NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
sad Obama na EPSN na pitanje misli li jos uvjek da Bearsi mogu do super bowla
..naravno odgovor je da i Tillman ce da bude odbranbeni igrac godine 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebem ja ovim majku prvo od trenera pa onda o ovih igraca u Eagelsima..samo zato sto napadaju Vicka ..covjek nije kriv covjek nema sanse sa njima da igra..oni su anti fudbaleri svi od reda..krenem o onih recivera koji su samo navikani , pa ova jadna OL koja je u rangu sa Bears OL..cak mi se cini da Bearsa OL ove godine je bolja od ove , ali u svakom slucaju je slicna onoj od Bearsa prije godinu dvije ...sramota je ovo ba pa ubise ga ljudi a radi sve sto je u njegovoj mogucnosti...pa na covjeka lete odmah nema sanse ebiga
Ovdje ko god da napadne Vicka neka se srami..trener ako ga pokusa zamjeniti napravit ce goru stvar jer ce rooke QB dobit tolike batine da ce molit boga da se oprosti od ovog sporta, a trener sam onda moze otici retire
Ovdje ko god da napadne Vicka neka se srami..trener ako ga pokusa zamjeniti napravit ce goru stvar jer ce rooke QB dobit tolike batine da ce molit boga da se oprosti od ovog sporta, a trener sam onda moze otici retire
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Saints odbrana nekog zaustavi. Pa ovi Eagles su zalosni za gledati. Jedina stvar koju Saints odbrana radi iole solidno je blitz, i Eagles neznaju kako da se prilagode tome.
Postovanje treba zaraditi.
i pored poraza odbor kolo za Giantse 
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
CLS je napisao/la:i pored poraza odbor kolo za Giantse
ma nemate se vi sta sikirat
Samo Giantsi imaju jako nezgodan raspored sad znaci moze biti ovdje svega..i Bearsi imaju takodjer, ali ja se nadam da nas ne moze nista zaustaviti da imamo barem 10-11 pobjeda s cime bi ja mislim bili u playoffu..ali i prosle godine smo ovako igrali fino dobro sve do Chargersa kad smo ih dobili i izgubili Cutlera i onda raspad sistema
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kakva šteta za ovu akciju Eaglesa što nije prošla, genijalna zamisao
, a sakrivanje je bilo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Phila je bas losa, nikada da opravdaju svoj talenat ali znaju da bljesnu kao prosle sezone pred kraj. Dalas previse stvari ne stima. Tako da sam i ja siguran da idemo u PO ali me brien sto E. Manning zadnjih par kola igra lose.SaltCityAttack je napisao/la:CLS je napisao/la:i pored poraza odbor kolo za Giantse
ma nemate se vi sta sikirat...jedino jos Dallas koliko toliko ima sanse da nesto napravi..PhILA JE sinoc definitivno mozda i izgubila sansu za playoff...mislim nisu ali kako igraju i objektivno gledajuci Giantse kako igraju kad treba onda ne vidim nikako da mogu doci do playoffa..ali nikad ne znas ebiga sve je danas moguce
Samo Giantsi imaju jako nezgodan raspored sad znaci moze biti ovdje svega..i Bearsi imaju takodjer, ali ja se nadam da nas ne moze nista zaustaviti da imamo barem 10-11 pobjeda s cime bi ja mislim bili u playoffu..ali i prosle godine smo ovako igrali fino dobro sve do Chargersa kad smo ih dobili i izgubili Cutlera i onda raspad sistema
Sto se tice Bersa, vi ste uredu, samo bez povreda Cutlera i to je to, mozete do kraja imate ekipu za to. Samo se i GB razigrao.
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a brate daj boze da e bude povreda...bojim se ove zivotinje Watta tesko da mi imamo OL koja njega moze zaustaviti...kazem neka se izgubi samo nemoj povrede jer onda gubimo sve .
Tillman bi mogao propustiti utkamicu ako djete bude dobio taj dan jer izgleda da bi mu zena mogla roditi bas na taj dan utkamice...Idonije je upitan za utakmicu, a Melton ce valjda biti spreman to je ono za sada od bitnih igraca..Forte valjda nije nista strasno vratio s eu prosloj tekmi igrao i ako je bio izasao ....samo da budemo zdravi dace bog...nemoj Tillman da nam fali pa valja cuvaj recivere...Houston ima onu ebenu akciju jako je primjetna u utakmici
...vazd aim uspjeva i uvjek je reciver slobodan daleko od cuvara ne znam ni sam kako ...do sada je Houstonu to polazilo za rukom i valjda ovi nasi su vidjeli to..kad ja mogu vidjet tu akciju mogu vala i oni 
Tillman bi mogao propustiti utkamicu ako djete bude dobio taj dan jer izgleda da bi mu zena mogla roditi bas na taj dan utkamice...Idonije je upitan za utakmicu, a Melton ce valjda biti spreman to je ono za sada od bitnih igraca..Forte valjda nije nista strasno vratio s eu prosloj tekmi igrao i ako je bio izasao ....samo da budemo zdravi dace bog...nemoj Tillman da nam fali pa valja cuvaj recivere...Houston ima onu ebenu akciju jako je primjetna u utakmici
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Urlacher NFC odbranbeni igrac sedmice sa INT TD i forcing fumble ...po meni ej odigrao odlicno, ali opet nikako meni ne moze ispred Tillmana koji je zivotinjski 4 puta izbijao loptu ljudima i to kako..
