Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

let3
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la let3 » 27 maj 2016, 17:13

Mozambik je napisao/la:Pa glupost je tebi sad. Da je Real uzeo duplu, a Barca da igra sutra u finalu ti bi ovdje pisao da je bolje uzeti LP nego duplu. Ja kad bi birao, birao bi LP prije nego duplu krunu u bilo kojem prvenstvu.

Rekao je da mu nece smetati dobleta ako se uzme LP, i da je LP veca od doblete.
Moza, ne zayebavaj ovdje pošten narod :P znam da trolaš namjerno :mrgreen:

Koji q Rona ikako prica o Barcinoj duploj, što mu to treba ;) bezveze se provaljuje sa tim poređenjima trofeja.
Neka gleda svoja posla, neka ganja LP za svoj klub, sve OK - ali neka se mani komentarisanja Barcine duple....yebeš takvo podcijenjivanje necijeg uspjeha :kafa:

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 27 maj 2016, 17:18

Ako Real kojim slucajem zijani, ocekujem izjavu da je veca stvar igrati finale LP, nego osvojiti duplu krunu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 maj 2016, 17:29

Liga prvaka je najveća, nema se tu priče.
S toga, za 10-15 godina niko se neće sećati ko je uzeo kup Kralja, već ko je uzeo Ligu prvaka. Toga se uvek sećaš, uvek se sećaš kad je Porto, kad je ovaj, onaj uzeo Ligu prvaka, a slabije koje uzeo lige, kupove.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 maj 2016, 18:04

anonymousHD je napisao/la:Liga prvaka je najveća, nema se tu priče.
S toga, za 10-15 godina niko se neće sećati ko je uzeo kup Kralja, već ko je uzeo Ligu prvaka. Toga se uvek sećaš, uvek se sećaš kad je Porto, kad je ovaj, onaj uzeo Ligu prvaka, a slabije koje uzeo lige, kupove.
barca87 remembers :mrgreen:
kolege GOT-ovci kontaju
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 27 maj 2016, 18:13

Inače se dupla kruna uzima svaki dan, a Real ih u kompletnoj historiji ima samo četiri.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 maj 2016, 18:14

messilla je napisao/la:Inače se dupla kruna uzima svaki dan, a Real ih u kompletnoj historiji ima samo četiri.
pardon i mesilla remembers to..
Don Alfredo Di Stefano

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 maj 2016, 18:18

Poklonimo se ovom genijalcu :tokralju: :rol:

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 27 maj 2016, 18:24

Rajaz je napisao/la:
Pa realno, u drugom pasusu nije nista pogrijesio.
Sjeca li se ko kako i sta je Real igrao '98-e? Svi to pamte kao odlicnu sezonu i gol Mijatovica gdje je Real nakon puno godina ponovo digao LP.
Tesko da neko pamti kako je Real bio prelos te sezone, ispao u osmini kupa i zavrsio cetvrti u Primeri*
Da se razumijemo, Barca je ove sezone uradila najbolji posao. Ipak je najteze osvojiti Primeru ali itekako stoji cinjenica da trofej LP baci sjenu na druge trofeje.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 18:39

let3 je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Pa glupost je tebi sad. Da je Real uzeo duplu, a Barca da igra sutra u finalu ti bi ovdje pisao da je bolje uzeti LP nego duplu. Ja kad bi birao, birao bi LP prije nego duplu krunu u bilo kojem prvenstvu.

Koji q Rona ikako prica o Barcinoj duploj, što mu to treba ;) bezveze se provaljuje sa tim poređenjima trofeja.
Neka gleda svoja posla, neka ganja LP za svoj klub, sve OK - ali neka se mani komentarisanja Barcine duple....yebeš takvo podcijenjivanje necijeg uspjeha :kafa:
A da ti mozda slucajno nije palo na pamet da je odgovarao na postavljeno pitanje novinara, sta mislis o tome? Niste ni pogledati intervju nego tu naglabate na osnovu ovog portala i njihovog prevoda

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 maj 2016, 18:43

Mozambik je napisao/la:
let3 je napisao/la:

A da ti mozda slucajno nije palo na pamet da je odgovarao na postavljeno pitanje novinara, sta mislis o tome? Niste ni pogledati intervju nego tu naglabate na osnovu ovog portala i njihovog prevoda
Jasno da mu je postavljeno pitanje, ali mogao je drugacije odgovoriti ili reci jednostavno : Šta me boli racku za Barcine trofeje - a ne ispasti levat po ko zna koji put....cuj naš trofej bi bio veci od njihova oba :facepalm: kakva nebuloza :shock: sve i da je u pravu, to se ne govori tako.
On izgleda unaprijed ukalkulisao sebi trofej LP :mrgreen: e nece moci preko Cholovih indijanaca :tralala:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 18:47

let3 je napisao/la:Jasno da mu je postavljeno pitanje, ali mogao je drugacije odgovoriti ili reci jednostavno : Šta me boli racku za Barcine trofeje - a ne ispasti levat po ko zna koji put....cuj naš trofej bi bio veci od njihova oba :facepalm: kakva nebuloza :shock: sve i da je u pravu, to se ne govori tako.
On izgleda unaprijed ukalkulisao sebi trofej LP :mrgreen: e nece moci preko Cholovih indijanaca :tralala:

