Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Virtu4l » 28 mar 2014, 23:47

bvb je napisao/la:ja isto mislim da je Izet precijenjen. Svicarska liga nije nesto, mozda mu se posrecilo da zabije par golova zaredom.
u dvadesetak minuta protiv Latvije je bio skroz los.
slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 29 mar 2014, 00:12

bvb je napisao/la:Daj ba ljudi ignorisite ovog Virtuala.

Nevjerovatno mi je da neko ne vidi probleme (mane) kod Susica, a vidi toliko problema (i nista pozitivno) sa Spahicem. Post o Spahicu kao trecem najlosijem igracu u jednoj utakmici je smijesan i dijetinjast.

Nisam previse aktivan na forumu, ali ponekad prelistam nekoliko tema. Uvijek se moze naci nesto interesantno i nesto sto nisam znao. Ali zadnjih nekoliko sedmica skroz rijetko posjecujem forum zbog forumasa poput Virtula jer se samo nanerviram citajuci komentare.

Zato bi najbolje bilo ignorisati ga i mislim da bi u tom slucaju njegov zivot izgubio smisao.
Jedno rjesenje bi bilo da npr. uopste ne citam njegove postove, ali ih ima toliko da i samo prepoznavanje autora posta uzima dosta vremena (otprilike svaki drugi, kao Spahini crveni kartoni).
Neko ce uvijek odgovoriti naravno, ali ignorisanje od strane redovnih komantatora bi bilo super.
Najbolje bi bilo poslati ga u Banovice, ali je to tesko za ocekivati :)

Naravno, doticni nije jedini koji tjera raju s foruma, ali je perfektan primjer.
+1
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 00:39

Evo ga i na BHT-u popljuvaše, svi igrači se slikali i odgovorili na par pitanja za serijal emisija Put u Brazil samo Emir nije htio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 00:57

Znači omča se steže, polako ali sigurno... drago mi je da sve više ljudi shvata ono o čemu ja pišem godinama.
Voli te tvoje Sarajevo.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 29 mar 2014, 01:05

legenda reala je napisao/la:Evo ga i na BHT-u popljuvaše, svi igrači se slikali i odgovorili na par pitanja za serijal emisija Put u Brazil samo Emir nije htio
Jel ima negdje na netu da se pogleda emisija?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 01:09

damir_82 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Evo ga i na BHT-u popljuvaše, svi igrači se slikali i odgovorili na par pitanja za serijal emisija Put u Brazil samo Emir nije htio
Jel ima negdje na netu da se pogleda emisija?

Ne znam, ja vratio program unazad da pregledam emisiju, možda sutra neko postavi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 01:11

Sramota je da nije htio učestvovati u toj emisiji, nema poštovanja ni prema ovo malo ljudi što ga još podržavaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 29 mar 2014, 01:11

Ocekujem statement Virtuala po najnovijem dogadjaju.....huh, vec stigao. Ekspresno, pa nema on badava provjerene informacije ljudi moji.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 01:14

Mene to ne iznenađuje. Iznenadi me kad uradi nešto dobro, ali toga je vrlo malo...
Voli te tvoje Sarajevo.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 29 mar 2014, 01:17

Virtu4l je napisao/la:Mene to ne iznenađuje. Iznenadi me kad uradi nešto dobro, ali toga je vrlo malo...
Virti, ima na youtube snimak iz sarajeva kad spaha izađe na balkon, ono sto se sarajlije deru bi moglo da vazi i za tebe :)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 01:23

To je sve Ibricic juce fino pojasnio za jedan portal ko je citao.Kaze Ibro,igraci ne daju izjave nasim novinarima jer ih vecinom pogresno prenesu.
Znamo da je ovo uglavnom istina i svaki normalan covjek bi postupio isto.
Spaha principijelan i to je.Nisam gledao sata je to na BHT1 ali novinarima je bitna njihova kuca,gledanost,u principu lova i ako im to neko opstruira za to ce napasti svakog zivog.
To im je bolna tacka isto Susicu spomen nekih igraca poput Rahima,Ibre ili novih potencijalnih,tad ne preza ni od cega,tako ni ovi isto.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 01:25

Edviin je napisao/la:Virti, ima na youtube snimak iz sarajeva kad spaha izađe na balkon, ono sto se sarajlije deru bi moglo da vazi i za tebe :)
E moj Edvine, naivan smo mi narod...

slika
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 01:27

drummer je napisao/la:To je sve Ibricic juce fino pojasnio za jedan portal ko je citao.Kaze Ibro,igraci ne daju izjave nasim novinarima jer ih vecinom pogresno prenesu.
Ibričić laže kao pas, a ništa drugo nisam ni očekivao. Ibišević, Pjanić, Misimović, Begović, Kolašinac, Hajrović... nemaju nikakav problem stati pred kamere i dati izjavu našim novinarima... dobro se zna kome je to problem, a zna se i zašto.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 01:30

drummer je napisao/la: Spaha principijelan i to je.Nisam gledao sata je to na BHT1 ali novinarima je bitna njihova kuca,gledanost,u principu lova i ako im to neko opstruira za to ce napasti svakog zivog.
Spaha je obična pizda, ovo na BHT1 je obični interviju pred kamerama, par pitanja šta očekuješ u Brazilu, šta poručuješ navijačima i kakve su nam šanse u Brazilu on glumi neku uvrijeđenu mladu eto ne daje interviju i onda mu ona Naida ode u Leverkusen i napravi interviju od sat vremena, ni ti ni Emir ne znate šta hoćete, ti si se počo gubiti u ovim postovima više ne znaš ni koga braniš ni koga pljuješ :?