pa ebote kako je pocela liga uvjek jedna igrac Bearsa NFC odbranbeni igrac sedmice ili mjeseca
pa ebote kako je pocela liga uvjek jedna igrac Bearsa NFC odbranbeni igrac sedmice ili mjeseca
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nisam nikad pratio americki fudbal, nit me je previse interesovalo, ali evo par noci gledam na areni, pohvato sam kofol pravila, i kontam da predjem u redovne pratioce.
Samo, mozel me neko uputit, koji su najbolji timovi trenutno i u historiji, najbolji igraci ovo ono. Ne znam za koga da navijam, svidjaju mi se recimo Pittsburg Steelersi, iz razloga sto jedino njih znam otprije (Osim Arizone) jer su ugostili The Dark Knight Rises.
I da, mozel mi neko na brzinu jos objasnit sav hype oko Tebowa?? Znam da je izvikan i da ga mnogi ne vole
Samo, mozel me neko uputit, koji su najbolji timovi trenutno i u historiji, najbolji igraci ovo ono. Ne znam za koga da navijam, svidjaju mi se recimo Pittsburg Steelersi, iz razloga sto jedino njih znam otprije (Osim Arizone) jer su ugostili The Dark Knight Rises.
I da, mozel mi neko na brzinu jos objasnit sav hype oko Tebowa?? Znam da je izvikan i da ga mnogi ne vole
novi logo Cardinalsa

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Najstariji tim i tim koji je sinonim za ovaj sport jesu Green Bay Packersi koji su postali popularni krajem 60-tih i pocetkom 70-tih godina sa legendarnim trenerom Vinceom Lombardijem. Takodjer Packersi su jedini tim gdje su gradjani vlasnici kluba, dok su kod ostalih klubova to privatni biznismeni.Donnie Darko je napisao/la:Nisam nikad pratio americki fudbal, nit me je previse interesovalo, ali evo par noci gledam na areni, pohvato sam kofol pravila, i kontam da predjem u redovne pratioce.
Gledajuci odredjene ankete najbolje medju navijacima kotiraju Cowboysi, zatim Steelersi, Patriotsi i Packersi. Takodjer tu imas i 49erse, Bearse i Giantse, ali oni bar po meni u siroj javnosti SAD-a nemaju toliku zastupljenost ko gore navedeni klubovi.
Sto se tice Tebowa. Tebow je dosta okrenut vjeri i neke comback utakmice u posljednjoj cetvrtini je pripisivao Bogu i Isusu, a ne svom ili protivnickom (ne)znanju.
PS: Moj ti je savijet pocni navijati za Patriotse.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gdje brate Bearsi nemaju zatupljenost?... pa care ako ti kazem da su ovdje Chicago Bullsi manje zastupljeni od Bearsa koliko ces u to povjerovat?... vjerovao ili ne bogami Chicago ti je Bears Town djaba Jordan i sad Rose to se nikad ne moze promjeniti..nisu najuspjesni ali tim gdje god da ode ima veliki broj svojih navijaca....samo tesko je care reci ko je stari ovdje.. pazi nesto George Halas(vlasnik Bearsa i dan danas mu familija drzi Bearse), Gene Staley su zapoceli osnivanje ovog sporta...Gorge Hallas je vec imao ekipu na okupu takozvane Stalayse koji danas nose ime Bearsi..Packersi su takodjer tih godina nastali ali sve uz pomoc Gorga Halasa koji se trudio da im pomogne jer nisu mogl tad da prezivljavaju odrzavaju ekipu.. svakako pored Bearsa i Packersa , Chicago Cardinals(danasnja Arizona) i Chicago Tigers su ekipe koje spadaju u tu grupu najstarih ekipa koje su nastajale u periodu 1919-20
Samo da Halasa nije bilo tesko bi tad Packersi opstali...mnogo im je pomogao jer je zelio da sa nekim ima da igra... zato danas se ovdje navijaci na taj nacin i sprdaju kako je gazda Bearsa spasavao Packerse
i zapamti Chicago je BEARS TOWN...Bullsi ih nikad nisu mogli preskociti i kad je Jordan vladao tako da to dovoljno govori koliko su oni praceni i koliko su iznad mnogih sportskih velicina
,,,Cowboysi bolje da kotiraju mi im napunili stadion na MNF prije par hefti
...sto slusam juce na radio ESPN pa bas pricaju o ovome ovako sto se tice ili moguceg SB ko bi imao najvise publike
...kaze covjek ako budu Bearsi onda ce da bude kao u Miamiu izmedju Bearsa i Coltsa gdje kaze bilo omjer 80% na prema 20% 
Samo da Halasa nije bilo tesko bi tad Packersi opstali...mnogo im je pomogao jer je zelio da sa nekim ima da igra... zato danas se ovdje navijaci na taj nacin i sprdaju kako je gazda Bearsa spasavao Packerse
i zapamti Chicago je BEARS TOWN...Bullsi ih nikad nisu mogli preskociti i kad je Jordan vladao tako da to dovoljno govori koliko su oni praceni i koliko su iznad mnogih sportskih velicina
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Timmyev mail

A Rex kaže da je napokon pobijedio BB (koji je bio drugi
), u izboru za najprecijenjenijeg NFL trenera 

A Rex kaže da je napokon pobijedio BB (koji je bio drugi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
@ salt
mislim da si pomjesao kruske i jabuke.
