FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A par napuseni majmuna ultetilo,zbog ovog sam i prestao ici na tekme.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ko je tebe pitao za misljenje...ajd obrisi nos i igraj se klisaBanjalucki lesinar 2 je napisao/la:Necemo mi nastaviti utakmicu 100%, zasto bismo ?
Sve po uzoru vasih komsija

Nemojte ni nastavljati prijatelju, puno pravo imate na to. Ne postoje bezbjednosti uslovi za nastavak utakmice i tačka. Sada što bi ja volio da se nastavi i da mi pobijedimo to je drugi par cipela.. Definitivno se treba ozbiljno i zakonski pozabaviti problemom huliganizma, ako to ne urade definitivno mogu ukinuti i ovu ligu.. Valjda se fudbal igra radi publike, a ja kada vidim ove scene samo mi bude drago što sam prestao ići na utakmice.Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Necemo mi nastaviti utakmicu 100%, zasto bismo ?
Zadnja izmjena: bordograd, dana/u 25 sep 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Bas moras biti idiot pa u trenutcima kada je go borca visio u zraku uletiti u teren. Mi ustvari HZ je totalno izgubio kompas i katastrofa je kako mnogi neshvataju koliko samo odmazu klubu. Al eto mi koji mislimo drugacije nismo pravi navijaci. Fuj....
Ispražnjuje se sjeverna tribina , vjerovatno će biti nastavljena utakmica
informacija iz prve ruke
informacija iz prve ruke
-
- Kontakt:
Nema prenosa, prekinuli su, rekao je komentator kad (ako) se steknu uslovi za nastavak utakmice da ce nastaviti prenos.bordograd je napisao/la:Nemojte ni nastavljati prijatelju, puno pravo imate na to. Ne postoje bezbjednosti uslovi za nastavak utakmice i tačka. Sada što bi ja volio da se nastavi i da mi pobijedimo to je drugi par cipela.. Definitivno se treba ozbiljno i zakonski pozabaviti problemom huliganizma, ako to ne urade definitivno mogu ukinuti i ovu ligu. Ima li kakav stream? Na ovom postavljenom sada izbacuje neku drugu utakmicu.. ?Banjalucki lesinar 2 je napisao/la:Necemo mi nastaviti utakmicu 100%, zasto bismo ?
? " ?
Sad' dodjoh kuci, razocaran... Zasto moramo zbog **** pojedinaca uvijek ispastati?! Fino se "navijaci" posrase u sve dobro sto je uprava uradila. Njima na obraz. Nadam se da su zadovoljni, sad' se mogu kurciti po gradu kako su uletili na teren, mangupi ovo-ono.
Zao mi je igraca, mogu samo misliti kako se oni osjecaju.
Tuga...
Zao mi je igraca, mogu samo misliti kako se oni osjecaju.

