4. na tabeli.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ništa , kupit karte za istok, doci u civilu i navijat za Velež , kad ih aBD prodjemo udijelit sadaku donacijom od 10.000 KM.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
E jest mi zao sto se potrefi da smo poceli radove u zdenci bas pred ovaj revans
. Bas sam se radovao dolasku RAje iz sela pored Mostara.
Jedni se šupački ponijeli a ovi drugi ispali veći pakaši od njih.
Zašto bi to nekom smetalo?
To nije kavez.
Zadnja izmjena: lakilone, dana/u 17 apr 2023, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ma Velež su osnovali Crnogorci (to znači Srbi) iz grada Nikšića i Herceg Novog, a i oni iz Trebinja i iz istočne Hercegovine
To nije kavez, to je ograđeno mjesto na tribini.
Ovo je kavez i velika sramota Veleža,

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
MUSVDG !!!!Balorda je napisao/la: ↑17 apr 2023, 11:39Ovo je najjače od svega. Kakvi debilikillafrommanilla je napisao/la: ↑17 apr 2023, 10:28
Jos Evropu obavezno preseliti na Bilino, ako se bude igralo. 150k KM dobili majmuni dosad za iznajmljivanje, i izbili to sebi iz dzepa upravo, a generalni sponzor im navijacka grupa koja je jedva izbila 150k na godisnjem nivou![]()
![]()
Kopaju sebi rupu, jos samo da ih spustimo dole![]()
![]()
![]()
Sjetite se gdje ste
Selam.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ja sam ponosan vjeruj mi, a bio bi i ti da ste vi u pitanju. Uslovi koji je Velež ponudio su sramni, nisu dostojni čovjeka i zaslužili su ovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaki navijac Veleza je bio da se Zelji omoguci dolazak njihovih navijaca, najveci pritisak klub je imao upravo od nas da se sto prije dozvoli i omoguci gostima da dodju. Sa druge strane Zeljo je imao najveci pritisak od svojih navijaca da se Velezu zabrani dolazak navijaca, tu je ta razlika.
-
- Kontakt:
Kralju situacija je takva da se ne moze pravit nova tribina tu za gospujuce jer uskoro ide velika, napravljeno je prema uputama saveza i dobila zeleno svjetlo, i sat prije utakmice odjednom ne valja,Mi smo gostovali slogi prije koju sedmici na istoj skalameriji gdje su nam policija i securiti vise puta molili da ne skacemo po tribin jer ce se raspasti jer su je sastavili za pet dana.Ali nije bitno gdje se gleda klub mi smo svoj velez od njiva pa do "kaveza" isli gledat i bodrit,SAMO VELEZ BRATO

Ova odluka je sasvim normalna i korektna, no većini se nije svidjela iz razloga što je u pitanju Željezničar, navikli su da Željezničar uvijek bude GOSPODIN, pa su sada iznenađeni.
Hajde Bogati, k'o da su RA neka grupa.
Pa više dođe Robijaša u Hrasnicu, nego što bi njih došlo na Ljepoticu.
Hajde Bogati, k'o da su RA neka grupa.
Pa više dođe Robijaša u Hrasnicu, nego što bi njih došlo na Ljepoticu.
-
- Kontakt:
Nedaj se autistosamirr je napisao/la: ↑17 apr 2023, 10:49Govedo više mi nisi zanimljiv, dosta sam te išamarao ovdje na forumu da imaš fobiju od mene i da pratiš svaki moj potez!Rigoletto je napisao/la: ↑17 apr 2023, 07:54ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će
Sloboda ispada i to je ok.
Ove neznalice nek idu iz kluba ! Kad mi neko objasni zašto je smijenjen Spaha a na njegovo mjesto Jaha koji nije imao rezultate ni u Slavenu a smijeniš trenera koji ti izbori opstanak po autizmu je zasluzio da mu se da šansa!![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I sta ako ovo prodje ,sutra svakome se može dici kur.ac i pred gostovanje tvoga tima reci e jbg radimo nesto nemozemo navijace primit,i tako do beskonacnosti.
Je.be se ovim sto budu samo na domacim terenima ili neidu na tekme nikako,njih ne doticu odluke,a takvi su najglasniji.
Je.be se ovim sto budu samo na domacim terenima ili neidu na tekme nikako,njih ne doticu odluke,a takvi su najglasniji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta pričas hahahahahaRodjeni81 je napisao/la: ↑17 apr 2023, 11:56Svaki navijac Veleza je bio da se Zelji omoguci dolazak njihovih navijaca, najveci pritisak klub je imao upravo od nas da se sto prije dozvoli i omoguci gostima da dodju. Sa druge strane Zeljo je imao najveci pritisak od svojih navijaca da se Velezu zabrani dolazak navijaca, tu je ta razlika.
Pa svi vi ste podržavali odluku svog kluba.
U smislu kao ako hoće nek dođu.
Sad kad smo mi uzvratili istom mjerom, onda je problem.
Tresi mrežu!
Neka sacekaj mozda se Manijaci oglase pa promijenite misljenje kao i prosli put. Vjerujem da su i oni sad shvatili na kakvu ocajnu odluku su natjerali svoj klub

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.