Ox ce uskociti na Walnutovu poziciju on ili Campbell, dobra stvar je da je Walnut ozlijedjen i ako neko zablista i budemo dobro igrali klupa mu ne gine do kraja sezone...
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
ima 20 godina i jos cemo vidjet di ce igrat, ali i ON i WENGER su vise puta naglasili da je njegova pozicija srednji vezni. I najbolja tekma prosle sezone mu je bila na toj poziciji.BigBigBang je napisao/la:MA pored koga ce to Ox u veznom redu igrati?On je krilo i tu je najopasniji nema on pas i kreativnost da bi igrao u veznom redu...Ozil, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Rosicky, Diaby (ako je zdrav) plus DMF gdje tu ima mjesta za Oxa?
Ox ce uskociti na Walnutovu poziciju on ili Campbell, dobra stvar je da je Walnut ozlijedjen i ako neko zablista i budemo dobro igrali klupa mu ne gine do kraja sezone...
anell je napisao/la:
pa nebih ni ja volio ali tako sam vidjeo..Desole je napisao/la:ma kakav baloteli, dolaze gk i dm. Ofanzivno smo se obezbijedili
“I can’t stop the rumours, but what I am certain is that I’m really happy here, I feel valued, I have been given a lot of responsibility and I like it," said Arteta.
"Until they think something different about me, I’m happy.
“I had a conversation with the manager. He knows my opinion and we’re fine."
OX ima potencijal to je sigurno i treba ga pravilno usmjeravati kako bi ga ispunio.Ne razumijem kako ga AW vidi u sredini sto se tice njegove pozicije.On ima sve sto treba da bi bio krilo i tu moze dati svoj maksimum.Sto se tice njegove igre ja bas nisam zadovoljan sa onim sto je do sada pokazao.Bilo je tu dosta greski i krivih odluka u njegovoj igri odnosno nije bio nimalo konstantan.Dok ove sezone iako nije puno igrao ipak kvalitetnije djeluje na terenu i nadam se da ce u tom smjeru nastaviti dalje.Gunner4 je napisao/la:Samo da ga povrede zaobidju i OX ce biti nas najbolji igrac iduce sezone... Zivi bili pa vidjeli... Jos prosle sezone smo pomalo vidjeli njegov samo mali potencijal sto nam moze pokazati... Covjek je novi ovosezonski Ramsey samo da je zdrav...
svi se nadamo da ce ox uhvatiti dobru formu i sto manje imati problema sa ozljedama on je veliki potencijal i ja se nadam da ce to svima pokazati u ovoj sezoni koja slijediTheMix je napisao/la:OX ima potencijal to je sigurno i treba ga pravilno usmjeravati kako bi ga ispunio.Ne razumijem kako ga AW vidi u sredini sto se tice njegove pozicije.On ima sve sto treba da bi bio krilo i tu moze dati svoj maksimum.Sto se tice njegove igre ja bas nisam zadovoljan sa onim sto je do sada pokazao.Bilo je tu dosta greski i krivih odluka u njegovoj igri odnosno nije bio nimalo konstantan.Dok ove sezone iako nije puno igrao ipak kvalitetnije djeluje na terenu i nadam se da ce u tom smjeru nastaviti dalje.Gunner4 je napisao/la:Samo da ga povrede zaobidju i OX ce biti nas najbolji igrac iduce sezone... Zivi bili pa vidjeli... Jos prosle sezone smo pomalo vidjeli njegov samo mali potencijal sto nam moze pokazati... Covjek je novi ovosezonski Ramsey samo da je zdrav...
Sami Khedira's agent will meet with Arsenal representatives later today to discuss a move from Real Madrid to Arsenal. #AFC #BBC
[youtube][/youtube]Caeruleus je napisao/la:U napadu imate od klasičnih napadača Girouda i Campbella, a tu se mogu priključivati i s krila Sanchez i Walcott. I sada da dovodite Balotellija, vječitog talenta - nikad velikog igrača, pa da vam usere atmosferu sa svojim glupostima to bi bilo pogrešno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.