Izet precijenjen. Svicarska liga nije nesto, mozda mu se posrecilo da zabije par golova zaredom.
u dvadesetak minuta protiv Latvije je bio skroz los.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bvb je napisao/la:ja isto mislim da je Izet precijenjen. Svicarska liga nije nesto, mozda mu se posrecilo da zabije par golova zaredom.
u dvadesetak minuta protiv Latvije je bio skroz los.

+1bvb je napisao/la:Daj ba ljudi ignorisite ovog Virtuala.
Nevjerovatno mi je da neko ne vidi probleme (mane) kod Susica, a vidi toliko problema (i nista pozitivno) sa Spahicem. Post o Spahicu kao trecem najlosijem igracu u jednoj utakmici je smijesan i dijetinjast.
Nisam previse aktivan na forumu, ali ponekad prelistam nekoliko tema. Uvijek se moze naci nesto interesantno i nesto sto nisam znao. Ali zadnjih nekoliko sedmica skroz rijetko posjecujem forum zbog forumasa poput Virtula jer se samo nanerviram citajuci komentare.
Zato bi najbolje bilo ignorisati ga i mislim da bi u tom slucaju njegov zivot izgubio smisao.
Jedno rjesenje bi bilo da npr. uopste ne citam njegove postove, ali ih ima toliko da i samo prepoznavanje autora posta uzima dosta vremena (otprilike svaki drugi, kao Spahini crveni kartoni).
Neko ce uvijek odgovoriti naravno, ali ignorisanje od strane redovnih komantatora bi bilo super.
Najbolje bi bilo poslati ga u Banovice, ali je to tesko za ocekivati
Naravno, doticni nije jedini koji tjera raju s foruma, ali je perfektan primjer.
Jel ima negdje na netu da se pogleda emisija?legenda reala je napisao/la:Evo ga i na BHT-u popljuvaše, svi igrači se slikali i odgovorili na par pitanja za serijal emisija Put u Brazil samo Emir nije htio
damir_82 je napisao/la:Jel ima negdje na netu da se pogleda emisija?legenda reala je napisao/la:Evo ga i na BHT-u popljuvaše, svi igrači se slikali i odgovorili na par pitanja za serijal emisija Put u Brazil samo Emir nije htio
Virti, ima na youtube snimak iz sarajeva kad spaha izađe na balkon, ono sto se sarajlije deru bi moglo da vazi i za tebeVirtu4l je napisao/la:Mene to ne iznenađuje. Iznenadi me kad uradi nešto dobro, ali toga je vrlo malo...
E moj Edvine, naivan smo mi narod...Edviin je napisao/la:Virti, ima na youtube snimak iz sarajeva kad spaha izađe na balkon, ono sto se sarajlije deru bi moglo da vazi i za tebe

Ibričić laže kao pas, a ništa drugo nisam ni očekivao. Ibišević, Pjanić, Misimović, Begović, Kolašinac, Hajrović... nemaju nikakav problem stati pred kamere i dati izjavu našim novinarima... dobro se zna kome je to problem, a zna se i zašto.drummer je napisao/la:To je sve Ibricic juce fino pojasnio za jedan portal ko je citao.Kaze Ibro,igraci ne daju izjave nasim novinarima jer ih vecinom pogresno prenesu.
Spaha je obična pizda, ovo na BHT1 je obični interviju pred kamerama, par pitanja šta očekuješ u Brazilu, šta poručuješ navijačima i kakve su nam šanse u Brazilu on glumi neku uvrijeđenu mladu eto ne daje interviju i onda mu ona Naida ode u Leverkusen i napravi interviju od sat vremena, ni ti ni Emir ne znate šta hoćete, ti si se počo gubiti u ovim postovima više ne znaš ni koga braniš ni koga pljuješdrummer je napisao/la: Spaha principijelan i to je.Nisam gledao sata je to na BHT1 ali novinarima je bitna njihova kuca,gledanost,u principu lova i ako im to neko opstruira za to ce napasti svakog zivog.
Zato nas i jesu cetnici klali ko zeceve po cjeloj bosni...Virtu4l je napisao/la:E moj Edvine, naivan smo mi narod...Edviin je napisao/la:Virti, ima na youtube snimak iz sarajeva kad spaha izađe na balkon, ono sto se sarajlije deru bi moglo da vazi i za tebe
Pa druze bilo je ozbiljnog i gadljivog pljuvanja prema Spahicu,nemojmo se lagati.To je vec kampanja i dan danas traje.legenda reala je napisao/la:Spaha je obična pizda, ovo na BHT1 je obični interviju pred kamerama, par pitanja šta očekuješ u Brazilu, šta poručuješ navijačima i kakve su nam šanse u Brazilu on glumi neku uvrijeđenu mladu eto ne daje interviju i onda mu ona Naida ode u Leverkusen i napravi interviju od sat vremena, ni ti ni Emir ne znate šta hoćete, ti si se počo gubiti u ovim postovima više ne znaš ni koga braniš ni koga pljuješdrummer je napisao/la: Spaha principijelan i to je.Nisam gledao sata je to na BHT1 ali novinarima je bitna njihova kuca,gledanost,u principu lova i ako im to neko opstruira za to ce napasti svakog zivog.
Spahica je "popljuvala" Federalna TV, a BHT im je uvijek isao "niz dlaku"... Sportska redakcija koja realizuje sportski program se ne pita sta ce se prenositi...Prenosi se ono za sta se otkupe prava, a novac za otkup redakcija Sportskog programa ne dobija po defaultu!drummer je napisao/la:Pa druze bilo je ozbiljnog i gadljivog pljuvanja prema Spahicu,nemojmo se lagati.To je vec kampanja i dan danas traje.legenda reala je napisao/la:Spaha je obična pizda, ovo na BHT1 je obični interviju pred kamerama, par pitanja šta očekuješ u Brazilu, šta poručuješ navijačima i kakve su nam šanse u Brazilu on glumi neku uvrijeđenu mladu eto ne daje interviju i onda mu ona Naida ode u Leverkusen i napravi interviju od sat vremena, ni ti ni Emir ne znate šta hoćete, ti si se počo gubiti u ovim postovima više ne znaš ni koga braniš ni koga pljuješdrummer je napisao/la: Spaha principijelan i to je.Nisam gledao sata je to na BHT1 ali novinarima je bitna njihova kuca,gledanost,u principu lova i ako im to neko opstruira za to ce napasti svakog zivog.
Svi smo mi ljudi,ne moze pljuvacina i radit mu o glavi a vamo de nam na par pitanja da zaradimo stogod.
Plus sto je taj BHT,oftopic,opskurna tv kuca koja prensi samo domace utakmice na kojima zaradjuje a ne prenosi gostujuce a fol javni servis.Jest servis za zaradit a ne potrosit nista.
Ja branim uvijek one za koje mislim da nisu krivi a pogotovo najbolje igrace,dugogodisnje reprezentativce i dokazane patriote
Mogu se sloziti ali kazem ti,svi smo ljudi,tesko je sve to svariti.Tu je bilo brutalnih bljuvotina.legenda reala je napisao/la:Ma sve ja to shvatama, al on ako želi biti kapiten mora biti na raspolaganju državnoj televiziji tj BHT1 i to je to, može on bojkotovati privatne medije, ali kapiten državne reprezentacije ne smije bojkotovati državnu televiziju, malo je što je sa svih strana opstruiraju i žele da je unište on kao kapiten to ne smije raditi.
I onda ode za neki Pink i da interviju od sat vremene, to ga ne može niko opravdati i to mu je greška