Nisi ni pogledao intervju, a pises o tome. Pitao ga je da li mu smeta Barcina dobleta, rekao je da ne smeta ako osvoji LP, da je san svakog igraca da osvoji LP itd....prema tome moras uci pripremljen u diskusiju, nemoj na osnovu sportsport portala formirati svoje misljenje.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 maj 2016, 18:47

Kajzer10 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Pa realno, u drugom pasusu nije nista pogrijesio.
Sjeca li se ko kako i sta je Real igrao '98-e? Svi to pamte kao odlicnu sezonu i gol Mijatovica gdje je Real nakon puno godina ponovo digao LP.
Tesko da neko pamti kako je Real bio prelos te sezone, ispao u osmini kupa i zavrsio cetvrti u Primeri*
Da se razumijemo, Barca je ove sezone uradila najbolji posao. Ipak je najteze osvojiti Primeru ali itekako stoji cinjenica da trofej LP baci sjenu na druge trofeje.
Momak, Real je Dubletu zadnji put uzeo davne 1988., tačnije prije 28 godina. Otad su prošle skoro 3 decenije.
To ne pamti 99% forumskih madridista ovdje, a kamoli @anonimni :mrgreen:

LP na stranu, ovo je čisto minimiziranje Barcinih uspjeha ove sezone od strane dotičnog.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 maj 2016, 18:48

Mozambik je napisao/la:
let3 je napisao/la:Jasno da mu je postavljeno pitanje, ali mogao je drugacije odgovoriti ili reci jednostavno : Šta me boli racku za Barcine trofeje - a ne ispasti levat po ko zna koji put....cuj naš trofej bi bio veci od njihova oba :facepalm: kakva nebuloza :shock: sve i da je u pravu, to se ne govori tako.

Nisi ni pogledao intervju, a pises o tome. Pitao ga je da li mu smeta Barcina dobleta, rekao je da ne smeta ako osvoji LP, da je san svakog igraca da osvoji LP itd....prema tome moras uci pripremljen u diskusiju, nemoj na osnovu sportsport portala formirati svoje misljenje.
Ma nemoj mi reci :crazy: naruži me ...hehehe okano moje nacitano i informisano :mrgreen: ali dobar si :kafa:

yebote Ronaldo :tralala:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 18:51

let3 je napisao/la:Ma nemoj mi reci :crazy: naruži me ...hehehe okano moje nacitano i informisano :mrgreen: ali dobar si :kafa:
Ja volim raspravljati sa tobom :mrgreen: nisi zatucan kao vecina tvojih kolega, imas fin smisao za humor, zato hocu da speman uudjes u raspavu da ne budes bezveze argumentovano nasamaran zbog neinformisanosti. :lol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 27 maj 2016, 18:54

Mozambik je napisao/la:Nisi ni pogledao intervju, a pises o tome. Pitao ga je da li mu smeta Barcina dobleta, rekao je da ne smeta ako osvoji LP, da je san svakog igraca da osvoji LP itd....prema tome moras uci pripremljen u diskusiju, nemoj na osnovu sportsport portala formirati svoje misljenje.
Jel, a šta je ovdje izjavio genijalac ? :mrgreen:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 maj 2016, 18:56

Mozambik je napisao/la:
let3 je napisao/la:Ma nemoj mi reci :crazy: naruži me ...hehehe okano moje nacitano i informisano :mrgreen: ali dobar si :kafa:
Ja volim raspravljati sa tobom :mrgreen: nisi zatucan kao vecina tvojih kolega, imas fin smisao za humor, zato hocu da speman uudjes u raspavu da ne budes bezveze argumentovano nasamaran zbog neinformisanosti. :lol:
Ali moram priznati da uspješno i vješto braniš portugalsku kopitu :mrgreen: :thumbup: u maniru Karkina :P

Ne daš ništa loše da se kaže za Ronu :mrgreen: cijenim to :kafa:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 27 maj 2016, 19:00

Rajaz je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Nisi ni pogledao intervju, a pises o tome. Pitao ga je da li mu smeta Barcina dobleta, rekao je da ne smeta ako osvoji LP, da je san svakog igraca da osvoji LP itd....prema tome moras uci pripremljen u diskusiju, nemoj na osnovu sportsport portala formirati svoje misljenje.
Jel, a šta je ovdje izjavio genijalac ? :mrgreen:

Da li je je vece od doblete ? da, ali prije toga ovaj nije snimio kad kaze da mu nije krivo ako osvoje.

Od triplete ne moze biti vece posto je LP ukljucena u tripletu, logicno. Ocigledno bezvezna greska koja uopste ne mijenja smisao citavog odgovora, koji je jasan i istinit prije svega.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 maj 2016, 19:04

Ovu temu preimenovati u
Champions League - tema za kompleksase
apsolutno prikladno ..
Don Alfredo Di Stefano

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 maj 2016, 19:10

Ne znam šta imate protiv nas kompleksasa :mrgreen: mora neko i to biti :tralala:

doduše, vec imamo jednu takvu temu

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 27 maj 2016, 19:29

let3 je napisao/la:Ne znam šta imate protiv nas kompleksasa :mrgreen: mora neko i to biti :tralala:
nis efikasnoga :lol:
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.