Naravno da je Chicago Bears Town, ali sam ja mislio da u poredjenu sa gore nabrojanim Cowboysima, Steelersima i Patriotsima u cijeloj Americi nemaju tu zastupljenost.
Mozda ja grijesim, ali jednostavno kada citam Americke medije (koji su usput receno smece) ja stecem takav utisak.
Hebiga i sam znas da za Cowboyse kazu da su All American Team.
mislim da si pomjesao kruske i jabuke.
Mozda ja grijesim, ali jednostavno kada citam Americke medije (koji su usput receno smece) ja stecem takav utisak.
Svaka cast Andrewu Lucku
Najbolja rookie sezona svih vremena do sad
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Svaka cast Andrewu Lucku
jedino ga ebali Bearai pokupili mu 3-4 lopte
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:@ salt
mislim da si pomjesao kruske i jabuke.![]()
Naravno da je Chicago Bears Town, ali sam ja mislio da u poredjenu sa gore nabrojanim Cowboysima, Steelersima i Patriotsima u cijeloj Americi nemaju tu zastupljenost.
druze to ko je zatupljen na TV manje je bitno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@ salt
druze slazem se s tobom da ta medijska zastupljenost ne donosi rezultate, ja sam samo htio @donnie-ju objasniti kojim se timovima u Americi posvecuje dosta paznje.
Sto se Cowboysa tice i sam ces priznati da mu je to placanje doniejlo tri SB-a, i ako je to bilo pocetkom 90-tih, a takodjer se vidi da je Jones zastupljen dosta u medijima, pogotov kada se radi o MNF-u, i reklami za nove kackete NFL ekipa.
Eh to mi stvarno nije jasno sto mediji u Chicagu blate Bearse radi razumnog poslovanja. Pa Kraft je takodjer poznat po tome da se ne razbacuje sa novcem i uvijek su Patriotsi ispod SC-a, ali valjda su on i BB sistemom uspjeli kupiti navijace.
druze slazem se s tobom da ta medijska zastupljenost ne donosi rezultate, ja sam samo htio @donnie-ju objasniti kojim se timovima u Americi posvecuje dosta paznje.
Sto se Cowboysa tice i sam ces priznati da mu je to placanje doniejlo tri SB-a, i ako je to bilo pocetkom 90-tih, a takodjer se vidi da je Jones zastupljen dosta u medijima, pogotov kada se radi o MNF-u, i reklami za nove kackete NFL ekipa.
Eh to mi stvarno nije jasno sto mediji u Chicagu blate Bearse radi razumnog poslovanja. Pa Kraft je takodjer poznat po tome da se ne razbacuje sa novcem i uvijek su Patriotsi ispod SC-a, ali valjda su on i BB sistemom uspjeli kupiti navijace.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo i dalje recimo ESPN NFL Network Bearse hvale svrstavaju ih u najuze kandidate za super bowl, ali brate ovi u Chicagu uvjek nadju nesto
..jednostavno oi u CHicagu nam ni playoff nisu dali ..eh mislim da to oni vise da ih guraju da budu bolji jer ne vidim drugi razlog da su bas prema svakom sportskom kolektivu ovakvi .
nego ocekuje nas zanimljiv nastavak sezone..borbe za WC ce biti jako zanimljive..mislim da ce jedan wc otici iz NFC North, ali mozda i obadva ko zna
nego ocekuje nas zanimljiv nastavak sezone..borbe za WC ce biti jako zanimljive..mislim da ce jedan wc otici iz NFC North, ali mozda i obadva ko zna
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.