Vrlo dobro sam svjestan svega, i posebno kako funkcionise transfer trziste.Mig_Mig je napisao/la:Ne znam prijatelju u kojoj ti godini zivis, sta pratis? gdje pratis? ali ovo nije 2000/01/02, ne znam sta ocekujes, u jendom postu sigurno pricas da Pogba vrijedi 80miliona ili cak mozda 100, a u drugom bi vanserijskog igraca il ti ga wonderkid igraca doveo za 12miliona? Placas njegov neupitan talent, godine, i dobije se ova cifra ! Vidio sam mnogo losije igrace koji su placeni i vise od njega. npr. Nastasic, Navas, Lallana, Herrera, Iturbe.. itd.. previse je doabr igrac u svojim godinama da se ne bi rizikovalo ..akisarajevo92 je napisao/la:Ja bih trljao ruke da smo mi njega doveli za 10-12 miliona, ali 30+ miliona.Ako se ispostavi tacnim.
Igrac sa jednom dobrom (nista posebno) sezonom u prosjecnom Palermu.
Za te pare smo mogli.. znate sami.
Pogba igra u top klubu kao sto je Juventus i dokazan je na najvisem nivou. Za 10-12 miliona smo mogli dovesti istog igraca iz Juzne Amerike i kocka bi bila ista kao sa Dijabolom. Ko ce zeliti kupiti dres Dijabole, kao sto bi u drugom klubu od Pogbe? Treba vratiti toliki ulozeni novac.
Teveza smo doveli za 10+2 miliona.
Nabrajas mi igrace koje je dovodio City i Liverpool, nisi mi gore primjere mogao dati.
Ovo je kocka sa All in, bit cu najsretniji ako me Dijabola demantuje i sljedeceg maja bude prvi strijelac Calcia.