Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
navodno je i taj Ospina blizu potpisa...Debuchy je pitanje vremena (vrlo vjerovatno u ponedjeljak),i još ako tu pridodamo Sami-a,ovaj Arsenal će biti ekipa koje se može boriti na svim frontovima...klub ide jasnim putem nakon godina patnje
A.F.C. Bournemouth!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eto ljudi vidimo se. Nadam se da ce nas Arsenal jos vise obradovati sa pojacanjima. Pozdrav.
Celik!3,2,2.
Jel to London zove...AllGunsBlazing je napisao/la:Eto ljudi vidimo se. Nadam se da ce nas Arsenal jos vise obradovati sa pojacanjima. Pozdrav.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sretan put buraz.AllGunsBlazing je napisao/la:Eto ljudi vidimo se. Nadam se da ce nas Arsenal jos vise obradovati sa pojacanjima. Pozdrav.
prenesi samiu dobrodošlicu
Sretan put, provedi se 

sretno lave 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
sretno i pazi da ti tvoj panj od ljubimca nebi stavio nešto za poklon 

sretno i nabaci koju fotku za raju sa forumaAllGunsBlazing je napisao/la:Eto ljudi vidimo se. Nadam se da ce nas Arsenal jos vise obradovati sa pojacanjima. Pozdrav.

ponesi celikov šal i stavi ga na big benaAllGunsBlazing je napisao/la:Eto ljudi vidimo se. Nadam se da ce nas Arsenal jos vise obradovati sa pojacanjima. Pozdrav.

Jarane posjeti Hotel Babilon,vidi radi li ona japanka iz istoimene serije,koji picok :O
1946
- Marsal
- Kontakt:
Sa srećom Edva, ako vidiš Rosickog uzmi mu autogram i za mene. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
ne do Bog čovjek da vas sluša sve, pola vremena bi izvršavao vaše zahtjeve
On topic. A što se meni ne sviđa što se Khedira dovodi u vezu sa nama u smislu da će Arsenal opet morat srušit rekord u transferima, ili da će biti najplaćeniji igrač. Ako je tako neka kreze na toj poziciji, jer ta pozicija em nije na cijeni em igrači nisu toliko plaćeni.
Arteta - Captain Legend Lider

On topic. A što se meni ne sviđa što se Khedira dovodi u vezu sa nama u smislu da će Arsenal opet morat srušit rekord u transferima, ili da će biti najplaćeniji igrač. Ako je tako neka kreze na toj poziciji, jer ta pozicija em nije na cijeni em igrači nisu toliko plaćeni.
Arteta - Captain Legend Lider
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Khedira za 55 mill u Arsenalu 

Pa nije Vidal jbt...30mil € maksimalno ce kostat,ako se uopce bude i islo po njega 

" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
KunaMB7 je napisao/la:Khedira za 55 mill u Arsenalu
prvi post ti je bio 40 milionaMB7 je napisao/la:Khedira za 55 mill u Arsenalu

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Vi kao da ne znate Wengera. Jest da sad ima para da uzme igraca kojeg pozeli ali ipak se nije toliko promjenio. Pokusat ce on spustit cjenu Khediri na sve moguce nacine, cak i raznim klauzulama. Posto je popunio 2 od 3 kriticne pozicije, mozemo ocekivati da ce s ovim transferom otezati i spustati cjenu sto duze, ima citav prelazni rok ispred sebe za to
. Sto se tice DMF-a mislim da ce to bit dug prelazni rok za nas, a moguce je da na kraju na tu poziciju dodje neko ko se nije uopste ni povezivao sa nama.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
20m funti za igrača koji se tek oporavio od teske ozlijede i koji je u zadnjoj godini ugovora je puno. Doduse, ne ide iz mog dzepa pa me zato i boli kara nek daju i 50m, samo neka dodje. 

Ma sredit ce nama Alexis zemljaka Vidala,covjek moze i na gol stat i bio bi pojacanje!
Wengeru,znam da citas ovaj podforum,obraduj nas jos jednom.
Wengeru,znam da citas ovaj podforum,obraduj nas jos jednom.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.