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 29 mar 2014, 01:33

Virtu4l je napisao/la:
Edviin je napisao/la:Virti, ima na youtube snimak iz sarajeva kad spaha izađe na balkon, ono sto se sarajlije deru bi moglo da vazi i za tebe :)
E moj Edvine, naivan smo mi narod...

slika
slika
Zato nas i jesu cetnici klali ko zeceve po cjeloj bosni...

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 01:39

legenda reala je napisao/la:
drummer je napisao/la: Spaha principijelan i to je.Nisam gledao sata je to na BHT1 ali novinarima je bitna njihova kuca,gledanost,u principu lova i ako im to neko opstruira za to ce napasti svakog zivog.
Spaha je obična pizda, ovo na BHT1 je obični interviju pred kamerama, par pitanja šta očekuješ u Brazilu, šta poručuješ navijačima i kakve su nam šanse u Brazilu on glumi neku uvrijeđenu mladu eto ne daje interviju i onda mu ona Naida ode u Leverkusen i napravi interviju od sat vremena, ni ti ni Emir ne znate šta hoćete, ti si se počo gubiti u ovim postovima više ne znaš ni koga braniš ni koga pljuješ :?
Pa druze bilo je ozbiljnog i gadljivog pljuvanja prema Spahicu,nemojmo se lagati.To je vec kampanja i dan danas traje.
Svi smo mi ljudi,ne moze pljuvacina i radit mu o glavi a vamo de nam na par pitanja da zaradimo stogod.
Plus sto je taj BHT,oftopic,opskurna tv kuca koja prensi samo domace utakmice na kojima zaradjuje a ne prenosi gostujuce a fol javni servis.Jest servis za zaradit a ne potrosit nista.
Ja branim uvijek one za koje mislim da nisu krivi a pogotovo najbolje igrace,dugogodisnje reprezentativce i dokazane patriote ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 mar 2014, 01:42

BHT je uvijek bio korektan, a ova emisija je revijalnog karaktera, bez ikakvih skrivenih motiva ili nečega trećeg.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 mar 2014, 01:47

Ma sve ja to shvatama, al on ako želi biti kapiten mora biti na raspolaganju državnoj televiziji tj BHT1 i to je to, može on bojkotovati privatne medije, ali kapiten državne reprezentacije ne smije bojkotovati državnu televiziju, malo je što je sa svih strana opstruiraju i žele da je unište on kao kapiten to ne smije raditi.
I onda ode za neki Pink i da interviju od sat vremene, to ga ne može niko opravdati i to mu je greška

I BHT kakva god da je još uvijek je pojam za ostale televizije, nije po uticajem nijedne političke stranke dok ostale telvizije jesu i uvijek je realno izvještavala o svemu, prenosi koliko je u njenoj mogućnosti, naravno da može bolje, ali kako ti blokiraju državu tako i televiziju blokiraju u svemu, za sve treba dogovor sve tri strane, a ostale dvije strane žele televiziju za sebe i onda jedan Emir Spahić ponost nacije, neće da da interviju :shock:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 29 mar 2014, 01:51

drummer je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Pa druze bilo je ozbiljnog i gadljivog pljuvanja prema Spahicu,nemojmo se lagati.To je vec kampanja i dan danas traje.
Svi smo mi ljudi,ne moze pljuvacina i radit mu o glavi a vamo de nam na par pitanja da zaradimo stogod.
Plus sto je taj BHT,oftopic,opskurna tv kuca koja prensi samo domace utakmice na kojima zaradjuje a ne prenosi gostujuce a fol javni servis.Jest servis za zaradit a ne potrosit nista.
Ja branim uvijek one za koje mislim da nisu krivi a pogotovo najbolje igrace,dugogodisnje reprezentativce i dokazane patriote ;)
Spahica je "popljuvala" Federalna TV, a BHT im je uvijek isao "niz dlaku"... Sportska redakcija koja realizuje sportski program se ne pita sta ce se prenositi...Prenosi se ono za sta se otkupe prava, a novac za otkup redakcija Sportskog programa ne dobija po defaultu!
Spahic je dobar igrac, dugogodisnji reprezentativac, koji je debitovao za reprezentaciju kao povremeni prvotimac Zagreba...Lijepo od njega sto je sve transfere vratio sa par pozrtvovanih (da ne kazem divljackih) klizecih startova (obicno prema nekom od vrhunskih igraca tipa Neymar, Henry.....)
Evo kapiten jos jednom pokazuje postovanje prema navijacima reprezentacije i nece da da izjavu drzavnoj televiziji....Lijepo od njega....

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 29 mar 2014, 01:53

legenda reala je napisao/la:Ma sve ja to shvatama, al on ako želi biti kapiten mora biti na raspolaganju državnoj televiziji tj BHT1 i to je to, može on bojkotovati privatne medije, ali kapiten državne reprezentacije ne smije bojkotovati državnu televiziju, malo je što je sa svih strana opstruiraju i žele da je unište on kao kapiten to ne smije raditi.
I onda ode za neki Pink i da interviju od sat vremene, to ga ne može niko opravdati i to mu je greška
Mogu se sloziti ali kazem ti,svi smo ljudi,tesko je sve to svariti.Tu je bilo brutalnih bljuvotina.
Postovanje mora biti obostrano,mediji takodje trebaju postovati instituciju kapitena,nije to mala šala.

Da ti pravo kazem ne treba odmah pljuvacina,treba to polahko i uz obostrano postovanje i bice udure.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Amazon [Bot], CAGarfia, Jegres, Maverick, Normus90, tuzlanskinacin i 34 gosta.