Tuga...
-
- Kontakt:
UREDU !!! !!! !!!
OTJERALI STE IGRACE! OTJERALI STE DIO UPRAVE! POSKIDALI STE IGRACIMA DRESOVE! PREKIDALI TRENINGE I UTAKMICE! JESTEL MOZDA RAZMISLJALI DA VI SKINETE DRESOVE, DA VI ODETE, DA NAS POSTEDITE SVOG PRIMITIVIZMA! NE NISTE RAZMISLJALI JER VI NEMATE CIME RAZMISLJATI!
BAKLJE - NE !!!
PETARDE - NE !!!
ULIJETANJE NA TEREN PREKIDI NE - !!!
DRESOVI - DA
SALOVI - DA
TRANSPARENTI - DA
DLANOVI - DA
GRLA - DA
Sve bez Sovinizma i Fasizma - DA
i kome je u vraziju mater stalo da stvari ostanu kako jesu, da i dalje imaju par hiljada markica koristi o FKS! Prepala si carsijski cobani da ce Tan preuzet kontrolu nad klubom i da ce oni ostat bez tih sitnih interesa!
Cobani idite na Bjelasnicu a nas pustite da Volimo i navijamo za nase FK Sarajevo i da ga gledamo u grpama Eurolige i Lige sampiona!
Ostavte nas cobani, majku vam za ono par hiljada godisnje sto zgrnete kao sitni interes u facu se smijuci onima koji srcem i tijelom vole i navijaju za FK Sarajevo!
OTJERALI STE IGRACE! OTJERALI STE DIO UPRAVE! POSKIDALI STE IGRACIMA DRESOVE! PREKIDALI TRENINGE I UTAKMICE! JESTEL MOZDA RAZMISLJALI DA VI SKINETE DRESOVE, DA VI ODETE, DA NAS POSTEDITE SVOG PRIMITIVIZMA! NE NISTE RAZMISLJALI JER VI NEMATE CIME RAZMISLJATI!
BAKLJE - NE !!!
PETARDE - NE !!!
ULIJETANJE NA TEREN PREKIDI NE - !!!
DRESOVI - DA
SALOVI - DA
TRANSPARENTI - DA
DLANOVI - DA
GRLA - DA
Sve bez Sovinizma i Fasizma - DA
i kome je u vraziju mater stalo da stvari ostanu kako jesu, da i dalje imaju par hiljada markica koristi o FKS! Prepala si carsijski cobani da ce Tan preuzet kontrolu nad klubom i da ce oni ostat bez tih sitnih interesa!
Cobani idite na Bjelasnicu a nas pustite da Volimo i navijamo za nase FK Sarajevo i da ga gledamo u grpama Eurolige i Lige sampiona!
Ostavte nas cobani, majku vam za ono par hiljada godisnje sto zgrnete kao sitni interes u facu se smijuci onima koji srcem i tijelom vole i navijaju za FK Sarajevo!
zbog cega je par ovih talenata uletilo bgt ? spominju se neki transovi nesta nesta, gluposti valjaju ??BegAx je napisao/la:Sad' dodjoh kuci, razocaran... Zasto moramo zbog **** pojedinaca uvijek ispastati?! Fino se "navijaci" posrase u sve dobro sto je uprava uradila. Njima na obraz. Nadam se da su zadovoljni, sad' se mogu kurciti po gradu kako su uletili na teren, mangupi ovo-ono.
Zao mi je igraca, mogu samo misliti kako se oni osjecaju.![]()
Tuga...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
jel arena nece vise prenositi ovaj mec vidim sad francuska uzivo ???
- el-fighter
- Kontakt:
Ajd sto ce vas savez oderati za ovo, al kako se samo obrukaste. Mislim, nije da vas mrzim, al ovo vam fakat nije trebalo. 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ako se nastavi, uključit će se...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
zbog par maloumnika, klub ce da odigra par tekmi bez publike+kazna oko 10k.Zalosno!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Placeni od familije
-
- Kontakt:
E sada lijepo treba izračunati zaradu od karata na Koševu vidjeti koliko je ljudi bilo.Pa onda ovim uhapšenim kretenima to naplatiti vratiti ljudima pare.I ne puštati ih dok ne plate oni ili neko za njih.Ma nebi nikada više ni došli na utakmicu,a kamoli utrčavali u teren,Jbt,kod nas kad se ko dobro nadrogira prekine utakmicu.I što nema raje.Eto što... 

- Sportfanatik
- Kontakt:
Ma šta će ih oderat, oni su miljenici savezael-fighter je napisao/la:Ajd sto ce vas savez oderati za ovo, al kako se samo obrukaste. Mislim, nije da vas mrzim, al ovo vam fakat nije trebalo.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
EXIT je napisao/la:Bas moras biti idiot pa u trenutcima kada je go borca visio u zraku uletiti u teren. Mi ustvari HZ je totalno izgubio kompas i katastrofa je kako mnogi neshvataju koliko samo odmazu klubu. Al eto mi koji mislimo drugacije nismo pravi navijaci. Fuj....
brate, u pitanju su ocigledno placenici od ovih koji godinama mesetare za sitne interese, da bi odbili stranog investitora, jer kad biznismen dodje, u njeg je sve pod konac, zna se odakle koja marka dolazi i kud ide, zna se ko radi i ko ne radi, odgovornost se zna, a nekima to ne pase, tako da su ti za e svoje sitne interese, nekolicini platili dnevnicu da ovo danas urade, i dobro primjecujes, gol visi, samo sto nije usla a oni utrcaju ....
Nadam se barem 10 tekmi bez publike pa da ovi ludjaci nadju neku drugu zanimaciju u zivotu osim ulijetanja u teren, paljenja baklji i pravljenja stete klubu za koji "navija i kojeg voli" i u dobru i u zlu....eeee sarajevo grade sta ti papci rade 

Ulijetali su i lešinari prošle godine pa napali navijače Željezničara..Tada Amar OSim nije htio da igra iako su ispraznili tribinu i dobio je Željo 3boda ,a ne znam koliko su ovi kazne dobili i u kojem obliku
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bvsic, Konzerva, MaroonBjelave, mosarajvosa83, PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz, TETRAPAK i 69 gostiju.