Pa nije VidalMB7 je napisao/la:Khedira za 55 mill u Arsenalu
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
vidal nije dm
vise nego khediraDesole je napisao/la:vidal nije dm
- HighburyHigh
- Kontakt:
Ne lupaj.Dennis je napisao/la:vise nego khediraDesole je napisao/la:vidal nije dm
Victoria Concordia Crescit.
gledajHighburyHigh je napisao/la:Ne lupaj.Dennis je napisao/la:vise nego khediraDesole je napisao/la:vidal nije dm
Vidal je klasicni B2B igrac,dok je sami DM a moze igrati B2B po potrebi,sto igra pretezno u repki ,u zavisnosti od taktike. Dakle sami je bolji igracDennis je napisao/la:vise nego khediraDesole je napisao/la:vidal nije dm

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- HighburyHigh
- Kontakt:
@Dennis
Box to box nije isto sto i DM. Pogledaj ofanzivni ucinak, sve ce ti biti jasno.
Box to box nije isto sto i DM. Pogledaj ofanzivni ucinak, sve ce ti biti jasno.
Victoria Concordia Crescit.
to je to, makar sto se pozicije ticesuhi je napisao/la:Vidal je klasicni B2B igrac,dok je sami DM a moze igrati B2B po potrebi,sto igra pretezno u repki ,u zavisnosti od taktike. Dakle sami je bolji igracDennis je napisao/la:vise nego khediraDesole je napisao/la:vidal nije dm
Pa ne zanima nas ofanzivni ucinak...
I za repku i za real khedira je u 90% slucajeva igrao B2B.
O razlicitosti stilova igre njemacke i reala i s druge strane arsenala da i ne govorimo. I o potrebnoj prilagodbi... Covjek u zivotu nije igro possesion nogomet.
Ja mislim da on nije ono sto nam treba. Ako Wenger misli drugacije, njemu cu vjerovat
I za repku i za real khedira je u 90% slucajeva igrao B2B.
O razlicitosti stilova igre njemacke i reala i s druge strane arsenala da i ne govorimo. I o potrebnoj prilagodbi... Covjek u zivotu nije igro possesion nogomet.
Ja mislim da on nije ono sto nam treba. Ako Wenger misli drugacije, njemu cu vjerovat
Kako nije ,pa njemacka je u 4 2 3 1 uvijek imala posjed lopte ,real kod Moua u istoj formaciji takodjer,u 80% utakmica imao posjed ,Arsenal igra istu formaciju,tacno je da peglaju loptu vise nego njemci i real,al to je bilo do wengera i 5 playmakera u timu,s ovim pojacanjima ove sezone arsenal bi trebao igrati dosta jednostavniji nogomet . Sami za ovaj sistem ko kec na desetku 
Mislim da je 90% svojih golova dao na asis mesuta

Mislim da je 90% svojih golova dao na asis mesuta

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
ja isto nemam nista protiv da nam khedira dodje strasan igrac,,tacno ono sto nam treba,,samo netreba ga dovesti po svaku cijenu to jest netreba skrhati puno para ako nece pa ima jos kvalitetnih rjesenja 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ko zna, vidjet cemo... Arsene knows best 

- Ozymandias
- Kontakt:
Treba ga dovest po svaku cijenu
Iskesirat jedno 50 miliona funti

Zna li ko kako se moze smanjiti size ovog gifa da postavim ko avatar ?

Iskesirat jedno 50 miliona funti

Zna li ko kako se moze smanjiti size ovog gifa da postavim ko avatar ?

Valja se kvalifikovat u LP. 

Zna li se kad je otprilike to izvlacenje parova za kvalifikacije u LP i koji su nam moguci protivnici ?
Pa tek su zavrsile utakmice 1. kola kvala za LP... ja mislim 

Marley je napisao/la:Zna li se kad je otprilike to izvlacenje parova za kvalifikacije u LP i koji su nam moguci protivnici ?
za sad se toliko znaSeeded teams in the play-off round:
Arsenal (112 coefficient)
FC Porto (105)
Bayer Leverkusen (70)
Napoli (61)
Other teams who could qualify for play-off round:
Zenit (73) - will be seeded if they reach play-off round
Athletic Bilbao (54) - will be seeded if Zenit do not reach play-off round
Lille (45)
Copenhagen (45)
Standard Liege (38)
Besiktas (34)
Dnipro (32)
Panathinakos (30)
Feyenoord (13)
Grasshoppers (9)
AEL Limassol (7)
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.